Asus mu yoksa Hp mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Asus mu yoksa Hp mi?
Asus N53SN SZ129V ile Hp DV6-6B06ET arasında kararsız kaldım özellik olarak hp daha iyi ve haliyle daha pahalı ama asusta ısınma az ,ses kalitesi ve dizayn daha iyi görünüyor asusun bir artısıda ekranı hd 1920x1080 hpde 1356x768.daha az özellik olasun asus olsun demekki mi lazım yoksa hp yede gözü kapalı güvenebilirmiyim özellikle ısınma konusunda. yorumlarınızı bekliyorum.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
Isınma konusunda şüphen olmasın hp ısınma sorununu çözdü artık ses kalitesine gelince piyasada beats audioyla kapışabilecek bi sistem yok dizayn olarak hp asustan daha iyi bence çözünürlük konusunda asus daha iyi ama ben hertürlü hp derim

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Isınma konusunda şüphen olmasın hp ısınma sorununu çözdü artık ses kalitesine gelince piyasada beats audioyla kapışabilecek bi sistem yok dizayn olarak hp asustan daha iyi bence çözünürlük konusunda asus daha iyi ama ben hertürlü hp derim

bende şu an hp ağır basıyo indirim olursa galiba hp alacam gibi dediğin farkları araştırdım daha çok ilgimi çekmeye başladı özellikle ses konusunda.yorumun için teşekkür ederim

technoshark

technoshark

Üye
Aslına bakarsan ikiside dev markalar, ama ben laptop denildiğinde, DELL markasından başkasını bir türlü tanıyamıyorum...

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Aslına bakarsan ikiside dev markalar, ama ben laptop denildiğinde, DELL markasından başkasını bir türlü tanıyamıyorum...

+1.

Yerinde servis hizmeti de cabası...

HP mi ASUS mu? Bence ASUS.

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Dershanedeyken, HP nin yerinde teknik servis olayına tanık oldum yalan yok ! kimsenin haberi yoktu.. gerçi sonuç olarak dershane Bilge Adam olduğundanda olmuş olabilir...

Server arıza vermiş, HP elinde yeni server la dershaneye geldi.. hepimiz şaşırdık.. yerinde hizmet diye buna denir demiştim.. ama ne kadar pahalı olduklarınıda bilmeyen yok açıkcası...

Asus işlemcilerininde çabuk ısınıyor olması, ben deli ediyor... uzun yıllardır Dell kullanıcısıyım. ve hastasıyım.. Dell'in yeri bende bambaşka... (:

Altarnatif olarak bir çok ürün var aslında ama ne bilim. direk aklıma ilk gelen ürün Dell'dir.

Vampire_Lord

Vampire_Lord

Üye
Ben kesinlikle Asus derim. Özellikle Hp Pavilion'lar çok sık arıza veriyor.

Dampierre

Dampierre

Üye
Asus tek geçerim 0 ısınma, sessiz fan,

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Şu "Beats Audio" olayı sadece "Envy Beats" lerde var.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Şu "Beats Audio" olayı sadece "Envy Beats" lerde var.
hp dv6 6b06et özellikleri

Ürün Numarası
A3C24EA
Mikroişlemci
2.2 GHz Intel Core i7-2670QM
Mikroişlemci Önbelleği
6 MB L3 önbellek
Bellek
8 GB DDR3
Bellek Maks.
8 GB DDR3'e kadar yükseltilebilir
Video Grafik Kartı
AMD Radeon HD 6770M (adanmış 2 GB DDR5
Görüntü Belleği
en fazla toplam 6.22 GB)
Ekran
39,6 cm (15,6 inç) Yüksek Çözünürlüklü LED BrightView Ekran (1366 x 768)
Sabit Sürücü
1 TB SATA (5400 rpm)
Multimedya Sürücüsü
SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-ray ROM
Ağ Kartı
Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Kablosuz Bağlantı
WiDi'a sahip Bluetooth

Intel 802.11 b/g/n
Ses
Üstün ses çıkışı için Beats Audio
Klavye
Tümleşik sayısal tuş takımına sahip tam boyutlu klavye
İşaretçi
Açma/Kapatma düğmesiyle Çoklu Dokunma hareketlerini destekleyen TouchPad
PC Kartı Yuvaları
Secure Digital kartlar, Multimedia kartları için Multi-Format Digital Media Kart Okuyucu
Harici Bağlantı Noktaları

• 1 VGA
  • 2 kulaklık çıkışı
  • 1 mikrofon girişi
  • 2 adet USB 2.0
  • 2 adet USB 3.0
  • 1 RJ45
  • 1 HDMI
Boyutlar
37,8 x 24,68 x 3,52 cm
Ağırlık
2,91 kg'den başlayan ağırlık seçenekleri
Güç
120W AC Güç Adaptörü

6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion)
Kutunun İçindekiler

Tümleşik Dijital Mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası

sitesinde yazanlar bunlar

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
herşey güzelde böyle bi pcye 5400 rpm hdd yakışmaz yahu :D

futbol123

futbol123

Üye
iki markada kaliteli ve güvenilirdir.Hangisinin fiyatı ve özellikleri iyiyse onu tercih edin :)

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
iyimi ettik kötümü ettik bilinmez zaman gösterecek hp için sipariş verdim indirime girmişti 2185 e aldım sonuçta teknoloji şans işi umarım hayrını görürüz değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

y n s c n

y n s c n

Üye
Kendi bileşenlerini kendisi üreten laptoplara daha bi sıcak bakıyorum bence asus.

BrainFree

BrainFree

Üye
Dayanıklılık, performans için asus, en iyi ses kalltesi ve stabil çalışan bir alet istiyorsan hp.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tartismasiz ASUS ..!

HP Pavilion Dv9000 Ve Pavilion dv6000 Kullandim Kisin Ellerimi Laptopta Isitiyodum Inanin ..!

Bi Arkadas ASUS Laptopunu Getirdi O Kadar Sessiz Ve Saqlam Calisiyorki Anlatamam ..!

HP Sadece Dis Gorunuse Onem Veriyor O Kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...