iPhone 4 + iOS 5 (jailbreakli) kilitlendi

Sponsorlu Bağlantılar

muhtesem.atilla

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 + iOS 5 (jailbreakli) kilitlendi
konuyu açmak zorunda kaldım, zira ne yerli ne de yabancı sitelerde benzeri bir durum bulamadım.

iPhone 4ü iOS 4.3.5ten 5e yükselttim. 1-2 gün kullandıktan sonra rahat duramayarak jailbreak yaptım. buraya kadar sorun yok, çünkü jilbreak ile de sorunsuz çalıştı. ne zaman cydia üzerinden bir boot logo yükledim, yeniden açılış sonrasında kilitlendi. önce sadece elmada kaldı. dfu moda alıp bilgisayar üzerinden açmaya çalıştım ama bu sefer de dfu moda geçemedi. en sonunda ekranda hiçbir şey kalmadı ve telefon öylece kalakaldı. aşağı yukarı her tuş kombinasyonunu çeşitli sürelerde bilgisayara bağlı ya da bilgisayardan bağımsız şekilde denedim. hiçbirine ufacık bir tepki gelmedi. şimdilik pili bitsin diye bekliyorum ama tanrı bilir ne kadar zamanda biter.
daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? olduysa çözebilen oldu mu? servis herhangi bir şey yapabilir mi?

fnldstntn

Üye
Dostum belki şarjı bitmiştib sarja takmayı dene...

haltie

haltie

Üye
Benimde başıma geldi bir arkadaşın da başına gelmişti.Bence sürekli menü tuşu ve açma kapama tuşuna basıp 5 6 saniye beklemen.Muhtemelen yapmışsındır ama belki tekrar yaparsan olabilir belki

muhtesem.atilla

Üye
    Konu Sahibi
şarjının bitmediğine eminim, bu haldeyken bitmesi birkaç gün sürer sanırım.

kurtarma veya dfu moduna almayı çok denedim, bana mısın demedi alet. denemeye devam ediyorum.

Yozgatli.87

Yozgatli.87

Üye
selam dostu,

bide itunes den yeni 5 i yüklemeyi dene belki ozaman normal haline döner...

SERSEL

SERSEL

Üye
redsenowla tethered yap açılır her kapandığında bunu yapmalısın ios 5 de öyle daha untethered çıkmadı

muhtesem.atilla

Üye
    Konu Sahibi
pili sökünce alet tekrar açıldı. birkaç deneme sonrası redsnowla çalıştırabildim. şu anda sorunsuz çalışıyor. tavsiyeler için teşekkür ederim.

enstrumant

Üye
arkadaşım sana yolu yazıorum belki senin dışındakilerin işine yarar ios 5 teheredli telefonlar reboot dan sonra kitlendiğinde şunu denesinler kesin çözüm elmada kalması yada siyah ekran olması halinde

1) iphoneyi pc ye bağla
2) redsnowu çalıştır 9.b4 lü felan olması lazım
3)jostbosda bas next de
4) power düğme 3 sn power+home 10 sadece home 15 sn ve telefon dfu modda
5) artık işlemi redsnow hallediyor ve telefon açıldı geçmiş olsun mutlu son :)
pili felan çıkarmaya gerek yok saygılarımla

yeb93

Üye
829261810716571954916

minutari

minutari

Üye
Telefonu Recovery Fix atarak tekrar itunes den restore etmelisin.
Nasıl;
İhtiyacın olan;

Redsn0w programı çalıştır.
Burada Extras bölümünden Recovery Fix seçeneğine girip, talimatlar ile cihazını DFU moda al.
Daha sonra; cihazın yurtiçi ise IOS 5' i, simkilitli yurtdışı ise IOS 4.3.5 indirerek itunes üzerinden shift + restore ile kur.
Sorun kalmayacak ;)

DrBrain

Üye
itunes görse keşke :(

dostum restor etmek icin bu yöntemde olur ama ios 5 yükler dikkat.

1. cihazı power tuşu ve anabutonu (ortabuton) aynı zamanda bas ve tut cihaz basit dfu moda girer.
2. cihazı o şekilde iTunese bagla ve restore et
3. restore edildikten sonra telefon normale dönet ama dikkat telefon komple sıfırlanır!
Bu yöntem simkilidi olan cıhaza uygun degildir

minutari

minutari

Üye
Ne yaptın ? sorun çözüldü umarım.

Üst Alt