Şair-i Şehri SYMBIAN^3

Sponsorlu Bağlantılar

wratH!

wratH!

Üye
beyler ben de sayısalım temmuzda görüşürüz :D

spartuas

spartuas

Üye
Inş. Dun dershanede yapilan lys sinavinda dershanede 3. Oldum. Subelerde 5. Olmusum. Sinifda 1. Oldum. 470 puanla :)

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Beyler bi grup kuralım Ygs-Lys Madurları diye, orda muhabbet olur :D

----------Eklendi @ 11:54:27 ---------- Yazıldı @ 11:51:45 ----------

ARKADAŞLAR O zaman konu başlığını "Liseli Sayısalcılar" diye değiştiriyim mi ??? Hiç olmazsa KONU Güncel kalır, ne dersiniz ? Ben başka yerde açarım şiir konusunu yine :yuru

----------Eklendi @ 09:42:16 ---------- Yazıldı @ 09:32:03 ----------

Bir konu açtım derinden düşünceli düşünceli,
Bak hele sınava girecekmiş şu bizim LİSELİ
Sayısal dediler, sınav dediler, verdi veriştirdiler
Unutuldu bizim konu, baksana yorumlardan belli

:aha:
usta sen biliyosun bu işi :oke: :D

----------Eklendi @ 11:56:45 ---------- Yazıldı @ 11:54:27 ----------

orçun sendemi V hayranısın :D

kraldost

kraldost

Üye
Benim onu aslında sevmeme herkes şaşırmıstı. AMA ben onun uğruna semtimdeki tüm insanlarla amansız bir çarpışma içine girmiştim. Neden mi ? Çünkü aşıktım ya da çok alışmıştım. Onsuz yapamıyor deliriyordum.Semtte nereye baksam hep düşmanım olmuştu. 6ay kadar onunla birlikteydik. Adı ise Nokia n8 idi.:op:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Benim onu aslında sevmeme herkes şaşırmıstı. AMA ben onun uğruna semtimdeki tüm insanlarla amansız bir çarpışma içine girmiştim. Neden mi ? Çünkü aşıktım ya da çok alışmıştım. Onsuz yapamıyor deliriyordum.Semtte nereye baksam hep düşmanım olmuştu. 6ay kadar onunla birlikteydik. Adı ise Nokia n8 idi.:op:
çok ağır geldi be :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benim.arkadas cevremde akilli telefon kullanan cok.az nedense:dry: gecen sinifta kiz 5mp lik telefonumu gordu o-h-a dedi:ehebi anda kanka olduk kizla:p: n8 i gorse nolurdu kimbilir:naughty:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
benim.arkadas cevremde akilli telefon kullanan cok.az nedense:dry: gecen sinifta kiz 5mp lik telefonumu gordu o-h-a dedi:ehebi anda kanka olduk kizla:p: n8 i gorse nolurdu kimbilir:naughty:
:ehe 5mp de kankaysa, 12mp'de ne olur bilmem artık :ehe

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Konu nereden nereye gelmiş ya bari başlığı değiştirin :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Allah korusun:d:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

N8 candır.

Sloganı boşuna mı "Peki siz onunla ne yapacaksınız?" oldu bu telefonun. Adamlar bir şeyler biliyor ki böyle diyor :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
n8 i izdivac islerinde kullanmamak.lazim ama:ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
n8 i izdivac islerinde kullanmamak.lazim ama:ehe

Çamaşır yıkayamadığını eleştirmek yerine izdivaç işlerinde kullanmayı tercih ederim. En azından biraz daha mantıklı geliyor insana :ehe

(Not: Kimi telefondan beklenmedik özellikler istiyor da. Onlara ithafen yazdım :) )

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benim n8 pek kiz tavlayamiyodu be:( kucuk kavgalarda ise yariyodu ama:ehe daş gibi masallah

Uruloki

Uruloki

Üye
@mcpaa android bölümü sarmadı mı panpa

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yok sarmadi kovuyon mu:(

Uruloki

Uruloki

Üye
nihahahahaha çık la burdan bırakmıcaktın symbianı nihahahahaha