Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anna güncellemesi öncesi Klasik eski tema
Sponsorlu Bağlantılar
aasime
Üye
Konu Sahibi
Anna güncellemesi öncesi Klasik eski tema
Anna güncellemesinden önceki Klasik eski temayı özleyenler...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
prk6060
Üye
Teşekkür ederim.
DiaBLoS
Admin
Olay budur yahu ... Varol güzel kardeşim ... Gerçekten çok makbule geçti bu paylaşım ...
Telefona anna güncellemesi yapmıştım , eski tema dolayısıyla siliniyor ... Ben de eski temasını çok seviyordum , ama eski temayı geri getirmeyi de bilmiyordum ... . Meğer keramet bu paylaşımdaymış demek ki
Teşekkürler kardeşim ...
aasime
Üye
Konu Sahibi
rica ederim.
yuksel784
Üye
Bu dosyaları filesonic le upload edıyorsunuz ama tek bır dosya indirebiliyoruz bi el atarmısınız
01kubi
Üye
saolasın
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
martyu20
Üye
Emeğine sağlık
HolyCarboy
Üye
Çok sagol kardeşim kaçgündür bunu arıyorum
derya2048
Üye
lanet olası güncellemeyi yaptım ve her şey değişti.horizon temasını indirdim evet ama telefondaki office,cnn gibi bir çok uygulama silindi güncelleme de. garanti kapsamında yollasam olur mu acaba?
lanet olası güncellemeyi yaptım ve her şey değişti.horizon temasını indirdim evet ama telefondaki office,cnn gibi bir çok uygulama silindi güncelleme de. garanti kapsamında yollasam olur mu acaba?
kardeş wifi den günçelle telefonu office uygulamaları geri geliçektir emin ol sen günçelle yıp hard format attn sanırım anna yı bende sevmiyorum belle gelsin deniçem olmadı telefoncuya eski sürümü yükletiçem
__xXx__
Üye
By_GaBLiN
Üye
Teşekkürler
HolyCarboy
Üye
ya çok saol kardeşde sanki telefon geldiğindede bu tema wardı zaten ama biraz daha değişikti gibime geldi bide bazı simgeler deişmior TV Videolar felan mesela eskisi gibi ?