Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
farkındayım.sürekli aynı şeyleri yapmak böyle olmasına sebep oldu sanırım.parmağım böyle olalı pek bişi yapamıyorum malum..ya insan kemal sunalın filmini izlerken ağlamak istermi?ben dün istedim ay hiç sevmediğim sulu gözlerden olucam..ergen tribi gibi
Ömrün bereketi kaçıyor günün en kıymetli saatleri gidiyor----------Eklendi @ 06:18:23 ---------- Yazıldı @ 06:17:42 ----------düzensiz uyku ile yaşlınma belirteli daha erken görünüyor
farkındayım.sürekli aynı şeyleri yapmak böyle olmasına sebep oldu sanırım.parmağım böyle olalı pek bişi yapamıyorum malum..ya insan kemal sunalın filmini izlerken ağlamak istermi?ben dün istedim ay hiç sevmediğim sulu gözlerden olucam..ergen tribi gibi
belkide.sanırım olayın şokuyla ne hissedeceğimi tam bilemedim..şimdi acısı çıkıyor..
ama dediğiniz gibi hem olay kolay değil hem de sonrası..düşünsenize benden başka müdahale edebilecek kimse yoktu.Hem sakin olmak zorundaydım hem de kendime müdahale etmek...
ayy neyse hatırlamak istemiyorum