Forumumuz acaip kota yiyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Chrome stabil bir program degil.Resimleri yüklemez bazen,kaydırması yumusak degil.
Bence firefox her açıdan çok üstün.Ama ram ve islemci bakımından iyi durumda iseniz.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Chrome stabil bir program degil.Resimleri yüklemez bazen,kaydırması yumusak degil.Bence firefox her açıdan çok üstün.Ama ram ve islemci bakımından iyi durumda iseniz.
Ram falan iyi ama kota dayanmıyo firefoxa

Burak

Üye
aynen kota dayanmıyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kotayla nasıl bi baglantısı var ki tarayıcının :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
Ben ad block ile kullanıyorum firefox'u, acaba kota harcamasını azaltıyor mudur. :hmmm

222112

222112

Üye
Millet en alt bölümde maxicep görünümü var onu mobile yaparsanız sitenin görünümü basitleşır.
Ama neticede forumdan yararlanırsiniz ya o yeterli bence.

Burak

Üye
kardeş mobil sürümde ziyaretçi mesajları üye mesaj sayıları falan gözükse onu kullancam valla.

ama onda her özellik yok malesef.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
chromeyi kurun ad block eklentisinide kurun oldu bitti çok az gidecek kotadan:oke:

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Konu hortlamış çözüm bulunmuştur google chrome kullanıcaz :oke: Adminlerden biri konuyu kilitlerse sevinirim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hazır konu kilitli değilken şunuda yazayım: Firefox kullananlar adblock plus eklentisini kursunlar. Forumdaki reklamların üzerine gelindiğinde, reklamın sağ üst köşesinde çıkan Engele butonunu kullansınlar.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Mobile light temasını kullanın :D

Burak

Üye
reklamları engellemek cozum evet, ama bazı siteler bu eklentıyı kaldırmadan sıteye erısıme ızın vermıyor. Sıteler reklamlarla ayakta durduguna gore, admınler bu eklentıyle sıteye gırmeye ızın vermeye bılır. Engel koyabılır.

pRime.

pRime.

Üye
Dostum bişey olmaz için rahat olsun. :oke: bu dediğini sadece bazı dosya paylaşım sitelerinde gördüm geri kalanlarda sıkıntı yok.

Uruloki

Uruloki

Üye
opera 11.6 kullanın turboyu da açın bakın ne kadar kota gidiyor

Burak

Üye
bilemiycem, sonuçta bu sitede reklamlarla dönüyor, üyelerin reklamları engellediği duyuldu zaten ki bende kullanıyorum, adminler bu eklentiye engel koymaz umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt