GALAXY ACE First-UA Rom cyanogen mod

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akyurt1

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY ACE First-UA Rom cyanogen mod
dün akşam xda’da gezerken özellikleri hoşuma giden bir rom gördüm. Baktım ki 2.3.4 içeriyor hemen kurayım dedim. Açıkçası çok beğendiğimi söyleyebilirim. Çünkü Daha önce hep gingerbread 2.3.4 kuruyordum bu sefer farklılık olsun istedim. Daha önce kullandığım ve sürekli format atıp kullandığım gingerbread 2.3.4 rom ile quadrant skorum hep 1009 seviyelerinde çıkıyordu. Bu rom ile akşam 1570değerini elde ettim. Ve cihaz aşırı şekilde hızlandı ve stabil hale geldi. Bunun sebebi Cihaza rom yüklemeden önce ClockworkMod ve CF-ROOT uygulamasını kurmam oldu. Görünüm olarak açılış ekranında Samsung yerine Cyanogen Mod boot ekranı ile harika bir açılış geliyor. Ve yazı fontunda görünümsel olarak bir iyileştirme yapılmış.
Rom yüklediğinizde root yapmanız gerekmiyor çünkü kendinden rootlu ve son sürüm market uygulaması (sürüm 3) ile beraber geliyor. Ek olarak içeriğinde Titanium Backup, Go Launcher gibi gerekli uygulamalarıda gelmekte. Şimdi kurulum işlemlerine başlayalım.
ClockWorkMod-CWM4-CF-ROOT

FirstUA-ROM v1.0 Gingerbread 2.3.4 Rom

FirstUA-ROM v1.1 Güncelleme (Update)

FirstUA-ROM v1.2 Güncelleme (Update)

kurulum işlemleri

• Öncelikle işe başlamadan yazılım sürümünüz KPH olmalıdır. Aksi halde bu işe kalkışmayınız
  • FirstUA-Rom-V1.0_without_.zip ve CWM4-CF-ROOT.zip dosyalarını sd kartınızın ana dizinine atın ve telefonu kapatarak recovery moduna alın
  • CWM4-CF-ROOT.zip dosyasını recovery aracılığıyla yükleyin, şayet Clockworkmod telefonunuzda yüklü ise bu adımı geçin
  • ClockworkMod yüklemesi bittiğinde telefonu kapatıp tekrar recovery modunda açın. ClockworkMod açıldığında wipe data/factory reset işlemini yapın ve tüm verilerinizi silin.
  • Sonrasında FirstUA-Rom-V1.0_without_.zip dosyasını yükleyin ve yükleme işleminin bitmesinden sonra telefonunuzu kapatıp yeniden açın
  • Yeni yazılımınız yüklenimştir. Artık Samsung boot ekranı yerine CyanogenMod boot ekranı sizi karşılayacaktır.
  • Menüde yer alan tweak uygulaması ile performans ayarlarınızı kendinize göre düzenleyin.
ekran görüntüleri

FirstUA-Rom-V1.1 Güncelleme yükledim

Ne olur ne olmaz diye titinium backup ile yedeğimi aldım ve v1.1 yüklemesine geçtim. Fakat 1.1 güncelleme sonrası tüm verilerim olduğu yerdeydi yani hiçbirşey silinmemiş sadece sistem güncellemesi yapılmış, görsel öğeler eklenmiş ve A2SDGUI uygulaması eklenmişti. Bu uygulamayı henüz denemedim fakat kısa zamanda deneyip yorumlarımı yazacağım.
v1.1 ekran görüntüleri

FirstUA-Rom-V1.2 Güncelleme yükledim

Yazılanlara göre baya eksiklik düzeltilmiş. Aşağıdaki gibi bunlar.
  • Durum çubuğunda sd kart taranıyor mesajı geldiğinde beyaz metinde iyileştirmeler yapılmış
  • CF-ROOT b80 yeni versiyon yüklenmiş
  • Windows paylaşımları için cifs.ko ve vpn modülü olarak Open VPN(tun.ko) kulanılmış
  • CifsManager paylaşım sistemi gelmiş
  • GoLauncherEx 2.50 beta gelmiş fakat kullanmadığımdan sildim
  • Eski markete geri dönülmüş sürüm 2 yani
  • BLNcontrol uygulaması yüklenmiş sms yüklendiğinde alttaki görünmeyen tuşların ledlerini yakıyor
Gmail uygulaması güncellenmiş

ŞAHSIMCA DENEMİŞTİR :) SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ALINTIDIR...

NOT:BU İŞLEMDEN SONRA TEL. GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA

KALMAKTADIR BEN TAKMAM BANA FARKETMEZ DİYORSANIZ YÜKLEYİN :)

TELEFONUNUZDA GİNGERBREAD 2.3.4 YÜKLÜ OLMASI GEREKİYOR

ROM YÜKLEME YAPAMAYANLAR İÇİN:

TEKRAR SÖYLÜYORUM ALINTIDIR :D

mkeles84

Üye
Yalnız buradaki işlemleri yaptıktan sonra Go Launcher ile beraber açılıyor. Uygulamalardan kapatsam bile tekrar Launcher kendini açıyor. Yani 2.2.1 - 2.3.3 - 2.3.4'teki orjinal anasayfalı menüye dönme imkanımız mu?
Root Explorer ile Go Launcher'ı sildim, bu sever açılış ekranında kaldı, açılmadı. Tekrar yükledim ama Go Launcher'dan kurtulamadım.

akyurt1

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız buradaki işlemleri yaptıktan sonra Go Launcher ile beraber açılıyor. Uygulamalardan kapatsam bile tekrar Launcher kendini açıyor. Yani 2.2.1 - 2.3.3 - 2.3.4'teki orjinal anasayfalı menüye dönme imkanımız mu?
Root Explorer ile Go Launcher'ı sildim, bu sever açılış ekranında kaldı, açılmadı. Tekrar yükledim ama Go Launcher'dan kurtulamadım.
benim go launcher ile bi sorunum olmadı onun için kaldırmayı denemedim kalabalık olarak gördüğüm uygulamaları zaten gizledim hiç olmassa görükmüyorlar

akyurt1

Üye
    Konu Sahibi

Dediğinin üzerine bende denedim biraz root explorer ile sildim kendi uygulamalrımı yükledim bi sorun çıkmadı açıkcası tekrar dene istersen orjinal anasayfadan kastını pek anlamadım üstte sayfa numaraları görüküp alttaki simgelerin renkli olmasını istiyorsan önce numaralar için önce ana ekran tuşunun solundaki seçenekler tuşu gibi bişey var ona bas tercihler de tekrar tercihler indicator style gir numberic style seç renkli simgeler için alttaki simgelerden birinin üstüne basılı tut replaceyi seç tema simgesine bas ordan en üstteki simgeyi seç.... benim kasteddiğim bu deil diosan söyle anlatıyım yada golauncheri silmeyi tekrar dene

legolas29

legolas29

Üye
nasıl yanı?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1

happyayaz

Üye
cyanogen modlarda takvim neden yok :S
Arkadaşlar yeni bi uyarı eklemek istiyorum takvimime yeni etkinliği seciyorum ama takviminiz yok diye bi uyarı karşıma geliyor soltuş ile diğere giriyorum seceneklerde yeni etkinlik ayarlar takvimler diye bişey çıkıyor takvimler içine girdiğimde hiç bişey yok altta tamam iptal seçenekleri mevcut.Bunun bi çözümü var mıdır yoksa da bana hatırlatıcı tarzı bişey lazım bi program önerir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt