Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cadillacs and Dinosaurs |Atari Salonu Oyunu|
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulent67
Üye
Konu Sahibi
Cadillacs and Dinosaurs |Atari Salonu Oyunu|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
murattix35
Üye
Kardeşim çok güzel paylaşımlar yapıyorsun çok sağol benim senden bir isteğim olcak bu oyunun nes uzantısını bir türlü bulamadım bulabilirsen çok minnettar olurum şimdiden çok sağol
Kardeşim çok güzel paylaşımlar yapıyorsun çok sağol benim senden bir isteğim olcak bu oyunun nes uzantısını bir türlü bulamadım bulabilirsen çok minnettar olurum şimdiden çok sağol
İnternette emulator yada rom diye aratın bir çok sonuca ulaşacaksınız. Romnations en iyilerinden biridir. İstediğiniz emulator ve romları bulabilirsiniz.
İnternette emulator yada rom diye aratın bir çok sonuca ulaşacaksınız. Romnations en iyilerinden biridir. İstediğiniz emulator ve romları bulabilirsiniz.
anladım da mesela bak senin paylaştığın linkteki dosya rom uzantılı ben bu oyunun nes uzantılısını bir türlü bulamadım telefonda nescube ye atabilmek için