t20 nasıl teledon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
t20 nasıl teledon
Arkdaşlar şu günlerde reklamlada çok sık görülen t20 telefonunu almak istiyorum ama kullanıılarına bir danışayım dedim acaba kullanınınz var ise bu telefonun
1) 3g si varmı bilmiorum reklamda fark edilmiyor
2) Özellikleri ve görünüşü bakımından nasıl merak ediyorum. lütfen yardımcı olunuz:)

manush

manush

Üye
Türkcell'in internet sitesine bakmayı denediniz mi?

Sonuçta kampanya ve telefon ile ilgili detayları yazmışlar. "3G si var mı?" demişsiniz de ?!?!? ...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Gayet güzel telefon o fiyata en iyi telefonlardan biri.

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
hm tşk arkdaşlar

adrianoo

Üye
t20 nın asıl seklı 3g var ama 2g yok:D
wildfire s ın en buyuk rakıbı olur
elıme aldıgımda malzeme kalıtesı pekte guven vermedı

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
hm peki dikkata alcağım

maxirabit

maxirabit

Üye
Konu yeri burası değil.Açtığınız bu konuyu cep telefonları bölümüne açmanız lazım.Mesajı şikayet et'ten görevli kişiye söyledinizmi uygun yere taşınır.

gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler

haldir12

Üye
bende yarın alacağım :yuru

Ocean258

Ocean258

Üye
kararsızım bu telefon hakkında hocam fıyatına gore ıyı gıbı yorumlarda cok,kendı kendıne kontur yedıgı ve şarjının baya az gıttıgı hakkında yapılan yorumlarda var.. ıyıce bı arastır derım ben hemen karar verme

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bana kalırsa o fiyata daha iyi telefon alınabilir. Genel olarak t20 iyi bir telefon olmadığı söyleniyor hatta Turkcell facebook sayfasında t20=hüsran yazanlar dahi vardı.

Ocean258

Ocean258

Üye
Bana kalırsa o fiyata daha iyi telefon alınabilir. Genel olarak t20 iyi bir telefon olmadığı söyleniyor hatta Turkcell facebook sayfasında t20=hüsran yazanlar dahi vardı.

aynen hocam bende cok yorum gordum bu şekilde.. telefon hakkında olumlu yorum yazan kişi sayısı baya az.. Bencede uzak dursun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt