N900 negatıf propagandaya son

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
N900 negatıf propagandaya son
Bir cok yazida paylasimda telefonumuza dair surekli negatif olumsuz yazilar okumaktan daraldim. bu negatiflik ortaminda elbetteki sorumlu nokia dir bunu kimse inkar etmiyor fakat elimizdeki cihazin kiymetini gormemezlikten gelmeleri beni deli ediyor. bakiniz sorarim size n900 un neyi eksik hangi cihaz da fazla bir ozellik var n900 de olmayan.YETER ARTIK ELIMIZDEKI CIHAZIN KIYMETINI BILELIM RAHATSIZ OLAN MEMNUN OLMAYAN SATSIN AMA BURADA NEGATIF PROPAGANDA YAPMASIN

• Beğen
Tepkiler: osmanayman, saruman_me, mert_1047 ve 1 kişi daha

hsngul44

hsngul44

Üye
Arkadaşımıza canı gönülden katılıyorum

İstemeyen kullanamayan bıkan arkadaşlar lütfen artık N900 ü karalamaktan vaz geçin

Satın kurtulun kullanamıyorsunuz veya zevk alamıyorsunuz diye bu kadar negatif yorumlarınızda çok ağır..

Lütfen artık karalamaktan arkadaşın dediği gibi PROPAGANDA dan vaz geçin....

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
valla yok meego öldü yok n900ü sattım kurtuldum lafları baydı.kurtulanlar alsınlar ellerine tabletleri onlar ancak islerini görür.ipadleri ceblerine koyamazlar ama ipadden cok daha iş gören n900ü ceblerine koyarlar.n900ü kimse karalamasın.varmı n900 gibi browser sorarım?n900ü istediğim kişiselleştirebildiğim için çok mutluyum.egerki n950 çıkınca bizede güncelleme gelir gelmezsede üzülmem ben memnunum,mozilla seebird çıkana kadar n900lüyüm o kadar...

haydar006

Üye
Daha şimdi yeni telefonları karşılaştırıyordum n900 le, neredeyse hiç bir eksiği yok gibi. Hala yeni çokan bir çok telefonla-internet tabletiyle aralarında çok bi fark yoksa değerlidir, demektir. Tabi nokianın can sıkıcı vurdumduymazlığı hariç.

enolaguy

Üye
n900 kimse kusura bakmasin ama digerlerinin alayini katlar, simdi bu tarihte bu ifade nereden cikti demeyin cunku hersey en hizli en iyisi demek kadar veya abi kac megapixel demek kadar basit degildir, herseyden once eger bugun maemo destek goren bir isletim sistemi olsaydi kimse burada n900 u sorgulamiyor olurdu sahsen n900 beni bugune kadar en cok oyalayan cihaz oldu ve inanilmaz keyifli bir cihazdi acikcasi bir cep linux i tasidigimi her zaman hissederken android te bunu hic hissetmedim bilgisayar hissi ile n900 u kullanirken yine android te boyle bir hava olmadi cunku o bir cep telefonuydu ben iddia ediyorum n900 bu haliyle bile hepsinden ketyifli bir cihaz ve eger maemo devam etseydi digerleriyle kiyas bile kabul etmezdi bugun mesela whatsapp n900 de yok ama tabiiki diger olmayan tumr programlar gibi n900 un donanimi yetmedigi icin degil yazilimi olmadigi icin yok bu yuzden benim icin ne meego ne bisey maemo devam etmeli ve gelistirilmeliydi cunku ben maemonun meegodan iyi oldugunu dusunuyorum cunku meego iyi oldugu icin degil, intel ile nokia isbirligi yapacak diye gelistirilmis olan ortak bir platformun sonucu dogdu maemo eksik oldugu icin meego icat olmadi bu yuzden de meego ya da maemodan iyi denemez, akilsiz nokia diger ivir zivirlarla ugrasacagina sadece maemo ve symbian ile devam etse ve elindekileri dagitmasaydi bugun iphone u da dize getirmis olacakti

• Beğen
Tepkiler: osmanayman
osmanayman

osmanayman

Üye
Kahrolası kapitalizm işte... Nokia bu sistemin en büyük çarkı... Bize tonla para verdiriyorlar, heyecanlandırıyorlar, ardından fosssss....... N900'ün üzerine düşerler düşmesine de diğer telefonlar ne olacak... Valla kimse başka telefon almaz (Telefondan anlayanlar için)... Bu da adamların işine gelmez de o yüzden, maemo gidiyor meego geliyor, gingerbread gidiyor honeycomb geliyor... Değişen tek şey isim... Her zaman söylerim isteseler n95'lerde, 5800'da bile mükemmel işler çıkarırlar... Fakat devamı gelmiyor... Sadece heyecanlanıyoruz o kadar... Yazdıklarınıza aynen katılıyorum sadece bir iki ekleme de ben yapayım dedim; N900 gerçekten eğlenceli ve elime geçen en süper telefon... Selametle...:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
malesefki pazarlama stratejisi boyle. bir iki ozellik koyup biraz makyaj yapip yeni urun olarak piyasaya suruyorlar. isteseler su an herseyi bir telefonda toplayamazlarmi sanki kralini yaparlar ama ya sonra....? bu sektor surekli guncel bir sektor zaafimizdan faydalaniyorlar:)))

• Beğen
Tepkiler: osmanayman
osmanayman

osmanayman

Üye
malesefki pazarlama stratejisi boyle. bir iki ozellik koyup biraz makyaj yapip yeni urun olarak piyasaya suruyorlar. isteseler su an herseyi bir telefonda toplayamazlarmi sanki kralini yaparlar ama ya sonra....? bu sektor surekli guncel bir sektor zaafimizdan faydalaniyorlar:)))

Kesinlikle öyle...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt