Symbian ANNA C7 024.001 Hacklenildi

Sponsorlu Bağlantılar

71RMS71

Üye
Ana ekranda widget'lat 6 sayfaya çıkartıla bilir
rom dahil RomPatcherPlus_3.0_autostart eklenildi
rom dahil installserver.exe eklenildi
yeni effects eklenildi
çekirdek kilidi açık rofs2 rofs3 düzenlene bilir

Not sw yüklediktensonra Soft Format atın *#7370#

Tel model C7-00
RM-675
sw 024.001 02.01 Euro2 türkiye
ürün kodu 059B534

Symbian ANNA C7 024.001

paylaşım için tşklr telim c7 yeni olan anna. ve acemiyim ve benim gibilerinde bunu c7 ye nasıl atcaz resim vede bu konuda bilgi verirseniz çok iyi olcak şimdiden teşekkürler

mesut1979

Üye
slm,arkadaslar bunda almanca dili varmi.

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
6 sayfa olması iyi. Paylaşım için teşekkürler

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
arkadaşlar yazılımı indirdim yanlız flash işlemi başlamıyor hata kodu "getting list of files to be flashed failled : 0*84210010 (-2078212080) frimware : flashing file c:/program files/nokia/phoenix/products/RM-675/RM-675_M009.21.emmc.fpsx is not found " yardımcı olursanız sevınırım

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
arkadaşlar yazılımı indirdim yanlız flash işlemi başlamıyor hata kodu "getting list of files to be flashed failled : 0*84210010 (-2078212080) frimware : flashing file c:/program files/nokia/phoenix/products/RM-675/RM-675_M009.21.emmc.fpsx is not found " yardımcı olursanız sevınırım

Options yazan yere tıkla, RM-675_M009.21.emmc.fpsx dosyasının üzerine gel, altte Delete olacak. Ona bas ve flashı tekrar başlat.

• Beğen
Tepkiler: mahferer
C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
phoenix son sürümden mi bahsediyorsun göremedım ben öyle bir şık nerdeki options dan bahsediyorsun

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
:) saol kardeşim yaaa bu minibook lar yüzünden ne sıkıntı çekıyoruz göstermıyor o kısmı şimdi onunla uğraşıyorum vay anam vayy teşekkürler

----------Eklendi @ 22:29:40 ---------- Yazıldı @ 22:25:41 ----------

;)
teşekkürler kardeşim yükledim şimdi deniyorum emınım çok güzel bi cfw olmuştur yorumları kullanfdıktan sonra ıleteceğim

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
:) saol kardeşim yaaa bu minibook lar yüzünden ne sıkıntı çekıyoruz göstermıyor o kısmı şimdi onunla uğraşıyorum vay anam vayy teşekkürler

----------Eklendi @ 22:29:40 ---------- Yazıldı @ 22:25:41 ----------

;)
teşekkürler kardeşim yükledim şimdi deniyorum emınım çok güzel bi cfw olmuştur yorumları kullanfdıktan sonra ıleteceğim

Rica ederim, ne demek :)

kalbimdesiin

Üye
aynı sorun bendede var bende 24.1 kullanıyordum hack yapmak için flaşladım bunu java oyun ve programlar çalışmıyor bi çözümü varmı kafayı yiyecem

mmb7982

mmb7982

Üye
kardeşim ellerine sağlık.gerçekten şimdiye kadar kullandığım en iyi ve hızlı versiyon bu.bunu kurmuştum ama üzerine 2 farklı versiyon (hackli 24.001) daha kurdum ama 2sinde de tekrar geri dönüş yaptım.belle ye kadar durmak yok bununla devam.
tekrar tekrar teşekkürler....

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var bende 24.1 kullanıyordum hack yapmak için flaşladım bunu java oyun ve programlar çalışmıyor bi çözümü varmı kafayı yiyecem

Not sw yüklediktensonra mutlaka Soft Format atın *#7370#

java oyunlarını oynata bilmesi için bu linkten indir

java fix

C:\resource\java

faceofftr

faceofftr

Üye
benim bir iki problemim var fakat sorun anna danmı fw denmi bilmiyorum bir kere mass storage (depolama) modunda bağlayamıyorum hemen ovis egeri gönüyor ikincisi sleep screen ve diger uygulamaların bazıları maalesef kuramıyor olmam wi-fi balanıyor sihirbazı kapanıt kapanmaz wi-fi kopuyor bunlara yorum yapabilecek bi arkadaş yok mu

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
benim bir iki problemim var fakat sorun anna danmı fw denmi bilmiyorum bir kere mass storage (depolama) modunda bağlayamıyorum hemen ovis egeri gönüyor ikincisi sleep screen ve diger uygulamaların bazıları maalesef kuramıyor olmam wi-fi balanıyor sihirbazı kapanıt kapanmaz wi-fi kopuyor bunlara yorum yapabilecek bi arkadaş yok mu
depolama moduna bağlanamamanı bilmiyorum ama o uygulamaları yüklerken telefonun dilini ıngilizceye çevirip öyle yükle installer dosyaları öyle yükleniyor annadan kaynaklanan bi sorun

Vasiyetim

Üye
Ben gerekli dosyaları yükledim fakat bu giriş ekranını 6 ya çıkarmayı bulamadım birde sertifika sorunu hala var..

honestlier

honestlier

Üye
mmb7982

mmb7982

Üye
slm
java kurulumların yapılabilmesi için verdiğiniz linkteki dosyayı c:resource:java olarak atmamızı söylemişsiniz ama x-plore ile bu işlemi yaparken
can't creat dir:
c:\resorce\java

mesajıyla karşılaşıyorum.bi akıl verebilirmisiniz yanlış yaptığım bir şeymi var?

Takipçi Satın Al

Üst Alt