C7 anna 024.001 özel efektli hackli yazılım.

Sponsorlu Bağlantılar

Jerkez38

Jerkez38

Üye
@Jerkez38 , kardeş ben telefon hafızasına attım anna_effect klasörünü ve yeniden başlattım olmadı. Ama baktım şimdi tlfn hafızasının içinde Data içerisinde effect klasörü yok. Onun içine mi atıcaktık yoksa ?
kardeş bu sistemimi yükledin. Yüklediysen telefon hafızasında effeck klasöru olmalı ona atacaksın

Montagues Romeo

Montagues Romeo

Üye
Ya aslında ben gece yatmadan i yazılım güncellemesi yapmak istedim. Sabah kalktığımda "024.001" diye bir sürüme yükseltilmişti. Araştırdım işte Anna imiş. Birde Bella varmış. Sonra bu Anna yı araştırırken forumumunuza ve sizin konunuza rastladım. Özel bir yükleme yapmadım yani, peki tlfunun yaptığı yükleme yetmiyor mu effect için ?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Ya aslında ben gece yatmadan i yazılım güncellemesi yapmak istedim. Sabah kalktığımda "024.001" diye bir sürüme yükseltilmişti. Araştırdım işte Anna imiş. Birde Bella varmış. Sonra bu Anna yı araştırırken forumumunuza ve sizin konunuza rastladım. Özel bir yükleme yapmadım yani, peki tlfunun yaptığı yükleme yetmiyor mu effect için ?
yok hayır bu efektler orjinal annaya uymaz zaten orjinal biraz sorunlu bu yüzden bu sürümü yüklemeni tavsiye ederim pişman olmazsın emin ol

Montagues Romeo

Montagues Romeo

Üye
yok hayır bu efektler orjinal annaya uymaz zaten orjinal biraz sorunlu bu yüzden bu sürümü yüklemeni tavsiye ederim pişman olmazsın emin ol

Peki bunu nasıl yükleyecez, pek bi açıklama göremedim ? Orginalı kendiliğinden yüklenmişti. Bi yardımcı olursanız lütfen..

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Peki bunu nasıl yükleyecez, pek bi açıklama göremedim ? Orginalı kendiliğinden yüklenmişti. Bi yardımcı olursanız lütfen..
bana özelde msn yolla saat 14 30da pcye gelicem ozaman daha detaylı anlatırım

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
başta hard format atıyosun tel açılınca karşina ovi kayıt falan çıkıyo o işlemleri yaptıktan sonra depo hafızayı biçimlendiriyosun ve yüklüyosun :)----------Eklendi @ 01:10:43 ---------- Yazıldı @ 00:55:51 ----------biraz önce çektiğim video[video=youtube;LbLri-4a0sg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LbLri-4a0sg[/video]efektin linki
Ana ekranda en alttaki kısayollar bu CFW nin içinde mi yoksa programla mı yaptın? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
s.a arkadaşlar yazılımı yükleyenler buraya yazsın.

mesut1979

Üye
s.a arkadaşlar yazılımı yükleyenler buraya yazsın.
slm,yazilimi ben dün gece yükledim suana kadar gayet memnunum seri ve akici herhangi bir hata veya reset atma olmadi sarji dün gece 2de doldurdum bugünde 2-3 saat ugrasdim programlari yükleme ayarlar gibi suan yüzde 50 den fazla akküsü dolu sabaha kadarda telefon acikti.

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
klavye çeşitleri 1.ci mesaja eklenmiştir.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
C7'ciler için güzel haber,belleye kadar idare eder en azından :oke: :naughty:

efendisiz85

Üye
Kardes bende bi sıkıntı var yükledikten sonra telefonun ekranını yan çevirince telefon donuyor emin olmak için iki kere yükledim format da attım ama yine aynı bi değişiklik yok dikey ekranda kullanıyorum ama yatay ekranda ekran donuyor

yasincik

Üye
ben yükledim gayet güzel ve akıcı yalnız bi sorun var yükledikten sonra günceleme istedi ovi den bende güncelledim tekrar eski haline yani hacksiz annaya döndü birde oviye bağlanırken garanti için bir sorun çıkarmı nokia bunu görüpte garantimi devre dışı bırakabilirmi.

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
ben yükledim gayet güzel ve akıcı yalnız bi sorun var yükledikten sonra günceleme istedi ovi den bende güncelledim tekrar eski haline yani hacksiz annaya döndü birde oviye bağlanırken garanti için bir sorun çıkarmı nokia bunu görüpte garantimi devre dışı bırakabilirmi.

kardeş güncellemeyi oviden yapmayacaktın. güncellemeyi telefonun internetindan yada wireless ile yapacaktın. bu sürüm oviye ait değil silip tekrar yüklemeni tavsiye ederim.

oviye istediğin gibi bağlanırsın hiçbir şekilde senin garantini devre dışı yapamazlar.

mmb7982

mmb7982

Üye
peki telefon hafızasında effect klasöru varmı

effects klasörü yok(tu).sabredemedim senin verdiğin versiyonu yükledim kardeş.ama gel gelelim deli gibi şarj yiyor bu.daha önce 24.001 2 kere yüklemiştim (hackli).ve hiç birinde bu kadar şarj sorunum olmadı inan bi görsen resmen sömürüyo bataryayı.bugün 2 kez şarj etmek zorunda kaldım.emeğine sağlık ama sanırım eski kullandığım hacli annaya dönücem başa çıkılmaz bununla.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
effects klasörü yok(tu).sabredemedim senin verdiğin versiyonu yükledim kardeş.ama gel gelelim deli gibi şarj yiyor bu.daha önce 24.001 2 kere yüklemiştim (hackli).ve hiç birinde bu kadar şarj sorunum olmadı inan bi görsen resmen sömürüyo bataryayı.bugün 2 kez şarj etmek zorunda kaldım.emeğine sağlık ama sanırım eski kullandığım hacli annaya dönücem başa çıkılmaz bununla.

kardeş şu verdiğim yöntemi uygula daha sonra nfc yide kapat şuan çok memnunum şarj sürem eski haline döndü

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-sarj-ve-reset-sorununa-care-buldum-etkili-550590.html

Üst Alt