Düşün ki o bu konuyu okuyacak ona ne söylemek isterdin ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Düşün ki o bu konuyu okuyacak ona ne söylemek isterdin ?
özlediğiniz,istediğiniz,keşke burda olsa dediğiniz birileri vardır elbet.. ona ne söylemek isterdiniz?

buyrun =)..

Joker.

Joker.

Üye
Buraya uye ama hiç girmeyen okuldaki kankam harun2113075 bunu söylerdim : soccee center sıktı dimi maxi daha iyi demedimi

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:megafon: kapa çeneni

:kop:

pelın_

Konu Sahibi
hadi ordan

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Yazsammıki ya. Pek emin olamadım.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

Konu Sahibi
bi git şursan ya

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Sana uzaktan bakıyor gözlerim artık
Gönlüm senden geçmez
Bana döndü hep sözlerim

Unutmak o kadar kolay mı sandın?
Ayrılık bana aşktır artık

Dağılmış saçlarım gönlünün yatağına
Uyandırma
Sabah olsun ben giderim
Sen kal rüyamda

Aramak o kadar kolay mı sandın?
Yolların bana aşktır artık
Ah gitmek o kadar kolay mı sandın?
Yolların bana aşktır artık

Sesim bende bir yabancı gibi
Şaşarım
Gönlümün takvimine şiir oldu yüzün
Ararım

Ah bulmak o kadar kolaymı sandın?
Aramak bana aşktır artık

----------Eklendi @ 09:06:33 ---------- Yazıldı @ 08:59:19 ----------

Konuyla belki bi alakası yok ama beni ifade ediyor şuan bu. Göremessin, okuyamazsın bu konuyu. Görsen, okusan bile yazanın ben olduğunu bilemezsin ki. Nerdesin şuan, nasılsın? Kimlesin diye soramıyorum, korkuyorum çünkü alacağım cevaptan. Üzerinden okadar çok zaman geçtiki, Ama hala her hüzünlü şarkıda neden sen gelirsin aklıma, neden sadece seni görürüm rüyalarımda?

• Beğen
Tepkiler: burrakk, vapur dumanı ve pelın_

pelın_

Konu Sahibi
artık yoksun

• Beğen
burrakk

burrakk

Üye
Ah be Duygum çok seviyorum seni anlasana :( yüreğine sağlık şizofren

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Şizofren_

pelın_

Konu Sahibi
Bırak artık aklımdan fikrımden çık gıt

• Beğen
Şizofren_

Şizofren_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: V/RS, burrakk ve vapur dumanı
burrakk

burrakk

Üye
çık diyosun sadece uğraşmıyorsun ki çıkması için. Onu çıkar ki aklından girmek isteyenlere yer açılsın:)

şizorfen süpersin yaa acaba bnm için güzel bi söz söyleyebilirmisin ben dünyalar güzeli bir kıza aşığım ve bunu ona söyleyemiyorum ne yazıkki :(

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
Şizofren_

Şizofren_

Üye
şizorfen süpersin yaa acaba bnm için güzel bi söz söyleyebilirmisin ben dünyalar güzeli bir kıza aşığım ve bunu ona söyleyemiyorum ne yazıkki :(
Açıl ona anlat hislerini bence. Kaybederim bana hayır der diye düşünme. Mantık olarak baktığında zaten sahip olmadığın şeyi kaybedemessin:)

• Beğen
Tepkiler: V/RS
V/RS

V/RS

Üye
Açıl ona anlat hislerini bence. Kaybederim bana hayır der diye düşünme. Mantık olarak baktığında zaten sahip olmadığın şeyi kaybedemessin:)

abi burrakk nickli kişi bnm. Ya abim ben bu kızı 11 senedir tanıyorum ilk okul arkadaşımdı şimdi 6 senedir görüşmüyoruz ben taşındım çünkü 2 sene önce face de eklemiş beni o zamanda çok güzeldi zaten ama şimdi tekrardan sırılsıklam kaldım ortada :( çıktığı var nabacam ben o avcılarda oturuyo ben pendikte aramızda çok. Aslında ilk gördüğümde birdaha bu kıza aşık olmayacağım diye kend kendime söz verdim ama olmadı abi yapamadım kapıldım yüzündeki güzelliğe gözlerinin gülüşüne off imkansız bir aşk yaşıyorum çıldıracam sonunda :ağlarım:

Şizofren_

Şizofren_

Üye
abi burrakk nickli kişi bnm. Ya abim ben bu kızı 11 senedir tanıyorum ilk okul arkadaşımdı şimdi 6 senedir görüşmüyoruz ben taşındım çünkü 2 sene önce face de eklemiş beni o zamanda çok güzeldi zaten ama şimdi tekrardan sırılsıklam kaldım ortada :( çıktığı var nabacam ben o avcılarda oturuyo ben pendikte aramızda çok. Aslında ilk gördüğümde birdaha bu kıza aşık olmayacağım diye kend kendime söz verdim ama olmadı abi yapamadım kapıldım yüzündeki güzelliğe gözlerinin gülüşüne off imkansız bir aşk yaşıyorum çıldıracam sonunda :ağlarım:
Biriyle beraberse sana tek söyleyeceğim şey unut gitsin. Sana yakışır mı birinin elinden sevgilisini almak yada durup dururken kızın aklını bulandırmak. Yapma kendine eziyet etme.

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
V/RS

V/RS

Üye
Biriyle beraberse sana tek söyleyeceğim şey unut gitsin. Sana yakışır mı birinin elinden sevgilisini almak yada durup dururken kızın aklını bulandırmak. Yapma kendine eziyet etme.

abi ben onu 11 senedir seviyorum kurban olayım ben nasıl unutacağım onu yol göster bana yalvarırım :ağlarım:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
30 lira benden borç aldın sonrada oturudugun evden göçtün telefonlada ulaşılamıyorsun senin allah cezanı versin 30 lira param
yanına kar kalmasın emi

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt