'İbrahim'
Üye
Mozillada çok yiyo chrome kullan mozillaya göre çok avantajlıaynen kota çok gidiyor.dünden beri mobil sürümü kullanıyorum.büyük bi ihtmalle bundan sonra da mobili kullanacağım.
Mozillada çok yiyo chrome kullan mozillaya göre çok avantajlıaynen kota çok gidiyor.dünden beri mobil sürümü kullanıyorum.büyük bi ihtmalle bundan sonra da mobili kullanacağım.
önerin için teşekkürler,birde onunla deneyim.ama fark olacağını sanmıyorumMozillada çok yiyo chrome kullan mozillaya göre çok avantajlı
.Gerçekten oluyo mehmet abi sağolsun banada o söylediönerin için teşekkürler,birde onunla deneyim.ama fark olacağını sanmıyorum.
Ram falan iyi ama kota dayanmıyo firefoxaChrome stabil bir program degil.Resimleri yüklemez bazen,kaydırması yumusak degil.Bence firefox her açıdan çok üstün.Ama ram ve islemci bakımından iyi durumda iseniz.
Tam olarak bende anlamadım ama illaki var bi bağlantısı yoksa bu kadar yemezKotayla nasıl bi baglantısı var ki tarayıcının![]()
OlabilirBen ad block ile kullanıyorum firefox'u, acaba kota harcamasını azaltıyor mudur.![]()
Aynen.chromeyi kurun ad block eklentisinide kurun oldu bitti çok az gidecek kotadan![]()