HTC HD2 Android Kurulumu (Necmati)

Sponsorlu Bağlantılar

cemozbektrt

Üye
Sorun cözüldüyse ne mutlu :)
Necmati selam stabil bir htc sense buldum onu kullanıyorum hafıza şu an 79 mb civarı ama gayet hızlı bir rom eğer yer sıkıntım olur ve sıkılırsam yukardakini kurabilirim şu miui romlarda fena değil kullandım biraz.Bu arada elime xperia x10 ile takas fırsatı geçti ama cihazı begenmedim yaa hd2 daha ağır duruyo.2.1 yüklü onda da ama bu senın verdiğin dahil sense teması olmayan romların hepsinde yada şöyle deyim htc nin romu olmayan her android romda zil sesini kendin seçemiyosun sanırım xperia da da aynı sıkıntı var bir de bizim telefonun kulaklık sesi daha iyi ondan telefon ilk çıktığında multitouch desteği yokmuş en son guncellemeyle yüklemişler cidden htc farklı :D

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Necmati selam stabil bir htc sense buldum onu kullanıyorum hafıza şu an 79 mb civarı ama gayet hızlı bir rom eğer yer sıkıntım olur ve sıkılırsam yukardakini kurabilirim şu miui romlarda fena değil kullandım biraz.Bu arada elime xperia x10 ile takas fırsatı geçti ama cihazı begenmedim yaa hd2 daha ağır duruyo.2.1 yüklü onda da ama bu senın verdiğin dahil sense teması olmayan romların hepsinde yada şöyle deyim htc nin romu olmayan her android romda zil sesini kendin seçemiyosun sanırım xperia da da aynı sıkıntı var bir de bizim telefonun kulaklık sesi daha iyi ondan telefon ilk çıktığında multitouch desteği yokmuş en son guncellemeyle yüklemişler cidden htc farklı :D
romu değiştirdim bende sense 3.0 'lı miuı rom kullanıyoru çok hızlı beğendim :D

cemozbektrt

Üye

romu değiştirdim bende sense 3.0 'lı miuı rom kullanıyoru çok hızlı beğendim :D

Çok fenasın haa versene linkini nasıl rom iyimi nand mı yoksa karttanmı çalışıyo ve link :D

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Çok fenasın haa versene linkini nasıl rom iyimi nand mı yoksa karttanmı çalışıyo ve link :D
nand versiyon ben bayıldım valla mıuı rom ama ben üzerine go launcher yükledim dahada dehşet oldu hemen link bulayım :D

cemozbektrt

Üye
Yukledıkten snra kaç mb yer kalıyo tel de göruntu htc sense gıbı mı genelde mıuı romlarda iphone gıb oluyo bırde go launcherı göruntu olarak pek begenmıyorum yaa sankı android 1.6 kullanıyomussun gıbı oluyo .xperia x10 la ılgılı ne dıyoun androıd 2.1 yuklu hd cekım yapıyo hafıza 1gb dıyo ama kalan 400 mb cıvarı sence degıstırmeye degermi

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Yukledıkten snra kaç mb yer kalıyo tel de göruntu htc sense gıbı mı genelde mıuı romlarda iphone gıb oluyo bırde go launcherı göruntu olarak pek begenmıyorum yaa sankı android 1.6 kullanıyomussun gıbı oluyo .xperia x10 la ılgılı ne dıyoun androıd 2.1 yuklu hd cekım yapıyo hafıza 1gb dıyo ama kalan 400 mb cıvarı sence degıstırmeye degermi
Bence değiştirmeye değmez ama yinede sen bilirsin

Romu yükledikten sonra 85 mb yer istersen bazı sistem dosyalarını silip 100 mb vurdurursun

cemozbektrt

Üye
ooo ozaman değmez hakikaten bende de var o kadar yer raidroid hd rom kullanıyorum bende gayet hızlı sıkıntısı da yok istersen bende sana onu atarım ben de deım hanı 250 300 mb kalıyosa senınkını yukleyım dıyodum

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Daha 250 mb yer birakan Rom görmedim :D

ZORLU_232323_23

Üye
Htc touhch dıamond programlarına gırmıyor telefon bana yardımcı olacak bırı var mı galıba ram belelk rom bellegın yerı degıstı

cemozbektrt

Üye
Daha 250 mb yer birakan Rom görmedim :D
Kardesim selamlar birkac sorum ve istegim olcak oncelikle temiz bir kurulum yapmak icin teli task 29 la temizlemek istiyorum nedenide cok rom yuklemdim acaba hafizada artik dosya varmidir buna gerek varmi sen ce yoksa su an hangi romu kullaniyosan ki sendeki eminim stabildir onu bana bi yollasan:-) ve mumkunse ricam en kisa zamanda olursa cok sevinirim tsk

----------Eklendi @ 19:01:07 ---------- Yazıldı @ 18:45:44 ----------

dostum task29 yapiyoruz snra wm kuruyoruz snra magdlr snrada rom sira bu degilmi.birde htc nin sitesindeki romdan snra hspl ye gerek olcakmi yani task 29 islemnden snra hspl gitmiyo degilmi

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim selamlar birkac sorum ve istegim olcak oncelikle temiz bir kurulum yapmak icin teli task 29 la temizlemek istiyorum nedenide cok rom yuklemdim acaba hafizada artik dosya varmidir buna gerek varmi sen ce yoksa su an hangi romu kullaniyosan ki sendeki eminim stabildir onu bana bi yollasan:-) ve mumkunse ricam en kisa zamanda olursa cok sevinirim tsk

----------Eklendi @ 19:01:07 ---------- Yazıldı @ 18:45:44 ----------

dostum task29 yapiyoruz snra wm kuruyoruz snra magdlr snrada rom sira bu degilmi.birde htc nin sitesindeki romdan snra hspl ye gerek olcakmi yani task 29 islemnden snra hspl gitmiyo degilmi
tabiki link atayımda wp yüklemene gerek yokki yeni android yüklemek için :hmmm

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşlar benim telefon yurt dışından android yüklü olarak geldi. Geldikten sonra bir müddet kullandım hiç bir sorun yoktu. Sonra rom u değiştirmeye karar verdim bir kaç tane rom denedim en sonunda bir tanesinde karar kıldım. O rom u da uzun bir süre sorunsuz kullandım fakat bir gün ne olduysa telefon cebimde kapanıp açılmaya başladı film izlerken veya bir programla uğraşırken aniden kilitlenmeye başladı sonra her şeyi sıfırladım hspl den spl ye döndüm orijinal t mobile wm 6.5 kurdum 1 gün boyunca kullandım kapanma donma olmadı daha fazla wm ye tahammül edemedim ve tekrar android yükledim o da 1 gün boyunca hiç bir problem çıkarmadı fakat sonra yine aynı sorunları yaşadım. Ardından hspl 2.08 den 1.42 ye geçtim birde böyle deneyeyim dedim ama nafile yine durduk yere reset atıyor yine donup kilitlenmeler yaşıyorum garantisi yurt dışında devam ediyor göndermeyi düşünüyorum fakat göndermeden önce danışayım dedim acaba batarya ile de bir ilgisi olabilir mi

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim telefon yurt dışından android yüklü olarak geldi. Geldikten sonra bir müddet kullandım hiç bir sorun yoktu. Sonra rom u değiştirmeye karar verdim bir kaç tane rom denedim en sonunda bir tanesinde karar kıldım. O rom u da uzun bir süre sorunsuz kullandım fakat bir gün ne olduysa telefon cebimde kapanıp açılmaya başladı film izlerken veya bir programla uğraşırken aniden kilitlenmeye başladı sonra her şeyi sıfırladım hspl den spl ye döndüm orijinal t mobile wm 6.5 kurdum 1 gün boyunca kullandım kapanma donma olmadı daha fazla wm ye tahammül edemedim ve tekrar android yükledim o da 1 gün boyunca hiç bir problem çıkarmadı fakat sonra yine aynı sorunları yaşadım. Ardından hspl 2.08 den 1.42 ye geçtim birde böyle deneyeyim dedim ama nafile yine durduk yere reset atıyor yine donup kilitlenmeler yaşıyorum garantisi yurt dışında devam ediyor göndermeyi düşünüyorum fakat göndermeden önce danışayım dedim acaba batarya ile de bir ilgisi olabilir mi
Bence Açılıp Kapnma Ne bataryadan nede başka birşey yükleiğiniz rolar ile alakalı yüksek romlardı herhalde telefon hep hata vermiş basit romlar yüklemeyi deneyi aynı sorun yaşanmıyacağını tahmin ediyorum.

uKaLa_Ve_oTeSi

Üye
Magldr 1.13 İndiriyoruz da bunu nasıl kuruyoruz tam olarak anlıyamadım ben :S

----------Eklendi @ 23:38:51 ---------- Yazıldı @ 23:20:08 ----------

buldum :D ilk defa yuklüyecegim için karıstırdım biraz o yuzden, şuanda atılıyor sonuc olarak yazıcam

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Magldr 1.13 İndiriyoruz da bunu nasıl kuruyoruz tam olarak anlıyamadım ben :S

----------Eklendi @ 23:38:51 ---------- Yazıldı @ 23:20:08 ----------

buldum :D ilk defa yuklüyecegim için karıstırdım biraz o yuzden, şuanda atılıyor sonuc olarak yazıcam
yapamadıysanız yardım edeyim.

arpeggios

Üye
hocam iyi akşamlar. Benim bi kaç sorum olacaktı. bunlardan ilki şu: İnternette araştırdığım kadarıyla android yüklemelerde bi kaç sorun oluyormuş. "Telefon konuşmasında sesin az gelmesi veya handsfree yi açtığımızda kulaklıktan sesin gelmemesi gibi. Kamera nın düzgün çalışmaması veya hiç çalışmaması, wifi sorunu, radyo ve music player da sıkıntılar, bataryanın erken bitmesi, yavaş işlem yapması(menü geçişi, program çalıştırılması vs) " bu gibi sorunlar var. Bunların olmaması için sanırım iyi bir android rom olması gerekli. acaba hangi rom en iyisi?
İkinci sorum; Bi arkadaş la sürekli " sd kart hafıza sorunu" adı altında konuşmalarınız acaba bu sorun tam olarak ne? bana açıklarsanız sevinirim. Son sorum ise youtube ve bi kaç sitede araştırıdığıma göre 2,3,4 gingerbread versiyonu en iyisi olarak adlandırlıyo hemde batarya ömrü en fazla olan(mış) acaba böyle bi şey varmı? çünkü en son gingerbread'ler 2.3.3 olarak biliyordum.

arpeggios

Üye
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ?

arpeggios

Üye
selamlar. android kurulumunu yaptım fakat benim yüklediğim rom 2.3.7 ve bunda wifi çalışmıyor. sizin bildiğiniz ve hemen hemen herşeyi çalışan bir rom var sa ve paylaşırsanız cok sevinirim

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

merhaba Necmati.ben bir şey sormak istedim.bu yukarıda bir arkadaşa önermiş olduğun temayı t20 ye kurabilme imkanımız var mı acaba? ve nasıl olacağı konusunda bir bilgin var mı yardım isteyecektim.
t20'ye uyumlu değil sadece HTC sense'li tellere uygundur.

selamlar. android kurulumunu yaptım fakat benim yüklediğim rom 2.3.7 ve bunda wifi çalışmıyor. sizin bildiğiniz ve hemen hemen herşeyi çalışan bir rom var sa ve paylaşırsanız cok sevinirim
istiyosanız tabiki verebilirim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt