Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
i9003 xxkpm Android 2.3.5
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
i9003 xxkpm Android 2.3.5
daha denemedim aksama deneyecegim.. paylasayim dedim buyrun..
kardeş eline sağlık deneyınce ne gibi artıları var onuda yazarmısın
Berkay345801
Üye
Bende yükledim.Performans artışı var gibi.
Lyre1907
Üye
dostum bunada [h=2]Sehr-i Rom v.... gibi birsey yapmayı dusunecekmısın ? cok ama cok memnunum cunku bu romdan 2.3.5 için su an vazgecemem ozellikle sd kartın dahılı kart olarak gormesı en yakın zamanda calısmalara basla lutfen... [/h]
dostum bunada [h=2]Sehr-i Rom v.... gibi birsey yapmayı dusunecekmısın ? cok ama cok memnunum cunku bu romdan 2.3.5 için su an vazgecemem ozellikle sd kartın dahılı kart olarak gormesı en yakın zamanda calısmalara basla lutfen... [/h]
Bos vaktim olursa tabikide ama soyle diyim ben lise son sinif ogrencisiyim haftada 2 gun okul 3 gun stajim var, okulda 11 saat ders goruyorum, stajdan en erken aksam 8 de 9 da cikiyorum, haftasonlari dershanem var, sevgilimle baristim simdi telefonu kapatamiyorum bile hic anlayacaginiz uzere onun disinda bide burasinin yonetimi var.. yani cok mesgulum yahu bikac haftadir pc yi muzik dinlemek icin bile acamadim..
Lyre1907
Üye
tamam ben soylemedim sende duymadin diyelim kolay gelsin sana
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
Yapmicam demedim yahu yapacamda şimdi cyonagenmod un çıkmasını bekliyorum çıksın onun dosyalarını kullanacağım daha hızlı olacak o zaman..
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
Şimdi diyorum ama yapmicam diye az once yukledim SOD sorunu var yani screen of death denilen sorun.. Telefon bazen uyku modunda takılı kalıyor ekran gelmiyor.. Mecbur bataryayı çıkarmak gerekiyor açmak için.. çıkacak diğer sürümleri bekleyelim
diman
Üye
Mesaj kısmında ayarlar değişmiş efekt geçiş ayarları menü fontları biraz daha değişmiş bu kadar başka olursa yazarım
askim822
Üye
bu romda wifi bağlantı problemi var. wifi şifresiz ise baglanamıyorsunuz. bende wifi yok işim olduğu zaman şifresiz wifi olan yerlerde bağlanmak istiyorum ama.veri aktarimi olm
uyor. bunun bi çaresi yok.mu
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
Bu rom zaten sorunlu önceki mesajda demiştim tavsiye etmiyorum bunu..