v25 ten sonra başlayan sarj sorunu!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozell91

Üye
    Konu Sahibi
v25 ten sonra başlayan sarj sorunu!!
sybian anna ya güncellediğimde hiç bir şarj sorunum yoktu iki gün gidiyodu şarjım ama v25 i yükledikten sonra sabah sarjdan aldığım telefon akşam 6 da kapandı!.. benden başka bu sorunu yaşayan var mı?? sabit konulardaki şarj olayını da yapmıştım bu arada..

e_smile

Üye
sen gene kurtarmışsın ben yapmama rağmen düzelme olmamıstı düzelir diye bi umut güncellicem

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Bir kaç defa tam boşaltıp şarj edince düzelmişti Anna. 25.007'de de geçerli olabilir. Bir kaç tam şarj sorunu çözebilir.

SilentOne

SilentOne

Üye
bakalım bnde sonuçne olucak

ozell91

Üye
    Konu Sahibi
valla onu denedim telefon kapanana kadar boşaltıp tam olarak yüklüyorum ne kadar gittiğini yazarım buraya...ama pişman oldum v25 i yüklediğime bana iyi yönde bi değişiklik getirmedi malesef :S

e_smile

Üye
Bir kaç defa tam boşaltıp şarj edince düzelmişti Anna. 25.007'de de geçerli olabilir. Bir kaç tam şarj sorunu çözebilir.
nası tam doldurma ? ben zaten gece sarja koyuyorum sabah alıyorum tam doluyor yani :D

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşlar hard format atmayı deneyın derım.. benım n8 o sekılde duzene kavusmustu..

e_smile

Üye
formatla falan uğraşcağıma yanıma alırım şart aletini :oke:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım ugrasmıyorsun kı.. 5 dakıkalık ıs ve zor bısey degıl.. ama sen bılırsın..

plingehelexe

Üye
bendede ayni sorun var sabah dolu olan sarji aksama dogru yine sarja takmak zrunda kaliyorum

m542tf

m542tf

Üye
sabit konularda söylenen yerleri kapatıncada mı aynı oluyo?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Yahu bu 025.007dedemi şarj sorunu var hani çözülmüştü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt