son dk olurmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
son dk olurmu
90+4 te yol yedik ya

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Son dakika mı? karıştırdın herhalde, son saniye diyecektin.

greenmile

greenmile

Üye
Dunyada yok boyle bisey ya komedi de saka de nedersen de 10 kisi ceza sahasinda son saniye gol yiyosan oynamaya gerek yok

pelın_

Konu Sahibi
şaka gibi vallahi son saniye gol yedik ya:off:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Golün nedeni ve etkileri;
Son dakikada seyirci birden ayağa kalktı, artık geliyor mesajı verdi, son dakika diye oyuncularımızda bir gevşeme gördüm , tabi tedbiri elde bırakınca da olan oldu.

Ne diyelim Maçın 90 dakika olduğunu birisi bunlara anlatmalı galiba.

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
Golün nedeni ve etkileri;
Son dakikada seyirci birden ayağa kalktı, artık geliyor mesajı verdi, son dakika diye oyuncularımızda bir gevşeme gördüm , tabi tedbiri elde bırakınca da olan oldu.

Ne diyelim Maçın 90 dakika olduğunu birisi bunlara anlatmalı galiba.

bu ilk diyilki
her maçta ayni şey gol atar sevinir sapıtır şımarır arkasından gol yer bunu hiç sevmiyorum işte

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

bu ilk diyilki
her maçta ayni şey gol atar sevinir sapıtır şımarır arkasından gol yer bunu hiç sevmiyorum işte
Ben bu maç için demiştim. Son dakikaya , hatta son saniyeye kadar her şey iyiydi, ama spn saniyede top kornere çıkınca, oyuncular gevşedi ve bir anlık ihmal bu durumu oluşturdu.

pelın_

Konu Sahibi

Ben bu maç için demiştim. Son dakikaya , hatta son saniyeye kadar her şey iyiydi, ama spn saniyede top kornere çıkınca, oyuncular gevşedi ve bir anlık ihmal bu durumu oluşturdu.

bende biliyorumbu maç için söledigınni ama
şimdi şunuda kabullenmeliyız bu hata 1 diyil 2 diyil hep aynı şeyı yapıyolar
inan içimden geçti gol olcak dedım top aglarda off

Kingmortall

Kingmortall

Üye
adamlar gol attı santra bıle olmadan maç bıttı :Dnedır bu dınamo kıevden çektiğinız :)

India

India

Üye
bu gidişle beşiktaş gruptan zor çıkar bütün takımın kendini biran önce toparlaması gerek.

arslansem

arslansem

Üye
210 tl geldi son saniyede :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt