[video=youtube;VgaWnERAtUM]http://www.youtube.com/watch?v=VgaWnERAtUM&ob=av3e[/video]
güzeldii teşekkürler
aman uyu .... beni yanlız bırakın burada.benim uykum geldi Yahu
----------Eklendi @ 06:04:04 ---------- Yazıldı @ 06:02:47 ----------
hastalanınca mecbur bekleyecek
heh şööle bak görde örnek al tuğ..beni bırakmıyo...sen!!!Yok ben uyumayacam

git yat hadi taş kalpli diilim ben azad ettim seni

Geceleri uyucam![]()
ben gidiyorum eve bi duş alıyorum saat 10 u geçerek yatıyorum uyandığımda 20:00 oluyo bişiler yiyip tekrar yatıyorum sonrada işe geliyorum işte.2 gündür bööle 
hadi biz gece çalışıyoruz sen...Ömrün bereketi kaçıyor günün en kıymetli saatleri gidiyor----------Eklendi @ 06:18:23 ---------- Yazıldı @ 06:17:42 ----------düzensiz uyku ile yaşlınma belirteli daha erken görünüyor
hadi yaa muhtemelen gereksie taşırlar o zamanyaa zamanın birinde pelinde böyle bi konu açmıştı akıbeti Ne oldu Bilmiyorum![]()

kesinlikle haklısın ama ne yapalım hayat şartları bu dediklerine elvermiyorki !!Ömrün bereketi kaçıyor günün en kıymetli saatleri gidiyor
----------Eklendi @ 06:18:23 ---------- Yazıldı @ 06:17:42 ----------
düzensiz uyku ile yaşlınma belirteli daha erken görünüyor
o çalışmıyo aklında bi proje var ve bence de başarabilirse oluru var gibi.allah yardımcısı olsun..Ben çalışmıyorum
ben onu demiyorum sen neden uyumuyorsunBen çalışmıyorum
kesinlikle haklısın ama ne yapalım hayat şartları bu dediklerine elvermiyorki !!
----------Eklendi @ 06:21:33 ---------- Yazıldı @ 06:20:55 ----------
o çalışmıyo aklında bi proje var ve bence de başarabilirse oluru var gibi.allah yardımcısı olsun..
ya adam dediya günü öldürmek istemiyomuş...ben onu demiyorum sen neden uyumuyorsun