ben olsam yazardım!!Yazsammıki ya. Pek emin olamadım.
çık diyosun sadece uğraşmıyorsun ki çıkması için. Onu çıkar ki aklından girmek isteyenlere yer açılsınBırak artık aklımdan fikrımden çık gıt

çık diyosun sadece uğraşmıyorsun ki çıkması için. Onu çıkar ki aklından girmek isteyenlere yer açılsın![]()

Açıl ona anlat hislerini bence. Kaybederim bana hayır der diye düşünme. Mantık olarak baktığında zaten sahip olmadığın şeyi kaybedemessinşizorfen süpersin yaa acaba bnm için güzel bi söz söyleyebilirmisin ben dünyalar güzeli bir kıza aşığım ve bunu ona söyleyemiyorum ne yazıkki![]()

Açıl ona anlat hislerini bence. Kaybederim bana hayır der diye düşünme. Mantık olarak baktığında zaten sahip olmadığın şeyi kaybedemessin![]()
çıktığı var nabacam ben o avcılarda oturuyo ben pendikte aramızda çok. Aslında ilk gördüğümde birdaha bu kıza aşık olmayacağım diye kend kendime söz verdim ama olmadı abi yapamadım kapıldım yüzündeki güzelliğe gözlerinin gülüşüne off imkansız bir aşk yaşıyorum çıldıracam sonunda 
Biriyle beraberse sana tek söyleyeceğim şey unut gitsin. Sana yakışır mı birinin elinden sevgilisini almak yada durup dururken kızın aklını bulandırmak. Yapma kendine eziyet etme.abi burrakk nickli kişi bnm. Ya abim ben bu kızı 11 senedir tanıyorum ilk okul arkadaşımdı şimdi 6 senedir görüşmüyoruz ben taşındım çünkü 2 sene önce face de eklemiş beni o zamanda çok güzeldi zaten ama şimdi tekrardan sırılsıklam kaldım ortadaçıktığı var nabacam ben o avcılarda oturuyo ben pendikte aramızda çok. Aslında ilk gördüğümde birdaha bu kıza aşık olmayacağım diye kend kendime söz verdim ama olmadı abi yapamadım kapıldım yüzündeki güzelliğe gözlerinin gülüşüne off imkansız bir aşk yaşıyorum çıldıracam sonunda
![]()
Biriyle beraberse sana tek söyleyeceğim şey unut gitsin. Sana yakışır mı birinin elinden sevgilisini almak yada durup dururken kızın aklını bulandırmak. Yapma kendine eziyet etme.

Biriyle beraberse sana tek söyleyeceğim şey unut gitsin. Sana yakışır mı birinin elinden sevgilisini almak yada durup dururken kızın aklını bulandırmak. Yapma kendine eziyet etme.