Avea 3g ile internete giremiyorum??

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Avea 3g ile internete giremiyorum??
Arkadaslar gecen ay numarami vodafone'dan avea'ya taşıdım. 19 tl'lik genç paketi kullanıyorum. yalnız avea 3g abonesi oldum 3g şebekesi ful çekmesine rağmen internete baglanmiyor 3g.yi kapatıp 2g.yiaktif edince tüm sitelere rahatlıkla girebiliyorum. bayiye sordum senin tel bozuk dediler halbuki vodafone'da hep 3g ile nete giriyordum hic sorun yoktu. sebebini bilen varsa yazarsa cok sevinirim. şimdiden tskler.
bu arada telim samsung s8000 jet

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bölgenizde avea nın 3G 'sinden bağlanan var mı ? Avea 'nın 3G baz istasyonundan kaynaklanan birşey olabilir.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Bölgenizde avea nın 3G 'sinden bağlanan var mı ? Avea 'nın 3G baz istasyonundan kaynaklanan birşey olabilir.
Sorun da orda iste bizim burada özellikle arkadaş çevresinde avea kullanan yok.Bayiye sorunca onlar da toz kondurmuyor şebekelerine, ben de arada kaldım.Ama bu da bir gerçek avea 2G hızı vodafone 2G hızından kat kat iyi hatta 3G'sine kafa tutuyor bile diyebilirim ama gel gör ki 3G'li telim var ama 3G'yi kullanamiyorum :(

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sorun da orda iste bizim burada özellikle arkadaş çevresinde avea kullanan yok.Bayiye sorunca onlar da toz kondurmuyor şebekelerine, ben de arada kaldım.Ama bu da bir gerçek avea 2G hızı vodafone 2G hızından kat kat iyi hatta 3G'sine kafa tutuyor bile diyebilirim ama gel gör ki 3G'li telim var ama 3G'yi kullanamiyorum :(

2G konusunda sana katılıyorum Avea'nın ki daha iyi diyebilirim (Bölgeye göre değişir) ama 3G konusunda Avea ile Vodafone kıyaslanamaz. Yani Avea 3G yi çoğu yerde göremezsin ondan dolayı. Bana kalırsa 3G kullanmana gerek yok telefonda bağlanıyorsan normal bağlantı hızın yetecektir (Video izlemiyorsan) ama 3G şarjından çok yer ondan normal bağlantın daha avantajlı bence : )

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
2G konusunda sana katılıyorum Avea'nın ki daha iyi diyebilirim (Bölgeye göre değişir) ama 3G konusunda Avea ile Vodafone kıyaslanamaz. Yani Avea 3G yi çoğu yerde göremezsin ondan dolayı. Bana kalırsa 3G kullanmana gerek yok telefonda bağlanıyorsan normal bağlantı hızın yetecektir (Video izlemiyorsan) ama 3G şarjından çok yer ondan normal bağlantın daha avantajlı bence : )
haklısın sana katılıyorum çünkü Vodafone 3G 1 numara.. dediğin gibi yapacam 2G ile nete girmeye devam gerçi 3g ye göre biraz yavas ama iş görüyor zaten 3G bizim için internet demek yoksa görüntülü konuşma işimiz değil.
herşey için teşekkürler :)