call of duty 7 black ops'u bitirdim oyunla ilgili görüşlerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
call of duty 7 black ops'u bitirdim oyunla ilgili görüşlerim
arkadaşlar merhaba.

oyunu oynamayı düşünenler için bu konu çok yararlı olucak.

öncelikle şunu söylemek isterimki oyunun görselliği harika. görüntü kalitesini ve detayları sonuna kadar açarak oyunu dahada zevkli hale getirebilirsiniz.

ilk görevler her zaman için kolaydır ve alıştırma amaçlıdır, bu yüzden ilk görevlere değinmeden oraları atlıyorum.

oyunda her türlü işi biz yapıyoruz yine her zamanki gibi buna kapılara koyulan bombalar, arabalardaki uçaklardaki silahları kullanmalar vesaire. bu kural yine devam ediyor.

en çok zevk alacagınız bölüm ise eminim helikopter sürme görevleri olucaktır hem helikopteri yönetip hem ates edip bomba atmak çok zevkli. ama bu güzelliğe oyunda sadece 4 kez erişebiliyorsunuz.

oyun genel olarak kolay pek zorluk yok. ve call of duty 4 5 6 daki gibi çabuk ölmüyor bu kez biraz daha dayanıklı.

oyunun senaryosu gayet güzel ama işleyişi biraz karmaşık oluyor. örneğin tam bir çatışmanın ortasındayken bir anda sorgu odasına dönebiliyor.
konuşmalardan sonra yeniden oyuna dönüyor. bu gibi şeyler oyuna olan konsantrenizi sıfıra indiriyor çünkü karşı karşıya oldugunuz adamla bir anda sorgu odasına dönüyor ve tekrar oyuna döndüğünde yüzde 90 ölüyorsunuz
bu yüzden bunu pek begenmedim.

ana karakterimiz mason adında bir akıl hastası. aslında çok başarılı bir asker ama vietnamda kaldıgı bir hapishanede tanıstıgı reznov isimli karakter onun beynini yıkamıs ve sayıların gizemini çözmeyi ögretmiştir. ancak mason aklını kaybetmiştir ve sürekli olarak hayaller görmektedir reznov öldüğü halde, zora düştügünde ona yardım edenleri reznow olarak görüyor.
örneğin bir görevde düşman askeri sizi öldürmek üzereyken gelip sizi kurtarıyor. ama bunların hepsi hayal. çünkü reznov daha önceki görevlerinde ölmüştür ancak hayali mason u hiç bırakmaz.
kimi zaman yanımızdaki yardımcı karakterleri reznov sanan mason un bu karmasık dünyası sizleri bekliyor.

oyun çok güzel ancak işleyişi biraz karmasık anlamak için sonraki görevler sizlere yardımcı oluyor.

oyunun en saçma bölümü zombi bölümü. oyunu bitirdiğinizde bir anda sizi zombi odasına atıyor ancak bu bölüm ben hiç begenmedim size ilgi çekici gelebilir.

oyun rusalka isimli bir gemiyi basıp daha sonra yer altı arastırma merkezini yok etmenizle bitiyor.

şimdilik bu kadar sorusu olanlar buradan yazabilir. teşekkürler.

cargo3230

cargo3230

Üye
indirmeyi 3 günde yaptım kurdum 2 günde oyun bitti yeni oyunlar çok kısa en az 3-4 kat daha uzun daha fazla görev olmalı bence kötü :(
tabi calof sonuçta hastasıyız oynadık ama kısa oluşu üzdü :(

• Beğen
Tepkiler: Burak
delrico

delrico

Emekli Yönetici
hele ki bir bölüm var gaz maskesini takıp öyle bölüm geçiyosun vuruldun mu cam kırılıyor ölüyosun mükemmel ya:alkis

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kısa süreli bitmesi iyi olmuyor, yada biz çok tecrübeli olduk oyunların çabuk bitmesine sebep.

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
indirmeyi 3 günde yaptım kurdum 2 günde oyun bitti yeni oyunlar çok kısa en az 3-4 kat daha uzun daha fazla görev olmalı bence kötü :(
+1
hele ki bir bölüm var gaz maskesini takıp öyle bölüm geçiyosun vuruldun mu cam kırılıyor ölüyosun mükemmel ya:alkis
aynen ya. bide o cam çok dayanıksız :D

Kısa süreli bitmesi iyi olmuyor, yada biz çok tecrübeli olduk oyunların çabuk bitmesine sebep.
mesela ben bu oyunda çok nadir öldüm takır takır geçiyodum hep zorluk en üstteyken :D

• Beğen
Tepkiler: delrico
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Zombi Bölümü Oyunun bütün artılarını Alıp götürmüş

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye

Evet dediğin gibi Yeni oyunlar çok kısa Bende Medal of honor 2011 oyununu indirdim 1 günde bitirdim :)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
yaw bir de şöyle birşey var helikopter bölümüne de bayıldım ayrıca reznovla ilerlediğimiz tünel bölümü de süperdi:ehe önüme wietnamlı çıkınca direk ayağına ateş ediyodum resmen ayağını tarıyordum sonra bir baktım ayağı bi tarafta kolu bir tarafta tam ölürken bağırışları çok hoşuma gidiyordu:ehe

viktoreznov

viktoreznov

Üye
yaw bir de şöyle birşey var helikopter bölümüne de bayıldım ayrıca reznovla ilerlediğimiz tünel bölümü de süperdi:ehe önüme wietnamlı çıkınca direk ayağına ateş ediyodum resmen ayağını tarıyordum sonra bir baktım ayağı bi tarafta kolu bir tarafta tam ölürken bağırışları çok hoşuma gidiyordu:ehe
cânî :d: :d:

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ama ne bagırma ya :d:

çok zevkliydi o bölümde :D

• Beğen
viktoreznov

viktoreznov

Üye
arkadaşlar merhaba.oyunu oynamayı düşünenler için bu konu çok yararlı olucak. öncelikle şunu söylemek isterimki oyunun görselliği harika. görüntü kalitesini ve detayları sonuna kadar açarak oyunu dahada zevkli hale getirebilirsiniz.ilk görevler her zaman için kolaydır ve alıştırma amaçlıdır, bu yüzden ilk görevlere değinmeden oraları atlıyorum.oyunda her türlü işi biz yapıyoruz yine her zamanki gibi buna kapılara koyulan bombalar, arabalardaki uçaklardaki silahları kullanmalar vesaire. bu kural yine devam ediyor.en çok zevk alacagınız bölüm ise eminim helikopter sürme görevleri olucaktır hem helikopteri yönetip hem ates edip bomba atmak çok zevkli. ama bu güzelliğe oyunda sadece 4 kez erişebiliyorsunuz. oyun genel olarak kolay pek zorluk yok. ve call of duty 4 5 6 daki gibi çabuk ölmüyor bu kez biraz daha dayanıklı. oyunun senaryosu gayet güzel ama işleyişi biraz karmaşık oluyor. örneğin tam bir çatışmanın ortasındayken bir anda sorgu odasına dönebiliyor. konuşmalardan sonra yeniden oyuna dönüyor. bu gibi şeyler oyuna olan konsantrenizi sıfıra indiriyor çünkü karşı karşıya oldugunuz adamla bir anda sorgu odasına dönüyor ve tekrar oyuna döndüğünde yüzde 90 ölüyorsunuz bu yüzden bunu pek begenmedim.ana karakterimiz mason adında bir akıl hastası. aslında çok başarılı bir asker ama vietnamda kaldıgı bir hapishanede tanıstıgı reznov isimli karakter onun beynini yıkamıs ve sayıların gizemini çözmeyi ögretmiştir. ancak mason aklını kaybetmiştir ve sürekli olarak hayaller görmektedir reznov öldüğü halde, zora düştügünde ona yardım edenleri reznow olarak görüyor. örneğin bir görevde düşman askeri sizi öldürmek üzereyken gelip sizi kurtarıyor. ama bunların hepsi hayal. çünkü reznov daha önceki görevlerinde ölmüştür ancak hayali mason u hiç bırakmaz. kimi zaman yanımızdaki yardımcı karakterleri reznov sanan mason un bu karmasık dünyası sizleri bekliyor.oyun çok güzel ancak işleyişi biraz karmasık anlamak için sonraki görevler sizlere yardımcı oluyor. oyunun en saçma bölümü zombi bölümü. oyunu bitirdiğinizde bir anda sizi zombi odasına atıyor ancak bu bölüm ben hiç begenmedim size ilgi çekici gelebilir.oyun rusalka isimli bir gemiyi basıp daha sonra yer altı arastırma merkezini yok etmenizle bitiyor. şimdilik bu kadar sorusu olanlar buradan yazabilir. teşekkürler.
bir şeyi düzelteyim, sayıları çevirmeyi reznov değil dr. Stainer öğretiyor. Reznov bir nevi hazıra konuyor. :)

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
delrico

delrico

Emekli Yönetici
o kopan bacaklar o kopan eller yaw arkadaş grafikler mükemmel ya:ehe

cargo3230

cargo3230

Üye
bi yorum daha yapayım canım sıkıldıkça kalof yükler seriden birini oynarım ama en güzeli 5 bence o lav silahı yokmu adam yakmak acayip hoş bişey hitlerin adamı olsam şuan tüm dünya almanlardan oluşurdu :):ehe:ehe

• Beğen
India

India

Üye
petrenko'nun ölmesine üzüldüm kral adamdı

aslan-1905-95

Üye
arkadaşım hatan var mason o madene vietnamda deil vorkutada giriyor ayrıca onun beynini yıkayan reznov degil dragovıch yanlış bilgilendirme

----------Eklendi @ 17:55:48 ---------- Yazıldı @ 17:52:38 ----------

diger yandan burda oyunu oynamaynlar olabilir onlara senaryonun sonunu soylemen yanlış olabilir adam gidip oyuna o kdr para vercek oyunun sonunu bilck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt