Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
v60tan sensörler iptal oldu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxIm4
Üye
Konu Sahibi
v60tan sensörler iptal oldu
v60 yukledm saga sola donmuyor artk neden
enes122
Üye
arkadaşım bende gayet sorunsuz dönüyor fakat benimde bir sorunum var bu kaydırmatik tuş kilidi menü tuşuna basınca çıkmıyor nasıl yapacağım acaba?
maxIm4
Üye
Konu Sahibi
haydaa bende de o sorunsuz calısıyor, format atmayı deneyelim ozaman..
enes122
Üye
ahaha nokia 1sene bi güncelleme için uğraştı didindi ve her zaman ki gibi hüsran a uğrayıp yüzüne gözüne bulaştırdı herşeyi
HakaN-06
Üye
Yav artık herkes cfw ile kendi yazılımını yapıyor koskoca nokia bi yazılımı adam akıllı yapamıyo artık düştü gözümden x6 son aldığım nokia olacak..
Keş Remzi
Üye
Sat arkadaş bende zamanında nokia kullandım 5800 abimindi 4,5 ay kullandım galaxy mini gördüm uygun fiyatlı 5800 halt yemiş yanında
alp_arslan_07
Üye
hani v60 gelmeyecekti o arkadaşları görmek istiyorum ayrıca formatla düzeliyor bende formatla düzeldi
ya aradan 1 sene gecmis tam bir sene. bundan sonra ha gelmis ha gelmemisti durum zaten. binlerce kullanici telefonunu degistirdikten sonra sen istersen 10 tane guncelleme at hicbirseyle o guveni geri kazanamazsin.o yuzden hakli olman su an birsey ifade etmiyor.bu suna benziyor colde yagmur yagmaz sen cikarsin yagmur yagacak dersin on sene yagmaz sonra o on sene ustune bir gun yagmur yagar "bakin ben soylemistim dersin" ayni mesele "genis dusunelim lutfen" .