Ne almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Ne almalıyım ?
Arkadaşlar artık işletim sistemli bir telefon almanın zamanı geldi ben 5800 çok beğeniyordum aklımda şuan o var hem ucuz hem 3g wifi var siz neler diyorsunuz 5800 kullananlar iyi yanları kötü yanları ne veya telefonda tavsiye edebilirsiniz 600'a kadar bütçem var 3g wifi 3.2 fazla kamerası olsa yeterli motorola sony ericson falan değilde sadece samsung ve nokia fikirlerinizi bekliyoruz ben kararsızım

Okeanus

Okeanus

Üye
bi 100 daha ekleyip wave2 al bence :good:

mcalisir

Üye
5800 alma diyorum sana sadece o kadar 2 senelik model artık üretilmiyor yeni magazalarda yok ellerinde olanlar da 520 tl diyorlardı en ucuz tutuldugu için bu kadar pahalı

almaman için neden istiyorsan öncelikle telefonun bircok hatası oldugu oldukca aşikar donanımsal olarak da sorunları var işlemcisi yavas ve 10tane uygulama kurunca kafayı yiyormus arkadasım kullanıyor 2 gb hafıza kartım var 1 gb dolu suan telefon zor acılıyor diyor 2 gb dolu olsa telefon acılmayacak demekki diyor kendi agzından duydum

onun yerine üstüne biraz daha katıp c6-01 araştır istersen wawe2 ayrıca samsung galaxy gio ya ayrıca da ideos x5 e e de bakarsan cok daha iyi telefonlar olduklarını sende anlarsın.

dediğim telefonları araştır bende 5800 almak istiyordum araştırınca c6-01 aldım mutluyuz

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio s5660 şu an onu gördüm ve kafama bu yattı bu telefon hakkında fikri olan var mı birde ben bu galaxy cio s5660da tv film izleyebilir miyim ??

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
c6-01 al teknosanin sitesinde gordum 600 liraydi

harun22

harun22

Üye
İdeos X5 al her türlü ihtiyacını karşılar 3.7" inch ekranıda cabası olur..

umutku84

umutku84

Üye
galaxy gio s5660 şu an onu gördüm ve kafama bu yattı bu telefon hakkında fikri olan var mı birde ben bu galaxy cio s5660da tv film izleyebilir miyim ??
flash player desteği yok ama androturkten canlı tv skyfireden da video izleyebilirsin ben kullanıyorum çok memnunum

anılbaran

anılbaran

Üye
cok şükür ben 5800 aşırı derecede memmunum nısanda aldım hala süper ;) ama 5800 yerine c6-01 de alabilirsin kardeşim

y n s c n

y n s c n

Üye
Adam akıllı telefonlar (smartphone) alemine yeni katılıyor, huawei gibi markalar ona itici gelebilir... Samsung Gio veya p503 bakabilirsiniz..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
nokia alacaksan 5800 bayağı eskidi sen bence nokia c6-01 al :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...