installserver.exe yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
installserver.exe yardım lütfen
arkadaşlar n8 için en uyumlu installserver.exe dosyasını nasıl bulabiliriz.çünkü forumlarda birçok farklı boyutta dosya var.ayrıca bu dosyanın içeriği nedir.en uyumlusu hangisi bilgilendirirseniz yada link eklerseniz memnun olurum.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yokmu yardım edebilecek birileri

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yokmu yardım edebilecek birileri
arkadasim aramana gerek yoktu ama neyse.nokia coocerla yada Nff ikisinden biriyle acicaksin Rofs2 dosyasini alicaksin bin klasorunden neyse.

buyur istedin dosya:

• Beğen
Tepkiler: esrarengiz33

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
1)kendi orjinal Rofs2 dosyasındamı var acaba?
2)dediğim gibi bazı arkadaşların koyduklarıyla bunun boyutu farklı merak ettiğim o işte bir farkı varmı acaba böyle olmasının,bununla veya onlardan biriyle yapmamın bir zararı olurmu tel açısından?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

hzl0106

Üye
orjinalini olduğunu sanmıyorum ve tel açısından bir problem olmaz

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
KURTULUS40 Kardeş sen bu verdiğin exe yi ORJİNAL rofs2 dosyasındanmı çıkardın ben bulamadımda ayrıca boyutu neden bu kadar farklı acaba VERDİĞİN DOSYANIN n8 için olacak bu arada onuda hatırlatayım teşekkürler

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
DÜN LCG X-PLORE ile z'nin içinde sys-bin dosyasında installserver.exe buldum boyutu 76,8 o neyin nesi kendi orjinalimi onu uda dosyasına atsam telefon hacklenirmi.cevaplarınız için teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
DÜN LCG X-PLORE ile z'nin içinde sys-bin dosyasında installserver.exe buldum boyutu 76,8 o neyin nesi kendi orjinalimi onu uda dosyasına atsam telefon hacklenirmi.cevaplarınız için teşekkürler
arkadasim Z icinde varsa telefonun hacklidir zaten niye ugrasiyorsun.unsigned yukle yukleniyorsa tamamdir Z den alip kullanabilirsin istedin yerde.

zorbey42

Üye
    Konu Sahibi
benim merak ettiğim telefonun hacksiz halinde installserver.exe dosyası varmı acaba z de sys-bin içinde,ayrıca senin verdiğin exe n8 için olurmu ve boyutu neden çok farklı teşekkürler.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
benim merak ettiğim telefonun hacksiz halinde installserver.exe dosyası varmı acaba z de sys-bin içinde,ayrıca senin verdiğin exe n8 için olurmu ve boyutu neden çok farklı teşekkürler.
arkadasim bak kendin soyluyorsun hacksiz halinde varmi diye hack olmayan telefonda olurmu zaten amac hack yapmak oda bu installserver.exe dosyasi unsigned yuklemene izin veriyor.benim verdim dosya kendi N8 telefonumun icinden alip verdim dosyadir.sen kucuk buyuk boyutlara takmissin anlasilan unsigned yukleyebilirsen boyutun ne onemi var.sen en isi Gel benim actigim konuma yukle N8 belle v3.3 tam turkce'yi ucusa gec takintili olmaktan kurtulus40'la kurtul.Ama once hakkimda yazilanlari oku sonra karar ver olurmu.Kisilerede sorabilirsin emin olmak icin.Qt smart installer sorunuda cozdum yani her dilde yukle yapilabiliyor artik.

Sevgilerle kal...

Eger dusunursen burdayim: Kurtulus40

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027

isowa

Üye

arkadasim bak kendin soyluyorsun hacksiz halinde varmi diye hack olmayan telefonda olurmu zaten amac hack yapmak oda bu installserver.exe dosyasi unsigned yuklemene izin veriyor.benim verdim dosya kendi N8 telefonumun icinden alip verdim dosyadir.sen kucuk buyuk boyutlara takmissin anlasilan unsigned yukleyebilirsen boyutun ne onemi var.sen en isi Gel benim actigim konuma yukle N8 belle v3.3 tam turkce'yi ucusa gec takintili olmaktan kurtulus40'la kurtul.Ama once hakkimda yazilanlari oku sonra karar ver olurmu.Kisilerede sorabilirsin emin olmak icin.Qt smart installer sorunuda cozdum yani her dilde yukle yapilabiliyor artik.

Sevgilerle kal...

Eger dusunursen burdayim: Kurtulus40

kurtulus hocam dedikleriniz tamamen doğru tartışılmaz. görünen o ki bu işleri tamamen çözmüş durumdasınız tebrikler.
bi maruzatım var menü switch programını yüklerken dahili bir birleşen hatası alıyorum acaba bu sorunun çözümü nasıldır. C6-01 anna 25.07 hackli
Şimdiden teşekkürler saygılar hocam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt