n8 belle depolama modu sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
n8 belle depolama modu sorunu
arkadaşlar müzik çalardaki oyun seslerini kaldırmak için telefonu depolama modunda açtım sonra işimi hallettim kapadım telefonu bi baktım yüklü tüm uygulamalar gitmiş ne yapmalıyım ???

----------Eklendi @ 16:58:05 ---------- Yazıldı @ 16:53:47 ----------

uygulamalar kısmında gözüküyor ama menüde yok

----------Eklendi @ 17:10:34 ---------- Yazıldı @ 16:58:05 ----------

tamam hallettim konu kapatılabilir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Belle yüklü ve depolama modunda pc ye bağlanabiliyorsun yani,ben birtürlü depolama modunda bağlanamıyorum.sorun nedir acaba

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Belle yüklü ve depolama modunda pc ye bağlanabiliyorsun yani,ben birtürlü depolama modunda bağlanamıyorum.sorun nedir acaba

Belle yüklü ve depolama modunda sorunsuzca bilgisayara bağlanabiliyorum. Bahsettiğin sorunu PR1.2'de yaşamıştım ancak yazılım güncellemesi yaparak sorunu halletmiştim. Sen de yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Belle yüklü ve depolama modunda sorunsuzca bilgisayara bağlanabiliyorum. Bahsettiğin sorunu PR1.2'de yaşamıştım ancak yazılım güncellemesi yaparak sorunu halletmiştim. Sen de yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.
En son flashı hangi dosyalarla attın acaba.ve hangi belle yi kullanıyorsun ivo mu diğerimi yani

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
En son flashı hangi dosyalarla attın acaba.ve hangi belle yi kullanıyorsun ivo mu diğerimi yani

İvo 3.1 İngilizce, İvo 3.1 Türkçe, Delight Belle v3.2 İngilizce, Delight Belle v3.2 Türkçe kullandım. Hiç birinde sorun çıkmadı :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İvo 3.1 İngilizce, İvo 3.1 Türkçe, Delight Belle v3.2 İngilizce, Delight Belle v3.2 Türkçe kullandım. Hiç birinde sorun çıkmadı :)
Teşekkürler,ha birde hangisi daha iyi sence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt