Bugün ki kaderimiz ne olacak sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bugün ki kaderimiz ne olacak sizce ?
Bence , biz bugün Azerbaycanı yeneceğiz , Almanlar da Belçikaya muhakkak çelme takacaktır ve bizde en iyi 2.takım olarak playoff lara katılacağız...:)

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bence biz berabere kalacağız almanlarda yenecek yine gideceğiz:D

technoshark

technoshark

Üye
ben kesinlikle şuanki takıma güvenmiyorum ne yalan söyliyeyim, iyi oynadığımızı yüreğimizi koyduğumuza inanmıyorum...

Yinede Kazanmasından Yanayım tabiki...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Belçika nın Almanya da , Almanyayı yenmesine ihtimal vermiyorum açıkcası ... 9 da 9 yapan bir Almanya sanmıyorum buna izin versin ...

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Belçika nın Almanya da , Almanyayı yenmesine ihtimal vermiyorum açıkcası ... 9 da 9 yapan bir Almanya sanmıyorum buna izin versin ...
İlk defa aliye katılıyorum almanya belçikaya kendi sahasında yenilmez hatta berabere bile kalmaz üstüne üstlük en az 2 fark atar :D

----------Eklendi @ 18:39:05 ---------- Yazıldı @ 18:37:02 ----------

Ha bu arada en iyi 2. değil grup 2.si olarak play off lara kalıcaz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
ibrahim bugun 2.olursak , playofflara grupta en iyi 2.takim olarak gitmiş olmayacak mıyız? :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Durun maçı yapalım da gideriz acelesi yok. Benim dediğim skor 2-1 biter. Tabiki kim yener Türkiye. Azerbaycan da yense o da olur ama biz yeneriz ya :)

Consul9

Consul9

Üye
valla tahminime göre 0-0 berabere kalacağız

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben fransadan çekiniyorum daha çok açıkçası yenemezse rakibimiz olucak play offlarda :D

greenmile

greenmile

Üye
biz play offları falan geçemeyeceğiz.Zaten azerbaycanı yenemiyorsan,kazakistanı son anda yendim diye seviniyorsan gitme bir yere otur başkaları gitsin

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
anlamamak da ısrar ediyosun ibrahim :) grupta en iyi 2.takım olarak playofflara gitmemiz demekle , grupta 2.olarak playofflara gitmek aynı şey. Niye uzatıyorsun ki bu kadar . . .

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
anlamamak da ısrar ediyosun ibrahim :) grupta en iyi 2.takım olarak playofflara gitmemiz demekle , grupta 2.olarak playofflara gitmek aynı şey. Niye uzatıyorsun ki bu kadar . . .
Sen en iyi dedin bende en iyi olmuycaz dedim ama sen grupun en iyi 2 takımı diyosun neyse ne diyosan o

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Of İbrahim offf :ehe ... Tamam tamam :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Almanya belçika maçı stvde bilginize...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Ekli dosyalar

Burak

Üye
şuanki takıma hiç güvenmiyorum.

yeneceğine ihtimal vermiyorum.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
belçika almanyayı yenerse hiç şaşırmayın burnuma pis kokular geliyor:hmmm

Burak

Üye
almanlar yenilmez :hmmm

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Almanyaya ne olmuş ya 20 dk dır geziniyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt