Arkadaşlar aşık oldum lütfen yardım edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkanbastug

berkanbastug

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aşık oldum lütfen yardım edin :(
öncelikle merhaba arkadaşlar ben dünyalar güzeli bir kıza aşık oldum mavi gözlü barbi yüzlü bişey onla karşılıklı konuşurken konu bulamıyorum daha doğrusu konuşamıyorum ama internet üzerinden konuşurken cok rahatız ikimizde ama karşı karşıyaken tutuluyoruz sanki.
Arkadaşlar sizden ricam bana biraz taktik verin kıza yarın açılcam senle konuşmam gereken birşey var dedim akşam yemeğe cıkaracam onu biraz taktik verirseniz tutulmiyim karşısında utanıyorum :(

şimdiden teşekkür ediyorum size iyi günler.

----------Eklendi @ 11:35:57 ---------- Yazıldı @ 11:27:24 ----------

yardım edecek 1 kişi yokmu arkadaşlar ?

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Birkaç okul anını anlat zaten kızda sana birkaç anısını anlatacaktır böylelikle hiç olmazsa oradan başka bir konuya geçersiniz

berkanbastug

berkanbastug

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç okul anını anlat zaten kızda sana birkaç anısını anlatacaktır böylelikle hiç olmazsa oradan başka bir konuya geçersiniz

kardeş sagol kız benim en yakın arkadaşımın kuzeni kızda çekiniyor gibi , kıza beraberken diyorum ; açmısın biyerlere gitmek istermsinn yok masraf yapmak istemem sana diyor.habersiz bişey alırsam kabul ediyor sosyal ağdayken cok rahat konusuyor yanımdayken oda tutuluyor bilmiyorum ne yapacam, yarın ona teklif edicem bir güllemi açılsam yoksa başka bir jest mi yapsam ama ne yapsam aklıma bişey gelmiyor :(

----------Eklendi @ 14:34:34 ---------- Yazıldı @ 13:40:41 ----------

arkadaşlar çicek alsammı ne diyorsunuz nasıl karşılar sizce ?

Masha

Masha

Üye
sevgide utanma olmaz ya evet diyecek ya da hayır bugün veya yarın. Bence utanma

berkanbastug

berkanbastug

Üye
    Konu Sahibi
sevgide utanma olmaz ya evet diyecek ya da hayır bugün veya yarın. Bence utanma

cesaretlendirdin beni sağol , oona milletin içindemi vereyim gülü yoksa sakin bir ortamdamı fikrinizi alabilirmyim

Masha

Masha

Üye
cesaretlendirdin beni sağol , oona milletin içindemi vereyim gülü yoksa sakin bir ortamdamı fikrinizi alabilirmyim
Ne gülü yaa güle gerek yok :) Yaşın daha küçük ama bence ağır bir konuşmayla dikkatini çekerek söyle :)

berkanbastug

berkanbastug

Üye
    Konu Sahibi
ağzım karşındayken tutuluyor mesela ?

anılbaran

anılbaran

Üye
bana aşk demeyin demein o defterleri kapadım :@

berkanbastug

berkanbastug

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öneriler için teşekkürleri içimden geçeni yaptım hayatımın anlamı oldu artık beraberiz

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
vay cok hızlısın bende bseyler yazcaktım ama gec kalmısım
sevındım senın adına
mutluluklar:)

ebuş...

ebuş...

Üye
:alkis

greenmile

greenmile

Üye
olum sen 2 günlük kıza mı artık mastürbasyon yapmama gerek yok falan dedin ağır abaza sanmıştır kız :D

serinaga

serinaga

Üye
Oooo yorgan gitmiş kavga bitmiş, kardeş haydi bakalım hayırlısı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...