Arkadaşlar bakarmısınız lütfen (N73)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bakarmısınız lütfen (N73)
Sevgili maxicep üyeleri.Yarın kısmetse N73 alıyorum,ama herzaman telefon almadan önce buradaki arkadaşlarıma danışırım.Sizce önerebileceğiniz bişey varmı? yada almamama neden olabilecek bişey varmı?.N70-N72 arasında karar veremezken en sonunda N73 almaya karar verdim:aman: .Sizlerin görüşü benim için önemlidir, lütfen bi yardım edin.

perfectlover

Üye
Hayırlı uğurlu olsun. Almayı düşündüğün telefon için olumlu görüş belirtebilirim. Ancak fiyat çok önemli. N73 fiyatları Mersin'de ne kadar? İnternet üzerinden de karşılaştırma yap. Teknik özellikler açısından bakıldığında 320x240 ekran zaten önemli bir etken tercih edilmesinde. 3.2 MP kameraya zaten söylenecek bir şey yok. Buna Mpeg-4 formatlı video kaydını da eklersek yeme de yanında yat bir telefon ortaya çıkıyor. Ama dediğim gibi fiyat çok önemli. Bir de beğenmediğim tek nokta tuş takımı tasarımı. Sanki üstün körü yapılmış veya ekranın büyük olmasından yer kalmamış gibi o şekilde basit bir tasarım yapılmış.
Ama fiyatı senin için uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Alırsan şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullan.

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle yorumun için teşekkürler perfectlover.fiyatı 1.000 ytl 12 ay bana uygun.yanlız tek problem duyduğum kadarıyla resim çekme süresi uzunmuş yani resmi çekerken tuşa bastığında bekleme süresinden bahsediyorum.yani tek kafama takılan şey bu ama pazartesi Allahın izniyle alıyorum.teşekkürler

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye
    Konu Sahibi
Birde unutmadan N73 de sis dosyaları ile ilgili sorun varmış herhalde açmıyormuş bir çok dosyayı.Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı

Exalans

Exalans

Üye
n73 s60 destekli bir telefondur pek fazla sorun çıkmaz

perfectlover

Üye
öncelikle yorumun için teşekkürler perfectlover.fiyatı 1.000 ytl 12 ay bana uygun.yanlız tek problem duyduğum kadarıyla resim çekme süresi uzunmuş yani resmi çekerken tuşa bastığında bekleme süresinden bahsediyorum.yani tek kafama takılan şey bu ama pazartesi Allahın izniyle alıyorum.teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun. Fotoğraf çekerken bekleme süresinin uzun olmasını kafana takma. Neden mi? 3.2 MP'lik bir kamera uygulamasından bahsediyoruz. Doğal olarak o kadar pikselin her birinde bir renk var ve telefonun işlemcisi bu renklerin hepsi üzerinde işlem yapacak. 5-7 sn.lik bir bekleme süresi makul bir süre zaten. Dijital fotoğraf makinalarında da durum aynı merak etme. Kafanı takacağın bir problem yok. Hadi hayırlısı.

yorumsuz

Üye
arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım n 73 s9.1 destekler s 60 değil :oke:

worldcild

Üye
arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapmayalım n 73 s9.1 destekler s 60 değil :oke:
sana sonuna kadar katılıyorum...n73 alırken tek dezavantajın program yuklemek olur...s9.1 işletım sistemı enuz s60 kadar yaygın olmadıgı ıcın s60lardakı gıbı her türlü programı bulma sansın azalr...ama yavas yavas s9.1 de yaygınlasıo..nokia deilmi kardes al gitsin.şimideden güle güle kullan

worldcild

Üye
yuh bew konu yenı dıe mesaj yazdık 2bin6 nın konusu cıktı:D

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
:bann: :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt