Forumumuz acaip kota yiyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Forumumuz acaip kota yiyo
Ekim ayı itibari ile ancak bugün pc den siteye girebildim yarım saat bilemedin 40 dk sitede dolaştım sonra cıktım siteden biraz pes 2012 oynadım sonra kapattım oyunu bakam kota ne alemde dedim tam 270 mba gelmiş şaştım kaldım zaten 6 gb limit var 1 günde 250 mb üstü giderse vay halime indirmede yapmadım sadece sitede gezdim benden başka bu sorunu yaşayan varmı nasıl bişiy yaparız bi önlem alırız bu kota sorununa

Burak

Üye
ben bir analiz yaptım

inanmayan inanmaz

şimdi benim internetim kotalı net6 paketi bu yüzden çok dikkat ediyorum geçmemek için.

ben kota sayacını açtım 1 saat maxicepte takıldım konuları okudum vs.

1 saatin sonunda bir baktım tam tamına 302mb harcamış gözlerime inanamadım sadece maxicep açıktı bu testi yaparken
çok fazla kota yiyor maxicepin şuanki görünümü
eskiden 1saatte en fazla 50 mb yerdi

50 nerde 302 nerde

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ben yaklaşık 3.5 saattir sitedeyim biraz youtubeden video izledim epeycede foruma dosya yükledim kota şu anda 260 mb civarında bir anormallik yok yani:hmmm

----------Eklendi @ 23:15:01 ---------- Yazıldı @ 23:14:17 ----------

tarayıcım chrome bu arada

anılbaran

anılbaran

Üye
off ibrahim off :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
ben yaklaşık 3.5 saattir sitedeyim biraz youtubeden video izledim epeycede foruma dosya yükledim kota şu anda 260 mb civarında bir anormallik yok yani:hmmm
kota belli aralıklarla güncelleniyo neti kapatmadığın için aynı kalmıştır

----------Eklendi @ 23:16:01 ---------- Yazıldı @ 23:15:22 ----------

ne yapam ya bu ay böle idare etcez bi dahaki aya ancak sınırsız yaparım :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
kota belli aralıklarla güncelleniyo neti kapatmadığın için aynı kalmıştır

----------Eklendi @ 23:16:01 ---------- Yazıldı @ 23:15:22 ----------

ne yapam ya bu ay böle idare etcez bi dahaki aya ancak sınırsız yaparım :D
yok kota bölümünden değil burdan baktım :D:D

Ekli dosyalar

Burak

Üye
mozilla yaktın bizi :ah

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
chromeye gelin hem hızlı hem az yakıyor:D

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve Burak

Burak

Üye
tamam chrome lpg taktırdım

• Beğen
Tepkiler: Xilence
distakjo

distakjo

Üye
chrome u demekki kotalılar kullanıyo :D bundan sonra yaklaşmam ben chrome a :) Bu arada sitedeki reklamlar sürekli değiştiği için sürekli değişik cookie atıyor. ondan olabilir.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
mehmet abi haklı chrome az yiyo 5 dk da 5 mb yedi :D

Burak

Üye
çok azmış :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
sizde hepten bedava arıyorsunuz:ehe size benim modemin şi-fresini vereyim ondan girin sınırsız nasılsa 1234:ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
burdan çekmiyo abi çeken biyere geç :D

fnldstntn

Üye
Arkadaslar kotayi sadece mozilla harcamaz ki bilgisayariniz belli bir aradan sonra internete baglarsaniz windows ubdatas arti antivirus arti birsuru program daha arka planda guncelleme yapmaya baslar buda bilgisayariniz bosta bile olsa kota harcar...

anılbaran

anılbaran

Üye
ibrahim bence bütün sorun sende maxicep in suçu ne ? :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
valla hangi şirketi kullanıyosunuz bilmem ama ttnet şişiriyor.. ben nasıl farkettim anlatıyım.. bizim köydeki int 4 gb kotalı wifi falan değil kablolu bi internet.. babaannem ameliyat olmuştu ayın 27 si 28 i falandı işte 3 haftalığına şehire geldiler annemler babannemin yanına.. eve döndüklerinde kotanın 1 gb ı gitmişti.. modemin fişi falanda takılı değildi..

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
valla hangi şirketi kullanıyosunuz bilmem ama ttnet şişiriyor.. ben nasıl farkettim anlatıyım.. bizim köydeki int 4 gb kotalı wifi falan değil kablolu bi internet.. babaannem ameliyat olmuştu ayın 27 si 28 i falandı işte 3 haftalığına şehire geldiler annemler babannemin yanına.. eve döndüklerinde kotanın 1 gb ı gitmişti.. modemin fişi falanda takılı değildi..
Farkettirmeden şişiriyolar haklısın

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
aynen kota çok gidiyor.dünden beri mobil sürümü kullanıyorum.büyük bi ihtmalle bundan sonra da mobili kullanacağım.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt