Genpa Garanti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Genpa Garanti
Arkadaşlar benim telefon genpa garantili ve servise vermeyi düşünüyorum ankarada genpa nerde var bilmiyorum ama kızılayda kvk var bi tane evede yakın. Kvkya versem fark edermi yoksa genpa kvk ayrı şirketlermi? Birinden duymuştum genpa kvk birleşti ikiside kabul eder dedi ama bilen varsa cevap bekliyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikiside telefon tamiri yapar ikiside aynı iş yapıyor ama bence kvk ya ver :oke: çünkü telefonların çoğu kvk garantili olarak geliyor orası daha güvenli

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
ikiside telefon tamiri yapar ikiside aynı iş yapıyor ama bence kvk ya ver :oke: çünkü telefonların çoğu kvk garantili olarak geliyor orası daha güvenli

Benim telefon genpa garantili kvk kabul edermi onu soruyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
onu bilemiyorum kardeşim ama galiba etmez :hmmm

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
onu bilemiyorum kardeşim ama galiba etmez :hmmm

Ekran çizgi çizgi oluyor değişmesi lazım bence diyorumki hazır ekranı değişmişlerken kasada açıklık var desem değişirlermi tamamen. Açıklık çok azda olsa var ve kapağın üst tarafında gocurtu var tam oturmuyor

anılbaran

anılbaran

Üye
ver k.v.k ya bence

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
ver k.v.k ya bence

Kabul ederler umarım denicem şansımı. Bu işlerden anlayan varsa bi yardım etse iyi olur hazır ekran değişmişken kasayıda değişmelerini istiyorum. Direk söyleyemem ama açıklık var desem yada tam oturmuyo..vs bahane bilen varmı :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Kabul ederler umarım denicem şansımı. Bu işlerden anlayan varsa bi yardım etse iyi olur hazır ekran değişmişken kasayıda değişmelerini istiyorum. Direk söyleyemem ama açıklık var desem yada tam oturmuyo..vs bahane bilen varmı :D
Kasanın rengi attı de degırtırınde oynuyo bıraz de :D

Consul9

Consul9

Üye
Valla ben genpa dan 1ay önce garantiden 0 iPhone aldım ama 2-3hafta aynı sorunu söyledim bise yapmadılar sorunu vidyoya çektim mail attım ...yeni cihaz;)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Kvk'ya gittim Genpa garantili sadece nokia telefonları kabul ediyoruz dediler. Telefonu servise teslim ettim yanlız arka kapak tam oturmuyo kasa yenilenecekmi diye sordum hayır dediler ekran değişecekmi diye sordum içine bakmadan bilemeyiz size mesajla bilgi vereceğiz dediler. Hayırlısı :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Kvk'ya gittim Genpa garantili sadece nokia telefonları kabul ediyoruz dediler. Telefonu servise teslim ettim yanlız arka kapak tam oturmuyo kasa yenilenecekmi diye sordum hayır dediler ekran değişecekmi diye sordum içine bakmadan bilemeyiz size mesajla bilgi vereceğiz dediler. Hayırlısı :)
telefonum x6 kasada açık vardı kasa değişti..genpada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt