C6-01 yüklenemedi hatası!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akçatlı

akçatlı

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 yüklenemedi hatası!!!!
C6-01 de nokia drop, nokia play to gibi bazı programları ve bazı oyunları yüklerken yüklenemdi diyor. yükleme tamamlandı diyor. uygulama lara giriyorum orada bulamıyorum uygulama yöneticisindede yok. telefon mı sorun var yok yazılım olarak mı bişey yapmak gerekiyor?

uater

uater

Üye
krdesım oncelıkle telefona yeni bir simkart tak ve uygulamaları yukle hata verdıkce hepsını bir klasore topla (yukleme dosyalarını) sonra menude gorukmeyenlerı uygulama yonetıcısınden sıl sonra telefona restart cek bendede c7 vardı aynı seyler oluyordu yaptım artık olmuyor

syildirimmm

Üye
ingilizce yap dili öyle dene birde

akçatlı

akçatlı

Üye
    Konu Sahibi
krdesım oncelıkle telefona yeni bir simkart tak ve uygulamaları yukle hata verdıkce hepsını bir klasore topla (yukleme dosyalarını) sonra menude gorukmeyenlerı uygulama yonetıcısınden sıl sonra telefona restart cek bendede c7 vardı aynı seyler oluyordu yaptım artık olmuyor

simkartla alakası yok kardeş olsa bile uygulama yöneticisinde gözükmüyor :(

----------Eklendi @ 14:15:06 ---------- Yazıldı @ 14:13:39 ----------

ingilizce yap dili öyle dene birde

denedim olmuyor ingilizce yapın ca yükleme aşamasına bile başlmadan unable to intall diyor.

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
en güzel iş telefonda hangi yazılımı kyllanıyorsan onu yeniden yükle sana dil sorduğunda ingilizce yap qt uygulamaları sorunsuz yükleniyor.ben anna 24.01 kullanıyorum dil ingilizce...

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Dostum bunun tek çözümü telefonu ingilizceye almtakır .bende c601 kullanıyorum .böyle kurdum o programları . :) olmazsa teli pc ye bağla annayı tekrar kur . Eksik dosya olabilir . Qt dosyaları tam mı ona bak ..

hzl0106

Üye
bencede tek yolu ingilizce yapmak çünkü ben bizzat dendim oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt