CoD: Modern Warfare 3ten müthiş görseller

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
CoD: Modern Warfare 3ten müthiş görseller
[h=2]FPS oyuncularının heyecanla beklediği Call of Duty: ModernWarfare 3 için yeni ekrangörüntüleri yayınlandı.[/h]
Oyunun grafiklerini gözler önüne seren görsellere mutlaka göz atın!

PC, PS3 ve X360 için son derece başarılı görsellerle hazırlanan Call of Duty: Modern Warfare 3, 8 Kasımda oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Serinin yeni yapımı, her zamanki gibi yılın en iyiFPS’si olmaya aday! Yayınlanan yeni görselleri bu iddiayı doğrular nitelikte.

ŞİMDİ SİZLERE BİRKAÇ GÖRSEL PAYLAŞAYIM.

• Beğen
Tepkiler: Usta Şirin, India ve sulo_71

fullwar

fullwar

Üye
Konu için teşekkürler. Oyunun grafikleri MW2 ile neredeyse aynı. MW2'nin grafikleride zaten yeterince iyiydi. Zaten IW hiçbir oyununda aşmıs grafikler kullanmaz. Sistemleri zorlamayan, düşük sistemlerdede iyi performans veren oyunlar yapar. Gerçek grafik için BF daha mantıklı ama BF'ninde düşük sistemlerde çalışması çok zor. Çıksınlarda Soap ve Price gene neler karıştırıyor biz ona bakalım.

• Beğen
Tepkiler: India
viktoreznov

viktoreznov

Üye
şu m4a1 den bıktım artık :) her bölümde aynı silah bu ne ya :) grafikler bf kadar olmasa de iddialı görünüyor.

India

India

Üye
1 ay kaldı bakalım nasıl birşeymiş

herifz

Üye
harika grafikler güzel gerçekten

Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
süpermiş ya benim için iyi oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Burak
viktoreznov

viktoreznov

Üye

yine mi şu jaggernaut'lar offff :d:

fullwar

fullwar

Üye
BF3 LE aldım hadi hayırlısı. İlk defa MW serisinden önce BF alıyorum. Price'la Soap az daha beklesin.

India

India

Üye
Hep price diyoruz da foley,ramirez,dunn ne halde acaba :)

Burak

Üye
    Konu Sahibi
bence tek bir karakteri oynasak daha iyi.

ondan ona ondan ona geçmek hiç iyi değil

viktoreznov

viktoreznov

Üye
CoD 2'deki sgt. randall'ı hatırlayanınız var mı :)

• Beğen
Tepkiler: India
viktoreznov

viktoreznov

Üye
Sen ilk oyundaki Cpt. Foley'i hatırlıyormusun?
hatırlamıyorum çünkü ilk oyunu oynamadım :D

----------Eklendi @ 18:02:14 ---------- Yazıldı @ 18:00:47 ----------

bir de cod 2'de mcgreagor vardı price'ın yaveri :)

fullwar

fullwar

Üye
hatırlamıyorum çünkü ilk oyunu oynamadım :D
İşte oynamadığın o oyundada Price var. Cpt. Price o oyunda ingilizlerin bordo berelilerinin komutanı ve Pegasus operasyonu dahil oyunda çok zor görevleri gerçekleştirdik. Fakat yaptığımız bir gemi görevinde mefta oldu. COD4'tede yer alması çok sürprizdi.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
İşte oynamadığın o oyundada Price var. Cpt. Price o oyunda ingilizlerin bordo berelilerinin komutanı ve Pegasus operasyonu dahil oyunda çok zor görevleri gerçekleştirdik. Fakat yaptığımız bir gemi görevinde mefta oldu. COD4'tede yer alması çok sürprizdi.
saol bilgi için :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt