zaza
Üye
Şanlıurfa Balıklıgöl Buluşması.(_BaRan_ ve zaza)
Aylar öncesinden planlanan bir buluşmaydı. Son 2 haftada aksilikler olsada nihayet gerçekleşti, tabi özellikle baranı almaya giderken yaşadığım talihsizlik kötü sonuç doğurdu
ayağım karanlıkta derin gözüken ama meğerse o kadar derin olmayan bir çukura burkularak girdi 2. adımı atarken basamadığımı farkettim, yanımdaki arkadaşlara zor bela tutunup hemen yere oturdum gerisini hatırlamıyorum çünkü acı galiba vücut üzerinde aşırı bir baskı yaptı ve baygınlık geçirdim
en son hatırladığım zaten oturduğum o saniyeydi neyse 2 dakkalık bir süre sonra kendime geldim baranı daha fazla bekletmemek için yola çıktım ama acısı fenaydı ilk dakikalarda 2 gün işe gitmedim tabi son gün işe keyfi gitmedim o ayrı 
en eğlenceli diyaloglar;
baran: ben bugün gidecem teyze
annem: olurmu öyle şey bizim törede misafiri hemen bırakmak olmaz(aslında adet falan diyecekti dili sürştü)
baranın ise gitmesi gerekiyordu çünü teyzesiyle köye gidecekti ama birden töreyi duyunca;
baran: olur bakarız teyze
Balıklıgöldeyiz.
bizi kesen kızlar vardı baran az daha beni zorla kolumdan tutup kızların yanına götürecekti ki kızlar kalkıp bize doğru gelmeye başladı ve yanıbaşımızda oturan abisine "abi babamlar nerde dedi"
kandavası çıkardı 
Ciğercide.
zaza: abi 2 ciğer
baran: ben tokum ben yemem
zaza: yiyeceksin kurtuluşun yok
baran: yav ben otobüsten inmeden önce boğaça falan yedim
zaza: yav ben sana yermisin demiyorum ki yiyecen dedim!
baran: valla tokum yemem ben getirsede
zaza: tamam sen bilirsin
ama bu sefer benim isotçu arkadaş bastırdı kurtuluşu yok yiyecekti çünkü.
arkadaş: bak böle olmi ha yiyeceksin
baran: valla tokum getirsenizde yiyemem geçmez boğazdan
arkadaş: yersin yersin usta getir 2 tane ciğer
baran: yav aç olsam yerim ama tokum
arkadaş: yersin yersin ma nedir bi ciğer değil.
baran: valla bu sizin inadınız kırılmıyor arkadaş
ama sonunda bıçak getirdim 2 ye ayırdım yarısını ben yedim sırf baran bey mutlu olsun diye zor geçti be bende toktum
2 gece kaldıktan sonra salı sabahı yolladım evine
neyse vakit geçirmeden fotoları ekliyorum
gömleği açık olup mor olan benim(zaza) gömleği siyaha çalan baran(_BaRan_)
buda o bahsettiğim arkadaş
meşhur balıklar
buda baranın fotoları
ayağım karanlıkta derin gözüken ama meğerse o kadar derin olmayan bir çukura burkularak girdi 2. adımı atarken basamadığımı farkettim, yanımdaki arkadaşlara zor bela tutunup hemen yere oturdum gerisini hatırlamıyorum çünkü acı galiba vücut üzerinde aşırı bir baskı yaptı ve baygınlık geçirdim
en son hatırladığım zaten oturduğum o saniyeydi neyse 2 dakkalık bir süre sonra kendime geldim baranı daha fazla bekletmemek için yola çıktım ama acısı fenaydı ilk dakikalarda 2 gün işe gitmedim tabi son gün işe keyfi gitmedim o ayrı 
en eğlenceli diyaloglar;
baran: ben bugün gidecem teyze
annem: olurmu öyle şey bizim törede misafiri hemen bırakmak olmaz(aslında adet falan diyecekti dili sürştü)
baranın ise gitmesi gerekiyordu çünü teyzesiyle köye gidecekti ama birden töreyi duyunca;

baran: olur bakarız teyze
Balıklıgöldeyiz.
bizi kesen kızlar vardı baran az daha beni zorla kolumdan tutup kızların yanına götürecekti ki kızlar kalkıp bize doğru gelmeye başladı ve yanıbaşımızda oturan abisine "abi babamlar nerde dedi"
kandavası çıkardı 
Ciğercide.
zaza: abi 2 ciğer
baran: ben tokum ben yemem
zaza: yiyeceksin kurtuluşun yok
baran: yav ben otobüsten inmeden önce boğaça falan yedim
zaza: yav ben sana yermisin demiyorum ki yiyecen dedim!
baran: valla tokum yemem ben getirsede
zaza: tamam sen bilirsin
ama bu sefer benim isotçu arkadaş bastırdı kurtuluşu yok yiyecekti çünkü.
arkadaş: bak böle olmi ha yiyeceksin
baran: valla tokum getirsenizde yiyemem geçmez boğazdan
arkadaş: yersin yersin usta getir 2 tane ciğer
baran: yav aç olsam yerim ama tokum
arkadaş: yersin yersin ma nedir bi ciğer değil.
baran: valla bu sizin inadınız kırılmıyor arkadaş

ama sonunda bıçak getirdim 2 ye ayırdım yarısını ben yedim sırf baran bey mutlu olsun diye zor geçti be bende toktum

2 gece kaldıktan sonra salı sabahı yolladım evine

neyse vakit geçirmeden fotoları ekliyorum
gömleği açık olup mor olan benim(zaza) gömleği siyaha çalan baran(_BaRan_)
buda o bahsettiğim arkadaş

meşhur balıklar
buda baranın fotoları
ayy gercekten gıtmişş

: eski mexicep böyleydi falandı diye konu açıyon ama sende eskide kalmışsın insan bizim hakkımızda da şöyle bir güzel yorum yapar
neyse siz gezin gezin hayat size güzel ....