SymTorrent v1.30 Symbian OS 9 Unsigned Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sağlık

kburak94

Üye
bu progrmı kullanıyrm ve download hızım 40-50k internet hızm ise 4mb.. bilgsyrda 300-400k download yapablyrm.. bu progrmla dha hızlı donwload yapma sansım var mı acaba ???

senolbg

Üye
hafıza kartında yer olmasına rağmen 1.5 gb tan büyük olan torrentleri indiremedim indiren varmı

lgkg300

lgkg300

Üye
teşekkürler...

yckoc2004

Üye
bu pro yu tuttum emeğine sağlık teşekkür ederim

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
gzl

menzil957

menzil957

Üye
idm gibi parçalaramı ayırıp indiriyor arkadaşlar

bulentba

bulentba

Üye
ya arkadaşlar program iyi hoş çalışıyor ama bi torrent ekleyince tel yeniden başlıyor sorun ne acaba yardımcı olur musunuz

casusas

Üye
<font size="4"><b>SymTorrent v1.30 Symbian OS 9 Unsigned Türkçe</b></font><br />
<br />
SymTorrent symbian OS için yapılmış ilk &quot;tüm özellikleri var olan&quot; bittorent client ıdır.Aynı anda bir kaç torrent dosyasını indirebilir , upload ve download yapabilir ve bitmeyen yüklemeler yarıda kalırsa ya da uygulama kapanıp açılırsa , yüklemeler kaldığı yerden devam eder.Aynı zamanda her dosyanın istatistiklerini ve özelliklerini download sırasında görebilirsiniz<br />
<br />
SymTorrent ücretsiz (ve açık kaynak) bir yazılımdır.ve sizin için Türkçeleştirildi..
<br />
<br />

teslaxxx

Üye
sanki niye rar'larsınız şu dosyayı anlamam ki. Telefonda rardan çıkarması zor oluyor işte

r21orcvx

r21orcvx

Üye
d

Son düzenleme:
şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
beyler denedim gayet güzel çalışıyor bu program. vodafone internet pakedim var 3gli. gece bırakıyorum programı torrenta ama uygulama bir süre sonra ya kapanıyor. ya da telefon kendine reset atıyor, programın ayar kısmına; başlangıçta çalıştır, başlangıçta otomatik olarak downloadları devam et,program kapanır kapanmaz tekrar aç... gibi özelliklerin gelmesi lazım. yoksa n97 ile akarım. vodafone a da ayda 8 liraya Gigabyteları indirtirim yani. :D
Arkadaşım nasıl yapılıyor acaba bu indirme işi anlatabilir misin? Ben bir türlü yapamadım.

valcor

Üye
yeni versiyon çıkmadımı bunun..

dali5891

Üye
sertifika hatası :S

Coolwhisper

Üye
çok teşekkürler

metallica999

Üye
private klasörünü bilen var mı arkadaşlar :?

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Silinen Üye 1908567

Silinen Üye 1908567

Kapalı Hesap
tesekkurler kardes

kamaliyus

Üye
kesinlikle harika bir program 350-400 liralık bir telefonla artık bilgisayar ihtiyacı duymuyorum.Konuya benim de bir katkım olsun bu da farklı bir görünümü.Program tüm nokia E serisinde çalışmaktadır.

Pegasus0310

Üye
nasil indirecegiz peki

Üst Alt