Nokia 6300 'a Yagmurda Cok Az Su Geldı Ama Neler Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

l3erkan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6300 'a Yagmurda Cok Az Su Geldı Ama Neler Oldu
Oncellıkle meraba ya 100 metre fıln bı yere gıttım telefona en fazla 5 6 damla yagmur damaladı ama xpressmuzik yanında bı tus var sag ustte cıkıyor menu o hep cıkıyor ben tıklamadan oncelıkle bunu nasıl cozebılırız , ayarlardan kapatma sansımız varmı , 1 gun fılan kombıde tutsam olurmu ? Paylaş:

V/RS

V/RS

Üye
6300 da xpressmusic ne arar ya :hmmm

l3erkan

Üye
    Konu Sahibi
pardon 5800

V/RS

V/RS

Üye
bataryayı çıkar tak dene olmadı sabaha kadar dursun öle yine olmadı format at

l3erkan

Üye
    Konu Sahibi
V/RS

V/RS

Üye
format atarsam rehber fılanda sılınırmı , telefonun agırlıgı gecermı bıde

bak ne yap biliyomusun rehbere gir bütün kkişileri sim karta taşı sonra hafıza kartını çıkart telefonu kapat sonra hard format at hard format atmasını bilmiyosan anlattırım evet telefonun hızlanır

l3erkan

Üye
    Konu Sahibi
bataryayı çıkar tak dene olmadı sabaha kadar dursun öle yine olmadı format at
<br><br>format atarsam rehber fılanda sılınırmı , telefonun agırlıgı gecermı bıde

Tamam pın kodunu gırıcem sımdı ınsallah bırazcıkda olsa gelısme vardır ondan sonra sıme atıcam hepsını

----------Eklendi @ 18:49:50 ---------- Yazıldı @ 18:46:26 ----------

ya telefon hıc calısmıyor yanı menuye gırınce hıc bırsey yapamıyorum basıyorum algılamıyor

V/RS

V/RS

Üye
<br><br>format atarsam rehber fılanda sılınırmı , telefonun agırlıgı gecermı bıde

Tamam pın kodunu gırıcem sımdı ınsallah bırazcıkda olsa gelısme vardır ondan sonra sıme atıcam hepsını

----------Eklendi @ 18:49:50 ---------- Yazıldı @ 18:46:26 ----------

ya telefon hıc calısmıyor yanı menuye gırınce hıc bırsey yapamıyorum basıyorum algılamıyor

dokunmatik panelmi bozuldu acaba :hmmm

V/RS

V/RS

Üye
kapatım actım o duzeldı ama sımdı msjlara basıyorum orda bısey yapamıyorum cok cok cok agır ıslıyor napabılırım

----------Eklendi @ 18:53:08 ---------- Yazıldı @ 18:52:38 ----------

yıne ole oldu hıc bır sey yapamıoyum

Senin telefonun ya ekran naneyi yedi yazılım mort hiç uğraşma rehberi at karta atabilirsen hemen bas hard formatı olmassa servise ne yazıkki

l3erkan

Üye
    Konu Sahibi
uf ya format nasıl atıcam anlatırmısn

V/RS

V/RS

Üye
telefonu kapat sonra sırasıyla kamera tuşu kırmızı tuş yeşil tuş ve açma tuşlarına hep beraber basılı tut telefon pin kodunu sorana kadar açma tuşuna en son bas açmak için

l3erkan

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kapat sonra sırasıyla kamera tuşu kırmızı tuş yeşil tuş ve açma tuşlarına hep beraber basılı tut telefon pin kodunu sorana kadar açma tuşuna en son bas açmak için

yapamadım -.-

l3erkan

Üye
    Konu Sahibi
dediklerını yaptım pını gırımmı yaparken yanı pıne kadar dedıklerını yapıyorum bısey degısmıyor

222112

222112

Üye
Hey dostum benim 6600 suya düştü bir gün önce kafayı yedi.Açılmadı kendi açıldı falan.
Bir gün boyunca güneşte bekleyince eskisi gibi oldu.
Bazı yerlerde pirincin içine köy diyolar dene bakim bence bi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt