4 Adet Süper Android Oyunu [HD] (Resimli) 15 Mb

Sponsorlu Bağlantılar

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
4 Adet Süper Android Oyunu [HD] (Resimli) 15 Mb

Maxicep üyeleri için 4 Adet Süper Android Oyunu [HD]

Paket boyutu: 15 Mb

Önemli Not: Oyunlar denenmemiştir

İndirme butonuna tıkladığınızda açılan sayfada en üst sağ köşede geri sayım (5 sn) süre bittiğinde sarı buttonda "Reklamı Geç" (bu cümle tarayıcınıza seçtiğiniz dilde yazılır) tıklayın ve böylece indirme sitesine yönlendirileceksiniz.

http://www.maxicep.com/blogs/919/turbobit-netten-dosya-nasil-indirilir-resimli-anlatim.html

• Beğen
Tepkiler: 74932022492, umut0628, tankav ve 3 diğerleri

scream06_

Üye
bu oyunlar SGS 2 de çalışırmı?

burak2362

burak2362

Üye
Merhaba ben bu oyunları yaklaşık iki dk önce yüklemek istedim ama dövüş oyunu açmıyor beklenmedik biir hata diyip işin içinden çıkıyor benim telefon :D zora geldi diyeceğim ama gs2 kullanıyorum tüm oyunları normalde açan bir telefon eski gs1 tüm oyunları sorusuz çalısıyor gameloft unda tum oyunları sorunuz yardımcı olursanız sevinirim

KELGER

KELGER

Üye
kardeş linki nası siteden verdin 600 saniye sayıyor başka site bulamadınmı

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
kardeş linki nası siteden verdin 600 saniye sayıyor başka site bulamadınmı
10 dakika beklemeniz yeterli(belirtdiğim süre 2-ci kez indirilenler için geçerli) :)

----------Eklendi @ 15:46:16 ---------- Yazıldı @ 15:39:08 ----------

Merhaba ben bu oyunları yaklaşık iki dk önce yüklemek istedim ama dövüş oyunu açmıyor beklenmedik biir hata diyip işin içinden çıkıyor benim telefon :D zora geldi diyeceğim ama gs2 kullanıyorum tüm oyunları normalde açan bir telefon eski gs1 tüm oyunları sorusuz çalısıyor gameloft unda tum oyunları sorunuz yardımcı olursanız sevinirim
Size Özel mesaj gönderildi.

technoshark

technoshark

Üye
S2 kullanıyorsa benim optimus black hayli hayli açar (: hemen indiriyorum, hemen derken 600 sn bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: legolas29
KELGER

KELGER

Üye
yok abi yok inmiyor resimdekini girip dowloand a basuyorum yine 600 sn çıkyor 5 kere denedim bıktım bari şu dövüş oyununun ismini verde başka yerden indireyim

HERAXIS

Üye
o dövüs oyunu street fighter benim bildigim ama o iphone oyunuydu androide cıktımı ki o? ayrıca oyle bi oyun nasıl o kadar az mb?

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
o dövüs oyunu street fighter benim bildigim ama o iphone oyunuydu androide cıktımı ki o? ayrıca oyle bi oyun nasıl o kadar az mb?

Oyunu denediniz mi? çalışıyorsa demekki boyut ile ile ilgisi yok :)

KELGER

KELGER

Üye
oyunu deneyemiyoruz çünkü indiremiyoruz.
kardeş sen upload sitesi bilmiyormusun

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
oyunu deneyemiyoruz çünkü indiremiyoruz.
kardeş sen upload sitesi bilmiyormusun

Kardeşim indiremiyorum dersen daha doğru olur :) O siteden 1 günde kaç milyon kişi dosya indiriyor biliyormusunuz? Nasıl bir sorunla karşılaşıyorsun?

HERAXIS

Üye
arkadas dememis ama o dosyalar o siteden iniyor dogru soyluyor sadece dns ayarı degistirin o kadar:) (ancak oyunlara henuz bakmadım indiriyorum)

----------Eklendi @ 17:40:38 ---------- Yazıldı @ 17:25:08 ----------

dovus oyununa baktım simdi ancak calısmıyor hata veriyor ve kapanıyor:(

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
arkadas dememis ama o dosyalar o siteden iniyor dogru soyluyor sadece dns ayarı degistirin o kadar:) (ancak oyunlara henuz bakmadım indiriyorum)

----------Eklendi @ 17:40:38 ---------- Yazıldı @ 17:25:08 ----------

dovus oyununa baktım simdi ancak calısmıyor hata veriyor ve kapanıyor:(

Anlayışınız için teşekkür ederim. Ama dövüş oyunu için üzgünüm, görünen o ki maalisef bazı modellerde çalışmıyor.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Teşekkürler

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
yok abi yok inmiyor resimdekini girip dowloand a basuyorum yine 600 sn çıkyor 5 kere denedim bıktım bari şu dövüş oyununun ismini verde başka yerden indireyim
Sorun sizin internetden kaynaklanıyor. Dns sunucunuzu değiştirerek deneyin.

KELGER

KELGER

Üye
evet kardeş sonunda dün öğleden sonra indirdim sağol.
dövüş oyunu çalışmıyor diğer üç oyun zaten bende vardı.dövüş oyunu için indirmeye çalışıyordum zaten.

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş sonunda dün öğleden sonra indirdim sağol.
dövüş oyunu çalışmıyor diğer üç oyun zaten bende vardı.dövüş oyunu için indirmeye çalışıyordum zaten.
Kusura bakmayın o oyunların sizde olduğunu bilmiyordum :D (Şaka şaka) Dövüş oyununa gelince bir terslik olmuş fırsat bulursam kısa zamanda upload edicem. İnşaALLAH

qirayis

Üye
ya arkadaşım sen bu oyunları nerden buluyorsun. bak sözde iyilik yapıcam diye insanları ümitlendirme. önce kendin dene ondan sonra paylaş..

noname12345

noname12345

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt