Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabistandan telefon önerisi istiyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fntked
Üye
Konu Sahibi
Arabistandan telefon önerisi istiyorum.
Annemler Hac için S.Arabistana gidecek. Annem kendi için telefon alacak. Nokia olsun istiyoruz. Fiyatı en fazla 500, annemin kullanabileceği telefon önerilerinizi bekliyorum.
Bildiğiniz güvenilir teknoloji mağazaları var mı orada, orjinal alalım.
Kingmortall
Üye
ne bilelim kardeşim arabistandamı oturuyoruz ama vardır
fntked
Üye
Konu Sahibi
gidip ,alıp ,kullanıp , memnun kalan var mı diye soruyorum zaten. ve orjinalliğini ayırt etme yolu var mı ?
coacoa
Üye
ne arabistanı kardes orda fiyatlar cok ucuzsa ordan almak mantıklı ama 3-5 kurus fark varsa illada nokia istiyorum dersen c6-01 falan al o paraya alırsın burdan
ne arabistanı kardes orda fiyatlar cok ucuzsa ordan almak mantıklı ama 3-5 kurus fark varsa illada nokia istiyorum dersen c6-01 falan al o paraya alırsın burdan
bana N8 geçen sene 550 dolara gelmişti. bizde zaten az fark olursa burdan alırız.
bolamanle
Üye
n8 750lira
Ocean258
Üye
hocam valla symbian mı alırsın android mi bılmıyorum kı ben android tavsıye ederım.. ama onuda gectım bence burdan al 3,5 kurus az vereceksın dıye nerden gellıgı ne oldugu bellı olmayan telefonlara para verme derım ben..
hocam valla symbian mı alırsın android mi bılmıyorum kı ben android tavsıye ederım.. ama onuda gectım bence burdan al 3,5 kurus az vereceksın dıye nerden gellıgı ne oldugu bellı olmayan telefonlara para verme derım ben..