Galatasaraylı Rıdvan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaraylı Rıdvan
Fenerbahçe’nin “Şeytan” lakaplı efsane futbolcusu Rıdvan Dilmen’in ortaya çıkan bu fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde günün konusu oldu.

Fotoğrafın yanı sıra Rıdvan’ın, spor yazarı Fehmi Özgüler’e verdiği röportajda söyledikleri de Fenerbahçelileri oldukça şaşırttı.

Rıdvan verdiği röportajda, “bir yıl önce sıradan bir insandım. Sarıyer bana hem babalık hem analık yaptı. Bana kişilik kazandırdılar. Başkan Erdal Aksoy’un yaptıklarını inkâr edemem. Başkan Erdal Aksoy izin verdiği takdirde gelecek yıl Galatasaray’da oynamak istiyorum. Sarıyer ve Galatasaray’ın dışında hiçbir formayı giymem” ifadelerini kullandı.

Rıdvan çok istediği Galatasaray formasını giyemeden 1987 senesinde Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu fotoğraf yeni değil ki ... Şimdi ne alaka bu ..!
E yani neyi imaa etmeye çalışıyorlar ... Tanju da , Fenerbahçe forması giymişti ... Tanju Fenerbahçeli mi şimdi?:ehe:ehe

Son derece komik bir haber ...:) Rıdvan ın Fanatik Fenerbahçeli olduğunu 3 yaşındaki çocuk dahi bilir ...:) Neyi tartışıyoruz ki ...
Nelerle uğraşır olduk yahu ... Biraz yol katedelim ....

Masha

Masha

Üye
Kazım da Caner de aynı Emre'de aynı şeyleri söylüyodu. Profesyonellik bi durum. Sergen de her takımda oynadı. Aşın artık bunları aşın.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahçeli Halit :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bu fotoğraf yeni değil ki ... Şimdi ne alaka bu ..!
E yani neyi imaa etmeye çalışıyorlar ... Tanju da , Fenerbahçe forması giymişti ... Tanju Fenerbahçeli mi şimdi?:ehe:ehe

Son derece komik bir haber ...:) Rıdvan ın Fanatik Fenerbahçeli olduğunu 3 yaşındaki çocuk dahi bilir ...:) Neyi tartışıyoruz ki ...
Nelerle uğraşır olduk yahu ... Biraz yol katedelim ....

Dün fotomontaj diyodun bugün eski bir fotoğraf diyosun Ali.:ehe Yani herkesin geçmişinde böyle durumlar olabilir.Benimde galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğrafım var:ehe 3 yaşında iken annem fanatik galatasaraylı dayımın düğününe giderken kıyak yapmış abisine:ehe

kızmayın bişey olmaz fotodan

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator

Dün fotomontaj diyodun bugün eski bir fotoğraf diyosun Ali.:ehe Yani herkesin geçmişinde böyle durumlar olabilir.Benimde galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğrafım var:ehe 3 yaşında iken annem fanatik galatasaraylı dayımın düğününe giderken kıyak yapmış abisine:ehe

kızmayın bişey olmaz fotodan

Galatasaray formasıyla resmin mi var :ehe
Öleceğimi bilsem asla giymem şahsen ... Iyhhhggg renklere bak , içim bir tuhaf oldu ... :d:
ŞOKKK ŞOOOOOKKK ŞOOOOOOOKKK ...! Halit eklesene o Galatasaray formalı resmini ... Yıllar sonra Halitten itiraflar ...:kop::aha:

Masha

Masha

Üye
Öyle bişey olsa neler neler çıkar sadece Halit'ten değil :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bebeklikten bahsediyoruz Ali:ehe şuan fener sampiyonlar liginde ust turlara ciksin mesela giyer desteklerim mesele forma giymekse;)

• Beğen
Tepkiler: Masha
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Olmayacak duaya amin diyorum sadece:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Galatasaray forması giymeden belli :ehe:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ali bu lafları neresinden anlıyon söyle bana bir ara:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Senin anladığın yerden Halit... :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
itiraf ediyorum bende küçükken fenerbahçeliydim :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ben hep beşiktaşlıydım ama abi:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bende hep gs liydim buluğ çağından öncesi sayılmaz:ehe ailede herkes fb li olunca çocukluk psikolojisi işte:D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Aile adına üzüldüm abi:( :ehe:op:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben hep beşiktaşlıydım ama abi:ehe

Galatasaray forması giymişsin ama Halit :ehe

----------Eklendi @ 19:10:07 ---------- Yazıldı @ 18:48:21 ----------

Halit sarı lacivert sana çok yakışır . Bir dene yahu :ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...