nokia n73 mü blackberry curve 8520 mi hangisi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
nokia n73 mü blackberry curve 8520 mi hangisi daha iyi
nokia n73 mü blackberry curve 8520 mi hangisi daha iyi özellik ve dayanaklılık bakımından

61semih

61semih

Üye
n73 cok yavaş ve cok kasıyor bende kullanmıstım kamerası dısında bır ozellıgı yok bence,sımdı dusunuyorumda o telefona nasıl dayandım ben
blackberry tercıhı daha ıyı olur

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
blacberrinn ne özelliği var

Symbianist

Symbianist

Üye
n73'ün devri bitti artık. ram çok düşük. sinir edebilir. bir de oyun falan oynayan veya nete giren için joystik ayrı bir dert.

brk38

brk38

Üye
tabikide blackberry:oke:

phasan

phasan

Üye
n73 eskıde kaldı ya

y n s c n

y n s c n

Üye
İkisininde malzeme kalitesi kötü, n73 mazi oldu almak hata olur. 8520'de bi özellik yok oyuncak gibi :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tabiki blackberry n73 kaldımı artık ya

acıverici95

acıverici95

Üye
Arkadaşım ben de bir N73 kullanıcısıyım. diğer kardeşlerime saygı gösteriyorum fakat N73 kadar iyi bir telefon görmedim ben. hadi eskidi falan ama kamerası ve (wireless hariç) neredeyse tüm özellikleri yeni çıkan telefonlarla kapışabilir yetenekte. alırsan n73 al. ha bu arada yavaşlığına gelelim. ben ilk aldığımda n73 üme 2gblık bir hafıza kartı takmıştım. taktığım gibi cihaz yavaşladı. rehbere bile rahatça giremiyordum. ama hatırlatmam gerekirse bu n73 işletim sistemine sahip bir telefon. tek bir formata bakıyor. sonra zaten görüp görebileceğin en hızlı telefonlardan biri oluğ çıkıyor karşına. al sen n73ü gerisini zaten bu sitenin forumlarından öğrenirsin. n73 hakkında çok fazla teknik destek var. eğer aldıysan blackberry i geçmiş olsun derim şimdiden. ZARARDASIN!!!

----------Eklendi @ 02:27:15 ---------- Yazıldı @ 02:23:39 ----------

Ha bu arada n73 çok sağlam bir telefon. alıcaksan asla Musıc Edıtıon versiyonunu alma. o daha az dayanıklı. benimkisi ilk versiyonu. suya falan düşürdüm 1. kattan düştü hiç birşey olmadı...

HakaN-06

HakaN-06

Üye
2sinide alma derim. Blackberynin sadece adı var ve 8520 modeli çok boş telefon. Tabiri caizse oyuncak niyetine alınır. Malzeme kalitesi desen plastikten yapılmış gibi elime aldım tuşlara basıyorum takur tukur ediyor.Sanki biraz bastırsan dağılacak gibi duruşu var.. Birde banamı denk geldi bilmem joystik tuşu 1 kere sağa kaydırınca 2 kere gidiyordu..

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Blackberry derim Nokia N70 ten sonra kullandığım en kullanışlı ve en sorunsuz telefon. Blackberry iş adamlarına yönelik cihazlar ve o kesimi memnun edecek özellikte cihazlar üretiyor oyuncak niyetine alınır ne demek ? Hiç BB kullanmadıkları belli oluyor. BB al pişman olmazsın. Hele ki N73 le kıyaslanmaz bile.

y n s c n

y n s c n

Üye
Blackberry derim Nokia N70 ten sonra kullandığım en kullanışlı ve en sorunsuz telefon. Blackberry iş adamlarına yönelik cihazlar ve o kesimi memnun edecek özellikte cihazlar üretiyor oyuncak niyetine alınır ne demek ? Hiç BB kullanmadıkları belli oluyor. BB al pişman olmazsın. Hele ki N73 le kıyaslanmaz bile.

Elimde bi tane 8520 var hocam ve malzeme kalitesi 0, tamamen plastik o yüzden oyuncak gibi dedim. Benim şahsi görüşüm bu.. İstersen satabilirim :hmmm

mekesmece

Üye
blackbery nin hiç bir modelinde görüntülü konuşma özelliği yoktur, nokia da n70 ve sonraki tüm modellerde bu özellik var
:hmmm

trecool

trecool

Üye
yaw n73 te wifi bile yok ama bb 8520 de alınmaz

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Blackberry Almaya Niyetin varsa En aaz 9300 la basla derim.
Temiz Kutulu Garantili 500tl bulabilirsin. Sıfır 750 tl olmalı.
Veya Maksat klavyeli bir tel ise
Nokia E5:540 tl veya
Samsung Galaxy Pro 600tl olabilir.
Galaxy pro da Ekran dokunmatik altta klavye var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt