Lütfen Acill Yardm !! Nokia 5800 XpressMusic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Acill Yardm !! Nokia 5800 XpressMusic
Herkese Merhaba Arkadaslar :
Nokia 5800 XpressMusic Olan Telefonum Çökmüştü Hiç Açılmıyordu . Dün Biraz Bu Forumda Arastırma Yaptım . Ve Telefonuma CFW Attım . (Navifirm'den İndirdiklerim Telefonu Acmıyor )
CFW 'yi Kurdum Ve Şu Sorunla Karsılastım :

Telefon Acılıyor . Boot Ekranı Geliyor Sonra Ekran Kararıyor Herhangi Bir Tuşa Bastım Zaman Beyaz Ekran Geliyor 4 - 5 Saniye Bekliyor Ve Ekran Rengarenk Çizgi Olup Kapanıyor .
Lütfen Yardım Edin Arkadaslar . Yoksa Telefon Çöpe Gidicek :(

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Nolur Bi Yardm Ednnn

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Formatı Denedin Mi Aklıma Başka Bi Şey Gelmiyor Onu Da Denemişsindir Kesin

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sanırım phoenix ile ölü flash atman lazım.kardeşim benden sana tavsiye yazılım yüklemeden önce 1 hafta boyunca falan yazılımın oldugu konuyu takip et,şikayetlere bak,aklına takılan soruları ve yüklemenin nasıl olacagını sor.eger içine sinerse heyecan yapmadan flash at.ben 4 cfw degiştirdim,bazen arada orjinal fw falanda attım yani toplamda ortalama 10-15 kez flash attım,hiçbirinde de açılmadıgı olmadı.

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Format Denedm Kardesm Sonuc Alamadm . Mangdaşire Kardesm . Phoenix İle Ölü Yazılım Attım . Telefonum Çökmeden Önce N97 CFW si Atmıstım . O Calısıyordu . O nu Tekrar Atmak İstedim Ama Phoenixte %98 de Kalıyor . Hem Telefon cuya Verdim Artk . Saolun İlgileriniz İçin Çok Tesekkür Ediyorum

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Format Denedm Kardesm Sonuc Alamadm . Mangdaşire Kardesm . Phoenix İle Ölü Yazılım Attım . Telefonum Çökmeden Önce N97 CFW si Atmıstım . O Calısıyordu . O nu Tekrar Atmak İstedim Ama Phoenixte %98 de Kalıyor . Hem Telefon cuya Verdim Artk . Saolun İlgileriniz İçin Çok Tesekkür Ediyorum
keşke vermeden önce orjinali flaşlasaymışsın.symbian telefonlarda orjinalin hep en üst sürümü flaşlamak gerekiyor.neyse geçmiş olsun :)

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Kardesm Dediğin Seyi Dinleyip Telefoncudan Geri Aldım Denedm Ama Olmadı Zaten Telefoncuya Pek Güvenemedim . İnsan Herkese Telefonunu Veremiyo . Denedm . 00'de Yüz Oldu Tamamlandı Hersey Tamam .. Phoenix Flashlama Tamamlandı Ekranı Geldi . Yine Aynı Sorun . Bu SEfer T anıdığım Ve Güvendiğim Bir Telefoncu ya Verdim Fakat Aklıma Su Takıldı Adam Bana " Telefonun Versiyonu Kac ? " Dedi Bende Versiyon 52.0.7 Olduğunu Söyledim Ve 2 Kez Daha Formattan Sonra 30..0.2 Olduğunu Söyledim . Adam Bana " Önce Versiyonunu Bulmamız Gerekiyor " Dedi . Bende Ne Alaka Olduğunu Anlayamadm . Sonra Adam " Versiyon Bulucaz Bulduktan Sonra Telefonu Box İle Temzlicez. Sonrada Orjinal Yazılım Atıcaz Umarım Versiyon Buluruz " Dedi . Versiyonu Bulmasının Nedenini Bilen Varmı Acaba ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Kardesm Dediğin Seyi Dinleyip Telefoncudan Geri Aldım Denedm Ama Olmadı Zaten Telefoncuya Pek Güvenemedim . İnsan Herkese Telefonunu Veremiyo . Denedm . 00'de Yüz Oldu Tamamlandı Hersey Tamam .. Phoenix Flashlama Tamamlandı Ekranı Geldi . Yine Aynı Sorun . Bu SEfer T anıdığım Ve Güvendiğim Bir Telefoncu ya Verdim Fakat Aklıma Su Takıldı Adam Bana " Telefonun Versiyonu Kac ? " Dedi Bende Versiyon 52.0.7 Olduğunu Söyledim Ve 2 Kez Daha Formattan Sonra 30..0.2 Olduğunu Söyledim . Adam Bana " Önce Versiyonunu Bulmamız Gerekiyor " Dedi . Bende Ne Alaka Olduğunu Anlayamadm . Sonra Adam " Versiyon Bulucaz Bulduktan Sonra Telefonu Box İle Temzlicez. Sonrada Orjinal Yazılım Atıcaz Umarım Versiyon Buluruz " Dedi . Versiyonu Bulmasının Nedenini Bilen Varmı Acaba ?
box ile atacaksa neden versiyon istedi ki? box ile atıldığında bildiğim kadarıyla telefon komple en baştan kuruluyor.yani istersen v52.0.101 ol v40 bile atabilirsin.

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Bilemedm Bende Yani Simdi Kardesm Boxla Atınca Cihazım Düzelicek Mi Benm Aklma Takılan O .

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Bilemedm Bende Yani Simdi Kardesm Boxla Atınca Cihazım Düzelicek Mi Benm Aklma Takılan O .
eğer rom hafızası sağlamsa,büyük bi ihtimalle düzelicek.yani telefonunun düzelme ihtimali %75.
%25 lik kısımda rom hafızasının yani cfwnin tutulduğu hafızanın çökmüş olabilme ihtimalidir.eğer böyle bi durum olursa zaten orjinal servise vermen gerekebilir.

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Peki Ücret Ne Olur Tahminin Varmı ?

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Kardesim Cok Tesekkürler İlgin İçin

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Iıı Yine Ben :D
Telefonu Aldım Tamirden Boxla Yazılım Atıldı Ama Yine Aynı Sorun. Adam Bana Lock Satın Alınması Gerektiğini Söyledi . Lock Nedir ? Ve Ücretinin 45 TL Olduğunu Söyledi Bana . Bilgilerinizi Bekliyorum . mangdaşire Bilgisine İhtiyacım Cokkk

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadasim bendede ayni sorun vardi. Telefonu nokia teknik servisine gonderdim. 3 hafta sonra telefonum calisir vaziyette geri geldi. Telefonun garantisi varsa korkma teknik servise gonder. Ucretsiz hallediyorlar. Benden para almadilar...

Gerci telefonum servisten geldikten sonra bambaska sorunlarla ugrastim. Gecen ay yeniden servise yolladim ve bu kez telefonumu swap (degisim) edip gonderdiler. 2 gundur gayet sorunsuz sekilde kullaniyorum. Bakalim bugunde fw atacam guzel ve sade bir fw bulursam yukleyecem...

JKalen

JKalen

Üye
    Konu Sahibi
Yaa Arkadas . Benim Garantide Yok . Sanırım 45 TL Ye Lock Alıcam Yani Baska Carem Yokk :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt