Maxicep Uygulaması: Maxi Mağaza

Sponsorlu Bağlantılar

Maxi Mağaza Açılsın Mı ?

• Evet Kesinlikle Açılmalı !

Kullanılan: 11 68.8%
  • Gerek yok.

Kullanılan: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Uygulaması: Maxi Mağaza
Evet doğru maxicep.com için kesinlikle bence Maxi Mağaza uygulaması lazım böylece ovi mağaza gibi bir program sayesinde daha kolay bir şekilde istediğimiz programı, oyunu yükleyebiliriz.

Tabii ki en az 3 Platformda olmalı :

1. Symbians
2. Android
3. Apple İos
4. Windows

Olabilecek Mağaza Şekilleri:

Yada En azından opera gibi browser üzerinden girilebilir bir uygulama mağazası açmanız !

Consul9

Consul9

Üye
Kardeş dediğin ovi mağaza,android market ya da appstore firmaların kendi markalarına özel ürettikleri alanlar...
"Maxicep® tescilli ve kurumsal bir marka olup her hakkı saklıdır. (2008 67475)"

Maxicepin kendine ait bir telefon modeli zaten yok.Eğer senin dediğin gibi symbian,android vs. yapılırsa zaten bu site olur ki zaten sitemizin mobil sürümü mevcut oradan da uygulama oyun veya işinize lazım olan herneyse ona ulaşabilirsiniz :oke:
bence maxicep "2" ye gerek yok ;)

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
adresine bakmanı tavsiye ederim adamlar ne kadar uğraşmışlardır sen düşün.

Sonuçta maxicep'da çok kolay bir şekilde subdomain açabilir.

store.maxicep.com yada mobile.maxicep.com gibi bir adres açıp çok kolay bir şekilde sadece download amaçlı bir mobil site açabilir. Forum AYRI indirme ayrı olur bu sayede üstelik forumdaki bir çok içerik açık olduğu gibi zip ve rar uzantılıda var ve her telefonda bunları açamayabiliyor.

Fakat yeni adrese yüklenen her dosya kendi açık uzantısında olacak.

Düşün Ovi mağazadan, android marketten yada App Store ne kadar kolay uygulama indirebiliyoruz neden maxicep içinde böyle bir alan olmasın ?

Ama ne yalan söyleyeyim benim aklımda asıl nedeni var ama dur bakalım sebep gerçekten o mu gelecek cevaplardan anlarız...

Joker.

Joker.

Üye
Olursak çok güzel olur ama o siteyi ve programla kim uğraşacak sitey. Veya program yapmayı geç içi nasıl dolucak sitede 100 bi i aşkın oyun ve program var onları koyması her seferinde yeni şeyler yükleniyo onların takipi zor olur .Ama olursada süper olur

----------Eklendi @ 00:29:22 ---------- Yazıldı @ 00:25:36 ----------

Birde Bir forum sitesi yapmıştı(program olarak ) bu şekilde hata bende vardı . O site yapıyorsa onun 5 katı büyük olman Maxicep nedn yapamasın var.

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Eee kolay olacak diye bişey söylemedim ama bir çok cep telefonu sitesi var eğer böyle birşey yapılırsa maxicep bir ilk olacak. Ve programlara gelecek olursak zaten birçok program artık internet üzerinden sürüm denetlemesi yapıyor ve kendini güncelliyor. İlk başta bunlar yüklenir ise daha iyi olur.

Ve ben herşeyi yükleyin hemen demiyorum yavaş yavaş sonuçta tutan programlar belli

Örneğin kafadan atıyorum Garmin yada CorePlayer yada Angry birds kim hayır diyebilir.

Ve o kadar moderatör var forumda düzeltme, yasaklama gibi her mod. yapacağı şeyler ile uğraşacaklarına yeni bir projeye öncelik etsinler daha iyi.

pRime.

pRime.

Üye
Kusura bakmayın, forumun ücretsiz olarak sağladığı uygulamalardan ÜCRETSİZ olarak yararlanma taraftarıyım.

Joker.

Joker.

Üye
Hayalin.Kırmak istemem ama bir cep telefonu sitesinim var Yani maxide ilk olmıyacak bu yapılırsa

mstf_l

mstf_l

Üye
baska birinin gelistirdigi bir uygulamayı burda nasıl parayla satacagız hem bedava olsa maxicepi sadece bir indirme sitesi olarak gorep somurenlerin ekmegine bal sureriz hem de sitenin tek geliri olan reklam gelirlerini iyice azaltırız

benim dusuncem boyle:oke:

• Beğen
Tepkiler: Mert
alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın, forumun ücretsiz olarak sağladığı uygulamalardan ÜCRETSİZ olarak yararlanma taraftarıyım.

zaten ben ücretli demedim ki iyi ki bir store mağaza yazdık hemen ücretli diyorsunuz :(

----------Eklendi @ 10:14:33 ---------- Yazıldı @ 10:11:33 ----------

Hayalin.Kırmak istemem ama bir cep telefonu sitesinim var Yani maxide ilk olmıyacak bu yapılırsa

Çoğu acemice yapılmış bende biliyorum olduğunu.

baska birinin gelistirdigi bir uygulamayı burda nasıl parayla satacagız hem bedava olsa maxicepi sadece bir indirme sitesi olarak gorep somurenlerin ekmegine bal sureriz hem de sitenin tek geliri olan reklam gelirlerini iyice azaltırız

benim dusuncem boyle:oke:

2 reklam kısmı koyduk mu bak gör sen geliri fakat rahatsız edici reklamlar olmamalı.

Sömürme olayına gelince çok basit bir şekilde üyelik sistemi ile işleyecek hatta eğer gerek görülürse sadık üyelere sadece indirme yetkisi verilebilir aynı dosya ekleyen üye yetkisi gibi.

Joker.

Joker.

Üye
arkadaşım made çok isteklisin sen bir program yaz veya site aç adminlere sor sende onunla ilgilenirs.n

pRime.

pRime.

Üye
zaten ben ücretli demedim ki iyi ki bir store mağaza yazdık hemen ücretli diyorsunuz :(
Geçenlerde de böyle bir konu açıldı, ücretli yapılsın falan deniyordu uygulamalar ondan dedim, zaten adı üstünde market. Eğer market olcaksa ücretli uygulama olcak demektir.

tron45

tron45

Üye
tabiki olmalı güzel olay maxı magaza canlı çok çarpıcı içerik sayfası olmalı diger sitelerden farkı olmalı .admin birde bazı telefonlarda barkod uygulaması var onlardan indirme yapıllabilmeli,,,, saygılar

serinaga

serinaga

Üye
Düşünce güzel, ancak her işin arkasında emek ve çaba olduğu gibi işin birde kurumsal yapısı olmalıdır kalite ve güven için. Ayrıca marka olmak gerekir, yazılım hakkı gerekir, lisans gerekir, kolay değil bu işler, dev firmalar böyle bir oluşuma izin vermezler ayrıca ... OLSA ÇOK GÜZEL OLUR :) ama nerdeee ...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Bende Çok İstiyorum Ama Adminlerin Kabul etmiceni biliyorum :(

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Kardeş dediğin ovi mağaza,android market ya da appstore firmaların kendi markalarına özel ürettikleri alanlar...
"Maxicep® tescilli ve kurumsal bir marka olup her hakkı saklıdır. (2008 67475)"

Maxicepin kendine ait bir telefon modeli zaten yok.Eğer senin dediğin gibi symbian,android vs. yapılırsa zaten bu site olur ki zaten sitemizin mobil sürümü mevcut oradan da uygulama oyun veya işinize lazım olan herneyse ona ulaşabilirsiniz :oke:
bence maxicep "2" ye gerek yok ;)

+1 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt