opera mobile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stwnash

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile
dünden beri iç iletişim hatası diye bi sorun war bilgisi olan warmı nasıl halledebilirim ??

anılbaran

anılbaran

Üye
bende yok

stwnash

Üye
    Konu Sahibi
kimde yok mu dedim ben

anılbaran

anılbaran

Üye
bende olmadı ve basıma gelmedi böye bi olay o yuzden ;)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
evet hattın aveaysa opera mobile den girmeye calısıyorsan iç iletişim hatası veriyor vodafone da sorun yok turkcell i denemedim

ultrayer6

ultrayer6

Üye
turkcell veya vodafone'a geç avea isen ondandı galiba bu sorun

stwnash

Üye
    Konu Sahibi
adamlıgı senden ögrenecek deilim kendi işine bak.

----------Eklendi @ 17:16:58 ---------- Yazıldı @ 17:15:58 ----------

----------Eklendi @ 17:18:41 ---------- Yazıldı @ 17:16:58 ----------

evet hattın aveaysa opera mobile den girmeye calısıyorsan iç iletişim hatası veriyor vodafone da sorun yok turkcell i denemedim
saolasın sorun opera da deil yani gerzek awea da.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende de aynı hata vardı,sildim yerine orjinal tarayıcıdan giriyorum.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
aynen öyle

bulent35x

bulent35x

Üye
arkadaşlar sıkın dişinizi az kaldı nokıa tamamladı bitirdi eli kulağında yeni nesil web browserler hazır sıkıstırma yöntemi kullanıcak kendi serverleri üzerinden opera mini ve skyfire gibi flaş html5 canlı tv filan artık hayal değil hemde daha az veri harcıycaz simdilik deneme amaçlı 3tane yeni çıkacak modele entegre olacak daha sonrada indirime sunulacak hadi gôzümüz aydın

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaşlar sıkın dişinizi az kaldı nokıa tamamladı bitirdi eli kulağında yeni nesil web browserler hazır sıkıstırma yöntemi kullanıcak kendi serverleri üzerinden opera mini ve skyfire gibi flaş html5 canlı tv filan artık hayal değil hemde daha az veri harcıycaz simdilik deneme amaçlı 3tane yeni çıkacak modele entegre olacak daha sonrada indirime sunulacak hadi gôzümüz aydın
insallah kardes insallah

Uqur5445

Üye
nezamanki

bulent35x

bulent35x

Üye
şimdi cepten tesadüfen gördüm browser.nokıa.com/ adresinde anna 7.3 versiyonu 5800 için indirile biliyor fakat cepten işlem olmuyor masa üstü pc lazım imkanı olan arkadaslar bi ilgilenirse indirebilirlerse burda paylaşırlarsa seviniriz v60 ı beklemeye gerek kalmaz hem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt