KIES'iniz son sürüm ise ve Spoof yapamıyorsanız İÇERİ BUYRUN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KIES'iniz son sürüm ise ve Spoof yapamıyorsanız İÇERİ BUYRUN
KIES'iniz son sürüm ise ve Spoof yapamıyorsanız:

• Bilgisayarınızdaki KIES'i tamamen kaldırın. (Önerilen program IOBit Uninstaller)
  • KIES'i indirin ve kurun. Ama sakın çalıştırmayın!
  • Ardından "C:\Program Files\Samsung\Kies" klasörüne girip "KiesVersion.txt" Dosyasını açın ve içine "2.0.3.11082_152_2" yazın ve kaydedip çıkın. (Tırnaklar olmadan)
  • Şimdide "C:\Program Files\Samsung\Kies\Plugins\AStore" klasörüne girin ve "AStorePlugin.xml" dosyasını notepad ile açın. <PluginVersion>1.0.0.1</PluginVersion> kısmını <PluginVersion>2.0.0.1</PluginVersion> olarak değiştirin ve kaydedin.
  • Şimdi KIES'i çalıştırın ve normal spoof adımlarını uygulayın.

ALINTIDIR

WhoOwnsMyHeart

WhoOwnsMyHeart

Üye
Deniyeceğimm

----------Eklendi @ 15:12:26 ---------- Yazıldı @ 15:01:53 ----------

Oldu çok teşekkür ederimmm :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica edrim dostum herşey sizin için :)

murat5889

Üye
skaptan kardes enteresan bi olayla karsilastim...benim bilgisaya kiesin soyledigin versiyonunu yuklemeye calistim fakat program files yerine yine c nin icinde program files (x86) diye bi dosya var oraya kuruyo direk...boyle oluncada dosyaya erisim izni vermiyo kiesveraiyonu degistiremiyorum...sorun nerde acaba??yardiminizi bekliyorum...hala bi spoof yapamadim..siftahim yok:))

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skaptan kardes enteresan bi olayla karsilastim...benim bilgisaya kiesin soyledigin versiyonunu yuklemeye calistim fakat program files yerine yine c nin icinde program files (x86) diye bi dosya var oraya kuruyo direk...boyle oluncada dosyaya erisim izni vermiyo kiesveraiyonu degistiremiyorum...sorun nerde acaba??yardiminizi bekliyorum...hala bi spoof yapamadim..siftahim yok:))

tamam arkadaşım konuyu araştırıp dönecegim

----------Eklendi @ 21:52:53 ---------- Yazıldı @ 21:44:19 ----------

bunu bi dene kardeşim yardım cı olacaktır

Başlat>>>Çalıştır'a gel ve gelen kutuya "regedit" yaz.Açılan pencerede "HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung" yolunda ve "Kies" "Kies 2.0" Klasörlerini sil
bilğisayarı yeniden başlat
ve IOBit Uninstaller programını internetten bul kurulum yapmadan çalıştır programı aç kiesi bul ve uninstall'e bas karşına bir seçenek cıkacak evet yada tamam de sonra kiesi kayıt defteri ile birlikte silecektir
bilgisayarı yeniden başlat ve yukarıdaki sürümü kur eger kurma işleminde yer belirtiyorsa c:/program files sec büyük bi ihtimalle sorun çözülecek

konu hakkında araştırma yaparız hep birlikte

veysel1026

Üye
hocam sanırım sorun programın 32 bit olmasından kaynaklanıyor.win7 bu bit tekileri direk x86 ya atıyor.bu konuda ne yapabiliriz.

veletifo

Üye
yukleme yapilacak dosya ismini program files yapiyorum ama kies yukleniyorkan 50ye yakin dll uzantili dosya yukleme hatasi veriyor.kiesversion.txt dosyasi yine cikmiyor.nasil yapicaz bu isi?

murat5889

Üye
skaptan kardesim...!!!bu parali uygulamalari spoof yontemiyle yukledigimizde apps hesabimizda gorunuyomu???yani sonradan tekrar yuklemek istesek yine spoof mu yapmak zorundayiz...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skaptan kardesim...!!!bu parali uygulamalari spoof yontemiyle yukledigimizde apps hesabimizda gorunuyomu???yani sonradan tekrar yuklemek istesek yine spoof mu yapmak zorundayiz...

evet aynen öyle kardeşim indirme listende görünmez yeniden spoof yapman lazım

----------Eklendi @ 14:58:45 ---------- Yazıldı @ 14:56:47 ----------

arkadaşlar işlemleri yanlış yapıyorsunuz olmuyor sorunsuz kullanıyorum hergünde spoof yapıyorum hatta sonradan şüpheye düştüm sistemimden kople kaldırdım aynen tekrar uyguladım uygulama çalışıyor kolay gelsin yazılanlar gayet acıktır farklı bi uygulama gerektirmez

iyiy forumlar :)

veletifo

Üye
skapta sen hangi isletim sistemini kullaniyorsun??

----------Eklendi @ 14:11:30 ---------- Yazıldı @ 14:07:30 ----------

arkadasim sen sorunsuz yapiyorsundur bu cok guzel ama biz yapamiyoruz.tesekkurler bilgilerini paylasiyorsun tek sorun biz kiesversion.txt dosyasini bulamiyoruz.ben windows7 kullaniyorum ve program kendini otomatikmem programx86 klasorune atiyor ,dedigini de yaptim program files icine attim ve yukleme yaparken 50den fazla dll dosyasi verdi ve programi tam kurmadi.butun oyunlari spooflamana sevindim ama hepimiz bu sorunu asalim diye ugrasiyoruz.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skapta sen hangi isletim sistemini kullaniyorsun??

----------Eklendi @ 14:11:30 ---------- Yazıldı @ 14:07:30 ----------

arkadasim sen sorunsuz yapiyorsundur bu cok guzel ama biz yapamiyoruz.tesekkurler bilgilerini paylasiyorsun tek sorun biz kiesversion.txt dosyasini bulamiyoruz.ben windows7 kullaniyorum ve program kendini otomatikmem programx86 klasorune atiyor ,dedigini de yaptim program files icine attim ve yukleme yaparken 50den fazla dll dosyasi verdi ve programi tam kurmadi.butun oyunlari spooflamana sevindim ama hepimiz bu sorunu asalim diye ugrasiyoruz.

arkadaşım zaten bak kendi ağzınla söylüyorsun sorunu win 7 kullanman bişeyi değiştirmez kiesversiyon dosyası yoksa kendin bitane txt dosyası aç adını KiesVersion yap sonra içini aç ve bunu yz 2.0.3.11082_152_2 sonra kaydet ve C:\Program Files\Samsung\Kies buraya yapıştır yada senin pc de nereye kuruyorsa oraya yap olay bu
son olarakta bunu yap Şimdide "C:\Program Files\Samsung\Kies\Plugins\AStore" klasörüne girin ve "AStorePlugin.xml" dosyasını notepad ile açın. <PluginVersion>1.0.0.1</PluginVersion> kısmını <PluginVersion>2.0.0.1</PluginVersion> olarak değiştirin ve kaydedin.

iyi forumlar :)

ore_nore

Üye
arkadaşlar dikkat edin lütfen benim tel wave 2 tli pcye bağlıyorum kies teli görüyor ama samsung app görmüyor çok saçma ama öyle.kieste telin yazılım sürümünü felan her şeyi görebiliyorum ama mağazaya girdiğimde bağlı tel yok diyor bir cevap bekliyorum çok acil

ore_nore

Üye
yok mu ilgilenecek biri bu sorun bir beni mi buldu aslan gibi tel yatıyor ya :(

sahinsah52

Üye
Ben kies programını çalıştırıyorum, app'e tıklayınca program donuyor ve bir daha çalışmıyor. Her seferinde aynı sorun. Programı kaldırıp tekrar kuruyorum mecburen. Yine aynı sorun.

namre12

namre12

Üye
kies a-store calistiralamadi diyor

normal spoofsuz kiesi sitesimden indiriyorum hicbir sorun yok bu nedenle spof yapamiyorum sabah eve gidince bu yontemi deneyecegim

tesekkurler

----------Eklendi @ 21:55:18 ---------- Yazıldı @ 21:47:51 ----------

arkadaslar bisey soracagım filesonik hotfile rapshare gibi sitelerden cep ile birsey indiremiyorum
wawe 525 kendi browseri desteklemeyen icerik diyor opera ucbrpwser vb java programlar denedim onlarda secron indiririken saniye sayıyor o hic hareket etmiyor rapshare filan oylece bekliyor bildiginiz bir yontem varmi

bu tur sitelerden cebe downland yapmak icin
iyi aksamlar

mertcaney

Üye
Merhaba skaptan ben diğer bir başlık notundada soru sormuştum son güncelleme yaptıktan sonra samsgun apps kısmında yeni samsung apps plug-ins güncellemesi istedi yaptıktan sonra donuyor demiştim bu yaptığın spoof yolunu harfi harfine yaptım önce samsung kiesi ve regedit ayarlarında kiesle alakalı ne varsa kaldırdım sürücüler dahil. bu verdiğin sürümü yükledim yukarda verdiğin note pad hepsini yaptım değiştirdim açınca en son güncellemeyi istedi samsung apps giriyorum son güncelleme var Tamam butonu var basıyorum güncellemede yapmıyor.. diğer sorun aynı yani bu versionu kaldırsam en son versionu yüklesem bu sefer son güncelleme olarak samsung apps plug-ins isticem yapınca yeniden açılan program donuyor.. ne kötü bir sorun oldu ya.. senin bu son paylaşımında dedim artık güncelleme istemez version değişikliğini el ile yapınca ama yine istedi.. xp artık sorunmu oldu nedir win 7 ye mi geçsem hiçte istemiyorum ya xp daha güzel.

----------Eklendi @ 22:20:04 ---------- Yazıldı @ 22:09:46 ----------

Şöyle bir tahminim var ne kadar doğru bilemem bu samsung apps- plug ins güncellemesi o kadar sıktıki canımı forumlarda regeditle kiesle ilgili herşeyi silin tekrar orjinaş cd den kurun diyince bende regedit de herşeyi silerken acaba kies update güncellemeleride sildim ki bir çok kayıt anahtarı vardı böyle bu versionda güncelleme istiyor son güncelleme yap diyorum kies açık iken yapmıyor güncellemede problem var samsung apps sitesinden son version indirip kuruyorum bu sefer kies içinde samsung apps kısmınıa girince plug-ins güncellemesi var diyor onuda yapınca herşey orda bitiyor artık donuyor kalıyor öyle cihazı görüyor fakat apps kısmına girince program ext oluyor valla sıkıldım yani adam gibi bir program yapsalar. samsunga şikayette bulundum yok driver hatalarına kontrol et yok kies programında sağ tıkla hedef bul diyor.. saçma sapan ben apps sorun diyorum alakasız cevaplar veriyorlar...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba skaptan ben diğer bir başlık notundada soru sormuştum son güncelleme yaptıktan sonra samsgun apps kısmında yeni samsung apps plug-ins güncellemesi istedi yaptıktan sonra donuyor demiştim bu yaptığın spoof yolunu harfi harfine yaptım önce samsung kiesi ve regedit ayarlarında kiesle alakalı ne varsa kaldırdım sürücüler dahil. bu verdiğin sürümü yükledim yukarda verdiğin note pad hepsini yaptım değiştirdim açınca en son güncellemeyi istedi samsung apps giriyorum son güncelleme var Tamam butonu var basıyorum güncellemede yapmıyor.. diğer sorun aynı yani bu versionu kaldırsam en son versionu yüklesem bu sefer son güncelleme olarak samsung apps plug-ins isticem yapınca yeniden açılan program donuyor.. ne kötü bir sorun oldu ya.. senin bu son paylaşımında dedim artık güncelleme istemez version değişikliğini el ile yapınca ama yine istedi.. xp artık sorunmu oldu nedir win 7 ye mi geçsem hiçte istemiyorum ya xp daha güzel.

----------Eklendi @ 22:20:04 ---------- Yazıldı @ 22:09:46 ----------

Şöyle bir tahminim var ne kadar doğru bilemem bu samsung apps- plug ins güncellemesi o kadar sıktıki canımı forumlarda regeditle kiesle ilgili herşeyi silin tekrar orjinaş cd den kurun diyince bende regedit de herşeyi silerken acaba kies update güncellemeleride sildim ki bir çok kayıt anahtarı vardı böyle bu versionda güncelleme istiyor son güncelleme yap diyorum kies açık iken yapmıyor güncellemede problem var samsung apps sitesinden son version indirip kuruyorum bu sefer kies içinde samsung apps kısmınıa girince plug-ins güncellemesi var diyor onuda yapınca herşey orda bitiyor artık donuyor kalıyor öyle cihazı görüyor fakat apps kısmına girince program ext oluyor valla sıkıldım yani adam gibi bir program yapsalar. samsunga şikayette bulundum yok driver hatalarına kontrol et yok kies programında sağ tıkla hedef bul diyor.. saçma sapan ben apps sorun diyorum alakasız cevaplar veriyorlar...

http://www.maxicep.com/bada-os-gene...gedit-felan-yok-txt-dosyalari-yok-558355.html BU İŞİNİ GÖRECEKTİR KİESTEKİ SORUNLAR İSE BADA 2 PLATFORMU İÇİN TASARLANDIGINDAN ŞU ANDA BU SIKINTILAR MEVCUT SENE SONUNDA SIKINTI KALMAYACAKTIR

mertcaney

Üye
;;aralardaki 4 rakamlarını silin sonra kopy edin adres çubuğuna yapıştırın reklam oluyor diye ayırmak zorunda kaldım :) karşıklıklı birbirimize iyilik yapalım :) buldum 300 yakın spoflanabilir uygulama var belki biliyorsunuz bilmeyenler içinde yardımcı olmuş olayım valla eğer yasaksa link vermek falan kuralları okumadım özür dilerim.. şimdiden filesonic ten indiliyormuş bu arada orda uyarıda veriyor paylaşan kişi acaba sınırsız indirme yolunu bilen varmı her seferinde dns değişmeden modem kapatıp açmadan program veya bir yolunu bilen varsa paylaşsın bu hotfile falan gerçi filesonic için bana o lazım.. herseferinde her uygulama için internet seçeneklerinden geçmişi sil yarım saat falan bekle yeni uygulama öyle indir iyi olmuyorda :) kolay gelsin arkadaşlar iyi spoff yapmalar.. orda yakında Ndrive 2011 de paylaşılacakmış öyle yazıyordu... güzel paylaşım bence bir bakın... derim..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
;;aralardaki 4 rakamlarını silin sonra kopy edin adres çubuğuna yapıştırın reklam oluyor diye ayırmak zorunda kaldım :) karşıklıklı birbirimize iyilik yapalım :) buldum 300 yakın spoflanabilir uygulama var belki biliyorsunuz bilmeyenler içinde yardımcı olmuş olayım valla eğer yasaksa link vermek falan kuralları okumadım özür dilerim.. şimdiden filesonic ten indiliyormuş bu arada orda uyarıda veriyor paylaşan kişi acaba sınırsız indirme yolunu bilen varmı her seferinde dns değişmeden modem kapatıp açmadan program veya bir yolunu bilen varsa paylaşsın bu hotfile falan gerçi filesonic için bana o lazım.. herseferinde her uygulama için internet seçeneklerinden geçmişi sil yarım saat falan bekle yeni uygulama öyle indir iyi olmuyorda :) kolay gelsin arkadaşlar iyi spoff yapmalar.. orda yakında Ndrive 2011 de paylaşılacakmış öyle yazıyordu... güzel paylaşım bence bir bakın... derim..

arkadaşım bu konu zaten açıldı bada türkiye değil maxicep tede var bunlar

mertcaney

Üye
ben görmedimde belki bilmeyenler için dedim varsa ellerinize sağlık o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt