C7 anna 024.001 özel efektli hackli yazılım.

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi

ben ve 30 kişi nin şu anda kullanmış olduğu hack yazılımıdır.

Yapılan Modifiyeler:

Türkçe ve İngilizce 4x11 klavye eklendi
Tarayıcı önbelleği E: sürücüsüne alındı
Kamera sesini kapatma seçeneği eklendi
İşlem kaydı süresi elle ayarlanabilir
Galeri klasör yaması eklendi (E,F:\Images E,F:\Images)
Müzikçalar klasör yaması eklendi (E,F:\Music E,F:\Sounds)
Java izinleri düzenlemesi eklendi.
Açılışta SMS gönderme kapatıldı
Ekran döndürme hızı düzenlemesi eklendi
Kinetik kaydırma modu eklendi (Ancelad Gravity Speed)
Ekolayzır düzenlenebiliyor (Birçok önyüklü ekolayzır ayarı)
Flat/Speech/Enhance/Treble booster/Bass & Treble/ZigZag/Half-V/-V/Half-A/-A
Tarayıcıyı yeniden başlattıktan sonra indirmeler kaldığı yerden devam edebiliyor
Arama sırasında çıkan not (Etkin aktarmalar / Active Diverts) kaldırıldı
Kamera video çekiminde 30 FPS ve 256000 kbps modu uygulandı
Fotoğraf çekmede kalite %90 olarak ayarlandı (Yüksek çözünürlüklerde)
Installserver yaması eklendi. Unsigned uygulamalar sorunsuz yükleniyor.
UI hızlandırma ayarları yapıldı (Max CPU kullanımı 75 den 95'e çıkarıldı, FPS 67 den 60'a düşürüldü)
SMS iletim raporu varsayılan olarak açıldı.
Bluetooth ismi RealCeday olarak değiştirildi (Değiştirilebilir)
WLAN, GPRS bilgileri artık günlük kaydında tutuluyor.
Ses kaydı stereo olarak ayarlandı
Tarayıcı yer imleri güncellendi (Sık Kullanılanlar)
Tarayıcı giriş sayfası boş olarak ayarlandı
Görüntülü görüşme framerate ayarları 5/10/15 yerine 10/15/20 olarak değiştirildi
Ovi Music programı tamamen kaldırıldı
ROMPatcher+ v3.1 Türkçe eklendi (Autostart özelliği çalışıyor)
Menülerdeki Açık uygulamaları göster seçeneği kaldırıldı
Tema efektlerini c:\data\effects\ klasörüne atarak çalıştırabilirsiniz.
Aramalara Tactile Feedback eklendi. (Karşıdaki telefonu cevaplayınca cihazınız titrer - Sadece Titreşim açıkken)
Türkçe sözlük veritabanı eklendi
Ses kaydı stereo 256000 kpbs nodu eklendi
Kamera ekstra zoom eklendi
Işık sensörü kapatıldı
Microsoft Comminicator programı kaldırıldı

NOT: alıntıdır RealCeDay arkadaşımıza vermiş olduğu emek için teşekkür ederim.

buradaki de ve menü telefona yükleyin ve menüye giriş yapın ve on deyip çıkın o kadar sonuçları buraya yazın. VOyager homepage off olacak

NOT: sadece c7 de denendi.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979, Silinen Üye 2149105, emreipekci ve 2 diğerleri

emreipekci

emreipekci

Üye
paylaşım için teşekkürler kardeş.
video koymanız mümkün mü efektleri görmemiz açısından? ve birde beğenmezsek orjinaline dönme şansımız var mı?

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
Jerkez38

Jerkez38

Üye
paylaşım için teşekkürler kardeş.
video koymanız mümkün mü efektleri görmemiz açısından? ve birde beğenmezsek orjinaline dönme şansımız var mı?

arkadaşım bu sürümü ben yükledim hatta bizzat konuyu açan hizan ( hüseyin) abim yükledi şuan maxicepteki en hızlı ve en güzel sürüm bu. hemen hemen hepsini denedim bunun kadar iyi değiller ayrıca bu sürümde effect atabiliyosunuz 2 dk da ben effect attım muazzam diyebilirim. video yükleyip koyarım bugün yarın

----------Eklendi @ 22:22:04 ---------- Yazıldı @ 22:21:13 ----------

eline sağlık hüseyin abi :oke: on numara oldu :D

emreipekci

emreipekci

Üye
arkadaşım bu sürümü ben yükledim hatta bizzat konuyu açan hizan ( hüseyin) abim yükledi şuan maxicepteki en hızlı ve en güzel sürüm bu. hemen hemen hepsini denedim bunun kadar iyi değiller ayrıca bu sürümde effect atabiliyosunuz 2 dk da ben effect attım muazzam diyebilirim. video yükleyip koyarım bugün yarın

----------Eklendi @ 22:22:04 ---------- Yazıldı @ 22:21:13 ----------

eline sağlık hüseyin abi :oke: on numara oldu :D

cevabın için sağol kardeşim. ama dediğim gibi istersek eski versiyona dönebiliyor muyuz? ve efek eklemek nasıl oluyor bilmediğim bir konu. ayrıca malum bizim c7 cilerin şarj sorunu var. gerçi benim 2 gün gidiyo ama bunda şarj durumu nasıl?
çok sordum de mi? :hmmm

Jerkez38

Jerkez38

Üye
cevabın için sağol kardeşim. ama dediğim gibi istersek eski versiyona dönebiliyor muyuz? ve efek eklemek nasıl oluyor bilmediğim bir konu. ayrıca malum bizim c7 cilerin şarj sorunu var. gerçi benim 2 gün gidiyo ama bunda şarj durumu nasıl?
çok sordum de mi? :hmmm
elimden geldiğince cevap veryim kardeş :)
istediğin zaman eski versiyona dönebiliyosun hatta ben bi ara dönmüştüm bu sürümü 3 kez yükledim sildim sebebi maxicepteki sürümleride denemekti. ve baktım en iisi bu. istediğin zaman dönebilirsin kısaca :)
efekt eklemek ise bu forumda yok ama başka bi forumda bu sürümü yapan kişi efektler paylaştı oradan istediğini seçip indiriyosun. indirdiğin sadece effect klasöründen ibaret içinde efekt dosyaları var. bu klasörü bu sürümü yükleyince telefon hafızasında çıkan effeck klasörüne atıp teli yeniden başlatıyosun ve efektler yüklenmiş oluyo ve bu efektler hızı etkilemiyor garanti verebilirim. şarj konusuna gelince bu birazda kullanmana bağlı oluyor ama eskisinden pek bi farkı göremedim bu konuda tam bi gözlemim olmadı çünki okuldan gelince direk pcye bağlayıp yeni programlar videolar atıyorum bu sırada sürekli şarj oluyor. başka soru varsa cevaplarım şimdi videosunu çekiyorum inş bu gün koyarım

emreipekci

emreipekci

Üye
peki telefonun performasında gözle görülür bir değişiklik var mı?
bir de ışık sensörü tamamen mi devre dışı? yani telefonu kulağımıza götürünce ışık kapanıyo değil mi?

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
peki telefonun performasında gözle görülür bir değişiklik var mı?bir de ışık sensörü tamamen mi devre dışı? yani telefonu kulağımıza götürünce ışık kapanıyo değil mi?
evet kardeşim gözle görülür bi hız var zaten bu sürümü güzel yapan özelliklerden biriside bu hız. Işık sensoru devre dışı evet. Ben en başta çok kızmıştım bu olaya ama sonradan bi program buldum ve bu sorun gitti. Program işık sensorumu açıyor bu program sayesinde bu sorun kalkmış oluyor.

emreipekci

emreipekci

Üye
sevgili neyzen kardeşim :d:
o zaman o programıda paylaşta bi yükleyelim bakalım bizde :D

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
tamm şu an indiriyorum şu an dostum sağol. bir de program arka planda çalışıyor değil mi? açık kalmasına gerek yok?
yok yok zaten açıp kullanıp kapatıyosun arka plandada çalışmıyor :) kapatınca ayar direk kayıtlı oluyor :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
  • Beğen
emreipekci

emreipekci

Üye
flash atarken firmware update kısmında bul dediğimde benim eski alman annasını buluyo oysaki bu indirdiğimi koydum klasörün içine???

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Products klasöründen eski sürümü sildin değilmi

emreipekci

emreipekci

Üye
evet sildim

• Beğen
emreipekci

emreipekci

Üye
başta telefona hard atıp sonrada depo hafızayı biçimledinmi.
normalde direk yenisini görmesi gerek ama biryerde bi yalnışlık yapıyoruz sanırım.

aynılarını yaptım. phonexi kaldırıp yeniden tüklemeyi deneyecem bir de

mesut1979

Üye
slm,bu sürümü kullanan arkadaslara soruyorum günesli havalarda resim cektimmiydi kamera hata veriyor mu,bide almanca dili mevcut mu,suan bendeki sürüm 22.14 bu ise 24.001 hosuma gitmesse geri dönme sansim varmi.

• Beğen

Üst Alt