GOD OF WAR By Gl@ S^3 [Font]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GOD OF WAR By Gl@ S^3 [Font]

Belle kullanicilari dosyayi direkt C/recource icine atin telefonu kapatip acin begenmezseniz dosyayi silin acip kapatin.
Diger S^3 kullanicilari E/recource icine atin pc ye depolama modunda baglanin begenmezseniz depo modunda silin.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: buminkan ve Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:tşk:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk: :good:

one_serhat

one_serhat

Üye
indirdim denedim hiç god of war ikonlarına benzemiyor sen denedinmi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
indirdim denedim hiç god of war ikonlarına benzemiyor sen denedinmi
arkadasim bu ikon degilki telefonun kullandigi menu yazilari.kullanmamissin belli kullansan sormazdin god of war ikonlarina benzemiyor diye.yazilarin degistiginin farkina bile varmamissin.Allah Allah yav :vur:vur:vur:aha:

one_serhat

one_serhat

Üye
pardon ikon demişim yazıların god of war la alakası yok
hemen sildim sen dene beni anlarsın

manisaa

manisaa

Üye
belle de telefon çoküyor denemenizi tavsiye etmem

najanaja

najanaja

Üye
kardeş bak bence çok yanlış bi paylaşım gidip yabancı siteden font almışsın akıl var mantık var onların fontuyla bizim font birmi mesela i harfi yok i yerine l gibi bişi eklenmiş 2. si küçük harf desteği yok hepsi büyük harf walla açıkçası ben tawsiye etmem tele zarar verirsiniz hüseyin kardeşimizin telinin çökmesi normal sorun çıkar telde kullandığınız fontlara dikkat edin önce pc de açıp bakın bütün harfler rakamlar yerli yerinde düzgünmü diye sonra paylaşın. Yanlış anlama emeğin için saol ama paylaşıma biraz daha dikkat.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
belle de telefon çoküyor denemenizi tavsiye etmem
yoooo ben gayet guzel kullandim bellede.cokme olmuyor.

----------Eklendi @ 03:25:11 ---------- Yazıldı @ 03:17:35 ----------

kardeş bak bence çok yanlış bi paylaşım gidip yabancı siteden font almışsın akıl var mantık var onların fontuyla bizim font birmi mesela i harfi yok i yerine l gibi bişi eklenmiş 2. si küçük harf desteği yok hepsi büyük harf walla açıkçası ben tawsiye etmem tele zarar verirsiniz hüseyin kardeşimizin telinin çökmesi normal sorun çıkar telde kullandığınız fontlara dikkat edin önce pc de açıp bakın bütün harfler rakamlar yerli yerinde düzgünmü diye sonra paylaşın. Yanlış anlama emeğin için saol ama paylaşıma biraz daha dikkat.
Arkadasim benim konularima batinizmi hic ben kullanipda deneyim kazanmadim konuda atip tutmam.benim telefonum niye cokmedi.ayrica i harfide var kucuk harfde ayrica kucuk buyuk harf klavyeden kaynaklanir.hangi konu hakkinda yorum yapiyorsunuz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben henüz demeyemedim ama fontları hafıza kartına atarsanız daha garantili olur :oke:
tamam ama belle delight kullanicilari icin E VE F hafiza ise yaramiyor yukarda anlattim yere C atilmasi gerkli ben kullaniyorum bu sekilde bircok fonts denemesi yaptim hepside basrili turkce karakterli icermesi sartiyla tabiki.

manisaa

manisaa

Üye
çok font kullandım ve bellede nasıl yapılması gerekiyorsa aynen arkadaşın tarif etdigi şekilde yaptım ve telefon iki kez çöktü. C/ nin içine attıgımız için silmekte mümkün olmuyor

Tyrann

Tyrann

Üye
İyide C'nin içine nasıl atılıyor,C'nin içindeki recource klasörü bile görünmüyor iki saattir uğraşıyorum:angry:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyide C'nin içine nasıl atılıyor,C'nin içindeki recource klasörü bile görünmüyor iki saattir uğraşıyorum:angry:
x-plore dosya yoneticisiyle yapmaniz gerekiyor.normalde goremezsiniz.

diLsiz_yureqim

Üye
c7 Belle denendi sorun yok süper. Tşkler.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Yaw bende c7 war yükledım ama telefon çöktü allahtan kullandığım yazılımda format atınca sadece foto ve vide düzenlyci ve haritalar siliniyor. Yanı flash atmama gerek kalmıyor. Yoksa dert almıştık başa ;)

ıhım ıhım kardeşim tel çöküyor benim deneyince. C7 belle

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşm bi kere daha denedm yne çoktü blgin olsun

ByRedox

ByRedox

Üye
x plore ile atamaz mıyız

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaşım x ploreyle atabilirsin ancak telefon çoktü benim. Yapanlar var ama ben yapamadım. Benim gbi teli çökenler de var. Haberin olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt