Myphone 4 s60v5 Tam Sürüm Orjinal (Beyenmeyen İade Edebilir)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Myphone 4 s60v5 Tam Sürüm Orjinal (Beyenmeyen İade Edebilir)
Myphone 4 s60v5 Tam Sürüm Orjinal

Tamamen özelleştirebileceğiniz İphone 4 Menüsünü aratmayacak bir çok yenilik ve extra özelliklere sahip harika bir uygulama içine girince çıkmak istemeyeceksiniz...

MyPhone 4 - İyi S60 Launcher

MyPhone S60 OS tarafından desteklenmektedir, bu MyPhone UI içine S60 OS telefon açar. Eğer İKİ kullanıcı arayüzleri ile gelişmiş bir akıllı telefon olabilir. Hiç iyi başlatıcısı!

MyPhone 4 Nokia 4 popluar OS UI birleştirerek, oyun ve erişim internet oynamak için esnek ve güçlü bir platform olarak telefon artırır.

MyPhone 4 giriş değiştirin:

su Freshing duvar kağıdı ve dok düşer.

Aktivasyon Via OTA, bütün eski MyPhone kullanıcı veya deneme kullanıcıları şu an için olabilir GÜVENLİK Paypal yöntemi ile mini mobil site IMEI MMMOOO Lisans Yöneticisi içine anında alışveriş tarafından sorunsuz bir şekilde girdi.

Özellikleri:

Tamamen, dikkat, hareket simgelerde değişiklikler simgeleri MyPhone UI taklit

Slayt kilidini.

Takvim listesi.

Çeviri .*

Okçuluk Oyunu.

SMS ve Çağrı notifier

iStyle SMS konuşma, okumak ya da silmek SMS kolayca gönderenler listesi ile SMS zamanlayabilirsiniz. (S60 5th os için)

Eklemek yok artık kendine girdi ihtiyacı, listeyi almak kısmen simgesi 3. (S60 5th os için) (Java uygulaması başlattı olamaz)

Memo Kesintisi gömülü.

Memo Mozaik gömülü. (S60 os 3 için)

Hızlı arama.

Sketchpad (S60 5th os için)

Alternatif Liste Mode (S60 5th os için)

Otomatik (S60 5th os için) kilit

/ Kapalı kendiniz ayarlayın kilit ekranı.

iStyle SMS desteği Manzara modu. (N97 ve N97 mini sadece)

Dünya Hava

sorunsuz veri yöntemi okuma ile RSS Reader,

Tamamen işlevsel, tüm işlemleri MyPhone üzerinden yapılabilir

Sorunsuz S60 arayüzü ve tersi içine MyPhone UI geçiş yapabilirsiniz.

M1 UI.

UI iConsole.

IXP UI.

Win7 UI.

HAKKINDA:

1.Install Myphone4 s60v5

2.Patch yüklemek

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nadri, ambulansci, Tuba ve 18 diğerleri

by_avea

Üye
sogolasın abi ya tamda böyle bişey arıyodum bakam nasıl olacak

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
begeneceğine eminim iyi günlerde kullanın...

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

lebron_jamess

Üye
Teşekkürler

Joker.

Joker.

Üye
türkçemi

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
güzel ama indiremiyorum free download yapamıyorum eklenti versen olmaz mi..

----------Eklendi @ 19:02:09 ---------- Yazıldı @ 18:54:41 ----------

lütfen eklenti istiyorum yada başka bir yöntem..

• Beğen
Tepkiler: Tuba

asilturks

Üye
Myphone 4 s60v5 Tam Sürüm OrjinalTamamen özelleştirebileceğiniz İphone 4 Menüsünü aratmayacak bir çok yenilik ve extra özelliklere sahip harika bir uygulama içine girince çıkmak istemeyeceksiniz... MyPhone 4 - İyi S60 Launcher MyPhone S60 OS tarafından desteklenmektedir, bu MyPhone UI içine S60 OS telefon açar. Eğer İKİ kullanıcı arayüzleri ile gelişmiş bir akıllı telefon olabilir. Hiç iyi başlatıcısı! MyPhone 4 Nokia 4 popluar OS UI birleştirerek, oyun ve erişim internet oynamak için esnek ve güçlü bir platform olarak telefon artırır. MyPhone 4 giriş değiştirin: su Freshing duvar kağıdı ve dok düşer. Aktivasyon Via OTA, bütün eski MyPhone kullanıcı veya deneme kullanıcıları şu an için olabilir GÜVENLİK Paypal yöntemi ile mini mobil site IMEI MMMOOO Lisans Yöneticisi içine anında alışveriş tarafından sorunsuz bir şekilde girdi. Özellikleri: Tamamen, dikkat, hareket simgelerde değişiklikler simgeleri MyPhone UI taklit Slayt kilidini. Takvim listesi. Çeviri .* Okçuluk Oyunu. SMS ve Çağrı notifier iStyle SMS konuşma, okumak ya da silmek SMS kolayca gönderenler listesi ile SMS zamanlayabilirsiniz. (S60 5th os için) Eklemek yok artık kendine girdi ihtiyacı, listeyi almak kısmen simgesi 3. (S60 5th os için) (Java uygulaması başlattı olamaz) Memo Kesintisi gömülü. Memo Mozaik gömülü. (S60 os 3 için) Hızlı arama. Sketchpad (S60 5th os için) Alternatif Liste Mode (S60 5th os için) Otomatik (S60 5th os için) kilit / Kapalı kendiniz ayarlayın kilit ekranı. iStyle SMS desteği Manzara modu. (N97 ve N97 mini sadece) Dünya Hava sorunsuz veri yöntemi okuma ile RSS Reader, Tamamen işlevsel, tüm işlemleri MyPhone üzerinden yapılabilir Sorunsuz S60 arayüzü ve tersi içine MyPhone UI geçiş yapabilirsiniz. M1 UI. UI iConsole. IXP UI. Win7 UI. HAKKINDA: 1.Install Myphone4 s60v5 2.Patch yüklemek
Tşk

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
denedim ama bir sürü uygulama kurdu bunların tek hali yok mu..

oznking

Üye
bende kurdum ama trial işini nasıl çözcez patch calısmıyor ?

Tuba

Tuba

Üye
teşekkürler...
güzel ama indiremiyorum free download yapamıyorum eklenti versen olmaz mi..

----------Eklendi @ 19:02:09 ---------- Yazıldı @ 18:54:41 ----------

lütfen eklenti istiyorum yada başka bir yöntem..
eklenti tamamdır :oke:

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Sağol ustam

xenon56

xenon56

Üye
mükemmel hepsi:)birde kesinlikle indirin:)

toca

Üye
teşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt