Bu güne kadar söylediğiniz en büyük yalan nedir!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
çok iyi yaaa :) bende arkadaşımın silgisini çalıp arama yapılınca yutmuştum :d: geçen sordu..doğruyu söyle senmi almıştın dedi yine.Tabiki hayır dedim ve ona küstüm şimdi gönlümü almaya çalışıyor :islik

__xXx__

__xXx__

Üye
bi bayan arkadaşım murat kız arkadaşın var mi dedi var dedim o andaki ortamdan kurtulmak için ama yoktu

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
çok iyi yaaa :) bende arkadaşımın silgisini çalıp arama yapılınca yutmuştum :d: geçen sordu..doğruyu söyle senmi almıştın dedi yine.Tabiki hayır dedim ve ona küstüm şimdi gönlümü almaya çalışıyor :islik
:d: :ehe :hehe:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Simdiye kadar soyledigim en buyuk yalan suana kadar hic yalan soylemedigimdir..

• Beğen
ultrayer6

ultrayer6

Üye
takdir belgesi almam karşılığında bilgisayar alınacaktı. O sene taktir alamayacaktım. Notlarım düşüktü. Özenle 2-3 gün uğraşarak, photoshopu da işin içine katıp, internet cafede muhteşem bir takdir belgesi hazırlamıştım, renkli yazıcıya 35-50 kalın resim kağıdı yerleştirmiş, 2 kez aynı kağıda yazdırmıştım. O sene gelen teşekkür belgem ile kağıdı, şekli, imzası dahil herşeyi aynıydı, bende teşekkürü çöpe atmış, aileme taktiri götürüp ilk bilgisayarımı aldırmıştım (külüstür bir masaüstüydü). Ama şimdi o kadar pişmanım ki, keşke yapmasaydım diyorum. Keşke... Annem ve babamın sevincini görmek beni yaraladı, yalan söylüorum demek istedim, diyemedim.
Bu da böyle bir anımdır.

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
aslında hiç aşık olmadım demiştim ama aslında aşıktım

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
doktor acıyormu dedi ama ben güçlü görünmek için hayır dedim ama gözlerimden yaş gelmişti acıdan :ağlarım:

pelın_

esraya söledim bugun:)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
biliyodum yalan olduğunu :D

pelın_

kendıemde söledım bebek:)
ama yalandı gercek oldu bugun

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt