Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaspersky mobile securty aktşvasyon kodu
Sponsorlu Bağlantılar
hzl0106
Üye
Konu Sahibi
Kaspersky mobile securty aktşvasyon kodu
Arkadaşlar ben telefonuma kaspersky mobile securty 9 kurdum. Elinizde bunu aktivasyon kodu olan var mı çok acil ihtiyacım var veya bunu nerden bulabiliriz. Sizce telefonuma bu programın faydası olur mu.
erollcelik
Üye
ben kullanıyorum.evet faydalı.ben daha çok black list özelliği için kullanıyorum.istendiğin mesaj ve numaraları engelliyor.ayrıca antivirüs özelliğide çok iyi.
hakann09
Üye
evet güzel program
hzl0106
Üye
Konu Sahibi
tamam iyi güzel program fakat keyini nerden buluyorsunuz
ben kullanıyorum.evet faydalı.ben daha çok black list özelliği için kullanıyorum.istendiğin mesaj ve numaraları engelliyor.ayrıca antivirüs özelliğide çok iyi.
Kaspersky kullanırken herhangi bir problem yaşadın mı? E6 belle ile problem yaşıyorum. Programı aktive etmek için kod girmeye çalışırken ikinci kod sırasını girerken uygulama durduruldu hatası alıyorum.
dreamsboy
Üye
Arkadaşlar bir kampanyası var şuan devam eden 90 gün kullana biliyorsunuz aşşağıdaki linkten yönergeleri takipedin yasal her hangi creak falan kurmadan 90 gün free
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu
Admin
boşuna ugrasmayın derim bellede kms çalışmıyor isteyen denesin belki sürüm farklıdır
[ENGİN]
Üye
yanliş ayarlama sonucu yaratacağı sorunlarda cabası!.