Başbakan'dan ilk açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Başbakan'dan ilk açıklama
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırısıyla ilgili Başbakanlıkta düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu;
Aziz milletim, öncelikle hepimizin başı sağolsun. Rabbimden, Hakkari'nin çukurca ilçesinde vatan savunması esnasında şehit düşen güvenlik görevlilerimiz için rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Milletimizin her bir ferdine, şehitlerimizin yakınlarına TSK'ya sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerime Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Çatışma bölgesi, Çukurca'dan son teyit ettiğimiz haberlere göre şu an itibariyle 24 Mehmetçiğimizi şehit verdik, 18 askerimiz de yaralı durumda. Şu an itibariyle uluslararası hukukun öngördüğü ölçüde sıcak takip olmak üzere geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.
Bu acı hadisenin akabinde resmi Kazakistan ziyaretimi iptal ettim.
Türkiye'nin düşmanları şunu çok iyi bilmeli: Türkiye Sarıkamış, Çanakkale, Kurtuluş savaşımız başta olmak üzere şehitlerimizin aziz ruhları üzerinde inşa edilmiş bir ülkedir. Bu ülkenin her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Bayrağımız rengini şehit kanından almıştır.

Vatan da bayrak da bizim için namustur. Uğruna herbir vatan evladının canını feda edeceği kadar kutsaldır.
Hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceğimizi dostun da düşmanın da çok iyi anlaması idrak etmesi gerekmektedir.

Terörü besleyenlerin tamamı bilsinki bu devletin nefesi her birinin ensesinde olacaktır.

Bu ülkenin huzuruna istikrarına asil yürüyüşüne kast edenler karşısında bizi bulacaktır. Terör örgütünü destekleyen herkesten bunun hesabı sorulacaktır.

Terör örgütü Türkiye'nin huzuruna, kardeşliğine kast eden odakların taşeron olduğunu bu son saldırılarla bir kez daha göstermiştir.

Bu acı saldırı sonrasında metanetimizi koruyamazsak, terör örgütü amacına ulaşmış demektir. Vakarımızı ve serinkanlılığımızı koruyacağız.

Hem terörle mücadele hem de demokratik anayasa yoluyla terörün istismar zeminini ortadan kaldıracağız.

pelın_

EZBERLEDİK BUNLARI ARTIK :off:

pelın_

aslında sölenmesi gerken çok şey var ama işte susuyoruz ama sadece burda siyası konuşmak yasak diye
ben onlara SAYIN sıyenlerın bu işi bitırceklerını hıç düşünmedim düşünmüycemde

anılbaran

anılbaran

Üye
başbakan ın yapcagı açıklamayııı :@ giden gitmiş o kadar abimiz gitmiş geri getirebileceginimi sanıyor gelmez gelemez hep aynı seyleri söylüyolar hiç ınandırıcı gelmıyo :@

greenmile

greenmile

Üye
Hükümet istifa etmeli bu da hayırlı bir davranış olur

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hep aynı hikayeyi anlatıyor yıllardan beri terörle mücadele ediyoruz :off:

Lenneth

Üye
Başbakandan laf değil somut adımlar bekliyoruz artık. Seçim vakti oy moy beklemesin sonra insanlarımızı toprağa verirken..

delrico

delrico

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu adamdan hayır gelmez isterse terörün kökünü kazısın ben yine buna günahımı vermem:off::off:

• Beğen
Tepkiler: minoo
greenmile

greenmile

Üye
%60 la gelir bu sefer

• Beğen
Tepkiler: minoo
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konu siyasete çok açık bir konu... Gelen mesajlardan da anlaşılabileceği üzere...

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt