itiraf ediyoruz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kandirdim onu.d

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
On yaşındayken, annesinin yatak odasında bulduğu balonlarla(!) :eheköy meydanındaki nar ağacını süsleyen yaratığık hala arkadaşım :aman2:

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Umrumda bile diyil

__xXx__

__xXx__

Üye
içtiği sigarayı küllük sanıp telefonuna basan tanımlanamayan varlık benim kardeşim

pelın_

aynı şeyleri sevdigimizi ögrendm ama gerçekten çok hoş ve güzeller

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Eğer otoyol gişelerinde elindeki oto teybini kart okuma cihazına tutan birini görürseniz bilin ki teybine sıkışan CD'yi KGS kartı ile çıkarmaya çalışmıştır, kartı teybin içine kaçırıp çıkaramamıştır. Gişelere gelince çıkmayan kart yerine Ya okursa deyip teybi yerinden çıkarmıştır, tehlikeli biri ya da değildir, sadece şanssızdır... Ve o kişi ben değilimdir, alakam yoktur... :aman2:

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_ ve PrınceOfPersia
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Eğer otoyol gişelerinde elindeki oto teybini kart okuma cihazına tutan birini görürseniz bilin ki teybine sıkışan CD'yi KGS kartı ile çıkarmaya çalışmıştır, kartı teybin içine kaçırıp çıkaramamıştır. Gişelere gelince çıkmayan kart yerine Ya okursa deyip teybi yerinden çıkarmıştır, tehlikeli biri ya da değildir, sadece şanssızdır... Ve o kişi ben değilimdir, alakam yoktur... :aman2:

hiç inanasım gelmio senin yapmadığına :islik: :ehe

• Beğen

pelın_

çok goruldum

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_ ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Caroline nezarete atıldı diye hüngür zırlak ağlayan Yaa biri onu kurtarsınnn! diye feryat eden bir yeğenim var!!:aman2: Geleceğin Aliye Rona'sı bizim evde yetişiyor ey maxıcep :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Ben esra_seyhan'ı çok seviyorum :utan

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
şafak 10 :D

Necmati

Necmati

Üye
aslında ajdar Benim :(

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
o potansiyeli gördüm bebeğim sende :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:sarıl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt