android hakkında bilgisi olacak biri lazım içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byeblade

Üye
    Konu Sahibi
android hakkında bilgisi olacak biri lazım içeri
arkadaşlar selam sorunum gameloft oyunlarının wifi istemesi wifi yi hiç bir yerde bulamıyorum o yüzden 3g yi wifi gibi gösterip order and chaos onlinenin dosyalarını kabul ettirmem lazım bunun bir yolu var mıdır ? acil yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Necmati

Necmati

Üye
size oyunu yüklemenin daha kolay yolunu desem . wifi yerine Oyunu hafıza kart dosyasını alıp direk açın.

• Beğen
Tepkiler: serif55
Şehriyar

Şehriyar

Üye
size oyunu yüklemenin daha kolay yolunu desem . wifi yerine Oyunu hafıza kart dosyasını alıp direk açın.
direk acilmiyor ki check etmek istiyor oyun dosyalari bunun icinde wi fi baglantisi istiyor arkadasta bunun icin 3g yi wi fi olarak gostermek istemis ama boyle bir cozum yok malesef.. bende dusundum ama bulamadm.. eger internetini pc de kullanabilecegin bir telefonun varsa fazladan hattini ona tak pc ye bagla internete baglan sonra o interneti wi fi olarak paylastir anca oyle yapabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Necmati
serif55

serif55

Üye
Aslında bir çözüm yolu var arkadaşlar da hiç denemedim daha doğrusu deneme gereği duymadım, belki biliyorsunuzdur htc telefonlarda internetinizi paylaşabilme imkanı dahili olarak sunuluyor. Sorunu olan arkadaş kendi hattını eğer böyle bir telefon bulup yada bu özelliği olan başka bir telefon bulup takarsa dediğim olaya gelmiş olucaklar.

Yani kısacası interneti olan hattı wireless tan internetini paylaşabilen başka bir telefona takıp kendi telefonundanda bu internete wireless üzerinden ulaşmasını sağlayacaktır. Denemek gerekir büyük ihtimalle sorun çözülecektir. ;)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Git bir cafeye otur wifi sifresini iste baglan check ettir oyna

byeblade

Üye
    Konu Sahibi
daha kreatif bir yöntem arıyorum :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
başka bir yöntem yokki kardeş

mancukya

Üye
Arkadasim sana söylenmis hala alternatif diyorsun Sd dosyalarini karta attir 3g yada herhangi bir wifiden check yapsada en fazla 10 kb ila 3 4 mb arasi yükleme yapacaktir check islemi.

Diger yöntemde Tethering yapicak zaten belirtilmis Android ayarlardan kabloyla bagliyorsun pcnin internet baglantisini kullaniyorsun yada teldeki baglantiyi kullanmaimkanida var
Yani ya teli Wifi modem haline getiriyorsun yada tan tersine pcdeki baglantiyi usb kablosu ile wifi haline getiriyorsun

serif55

serif55

Üye
Hani güzel bi laf vardırya " buldun arıosun " diye uyuyo biraz dostum başka seçenek yok zaten daha ne kreatifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...